Stiri

Cele mai noi producții Netflix de la orizont | Martie pe Netflix

Privim în zare și vedem la orizont o lună plină cu titluri originale și licențiate noi, ce te așteaptă cu povești pline de acțiune, umor și adrenalină. Pregătește-te de Sky Rojo, cea mai nouă producție originală Netflix, venită de la creatorii La Casa de Papel, ce pune accent pe dinamism și pericol; Moxie, o poveste despre liceu, tupeu și revoluții, în regia lui Amy Poehler; Waffles + Mochi, o invitație pentru a încuraja copiii să se conecteze la culturi din întreaga lume, prezentată de Michelle Obama.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Yes Day, Brave New World, The Irregulars, The One, Sentinelle, Bombay Rose, Coven of Sisters, Caught by a Wave, Biggie: I Got a Story to Tell, Last Chance U: Basketball, Seaspiracy, City of Ghosts, Sleepy Hallow, The Shawshank Redemtion, 5 minute și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

Titlurile lunii:

SKY ROJO

Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură. Aceasta este promisiunea Sky Rojo, noul titlu Netflix care va avea premiera la nivel mondial pe 19 martie. Primul sezon adoptă un format cu adevărat inovator pentru un serial de dramă, venind cu opt episoade de 25 de minute și cu un mix de genuri prin care Álex Pina și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel), creatorii săi, au tradus „esența latină”.

Protagonistele din Sky Rojo, Coral, Wendy și Gina își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo, proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia, Moises și Christian. Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile și să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează și protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice și au la îndemână mai multe opțiuni pentru a-și reface viețile.

| Creat de: Álex Pina, Esther Martínez Lobato și Jesús Colmenar
| Regizat de: Jesús Colmenar, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas și Eduardo Chapero-Jackson
| Scris de: Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva, Javier Gómez Santander, Juan Salvador López si Mercedes Rodrigo
| Producători executivi: Álex Pina, Esther Martínez Lobato și Jesús Colmenar
| Producători co-executivi: David Barrocal, Migue Amoedo și David Victori
Cu: Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Lali Espósito, Yany Prado și Enric Auquer

DIN 19 MARTIE

MOXIE

Vivian, o fată de 16 ani aparent timidă, a preferat întotdeauna să-și țină capul plecat și să nu atragă atenția. Însă, atunci când apariția unei noi eleve o obligă să analizeze comportamentul scăpat de sub control al colegilor ei de liceu, Vivian își dă seama că s-a săturat. Inspirată de trecutul rebel al mamei ei, Vivian publică anonim o revista numită „Moxie”, din dorința de a scoate la iveală prejudecățile și comportamentele greșite din liceul ei, declanșând pe neașteptate o adevărată mișcare. Aflată acum în centrul unei revoluții, Vivian începe să formeze prietenii cu alte tinere femei și diferiți susținători, împreună cu care, depășind barierele dintre diversele găști și cluburi, învață să treacă prin momentele plăcute și mai puțin plăcute ale vieții de liceu. 

| Regizat de: Amy Poehler
| Bazat pe romanul de: Jennifer Mathieu
Cu: Hadley Robinson, Alycia Pascual-Peña, Amy Poehler, Lauren Tsai, Patrick Schwarzenegger, Nico Hiraga, Sydney Park, Josephine Langford, Clark Gregg, Josie Totah, Anjelika Washington, Charlie Hall și Sabrina Haskett

DIN 3 MARTIE

WAFFLES + MOCHI

Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor. 

Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă că fiecare masă este o șansă prin care îți poți face noi prieteni. 

| Creat de: Erika Thormahlen și Jeremy Konner
| Producători executivi: Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack și Michelle Obama
| Prezentat de: Michelle Obama
Păpușari: Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi și Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi), George Konner (vocea lui Intercommy) 

DIN 16 MARTIE

Titluri originale Netflix

1 MARTIE 2021

Brave New World – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

Biggie: I Got a Story to Tell –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest documentar cuprinde imagini și interviuri detaliate, fiind un omagiu adus vieții lui The Notorious B.I.G. și transformării sale din escroc în rege al rapului.

2 MARTIE 2021

Word Party: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Bucuria cuvintelor: Sezonul 5

Hai la distracție cu animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly, care învață prin cântec și dans cuvinte noi și lecții de viață în limbile engleză și mandarină!

3 MARTIE 2021

Moxie – FILM NETFLIX – Tupeu

Inspirată de trecutul rebel al mamei sale și de o nouă prietenă mai îndrăzneață, o fată timidă de 16 ani publică o revistă anonimă, care demască sexismul din școala ei.

Murder Among the Mormons –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Crimă printre mormoni

Un extraordinar caz real de crimă, în care escrocheria unui geniu meticulos ia o întorsătură fatală și zdruncină din temelii o religie răspândită la nivel global.

4 MARTIE 2021

Pacific Rim: The Black –  ANIME NETFLIX – Pacific Rim: Tărâmul nimănui

În timp ce monștrii Kaiju devastează Australia, doi frați își caută părinții pilotând un Jaeger și dau peste noi creaturi, personaje dubioase și aliați de conjunctură.

5 MARTIE 2021

City of Ghosts – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Orășelul fantomelor

Fă cunoștință cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor îi poartă prin Los Angeles, unde intervievează fantome, rezolvă probleme și învață despre istoria orașului.

Nevenka: Breaking the Silence –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Nevenka: O femeie rupe tăcerea

Acest serial documentar detaliază celebrul proces din 2001 din Spania, în care consiliera Nevenka Fernández l-a acuzat pe primarul Ismael Álvarez de hărțuire sexuală.

Sentinelle – FILM NETFLIX – În umbra santinelei

Transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză își folosește abilitățile letale ca să-l vâneze pe cel care i-a rănit sora.

8 MARTIE 2021

Bombay Begums – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Reginele din Bombay

Din săli de ședință până la periferia societății, cinci femei ambițioase din medii diferite își împlinesc visuri și dorințe, înfruntând dezamăgiri în Mumbaiul de azi.

Bombay Rose – FILM NETFLIX – Trandafirul din Bombay

În agitația unui oraș fascinant și polivalent, iubirea înfiripată între doi visători este pusă la încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.

9 MARTIE 2021

The Houseboat – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Casa plutitoare

Muzicieni și prieteni, Fynn Kliemann și Olli Schulz au tras din greu doi ani încercând să restaureze și să-i readucă strălucirea casei cântărețului Gunter Gabriel.

10 MARTIE 2021

Dealer (Caïd) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Traficantul

Doi cineaști se infiltrează într-o zonă controlată de bande de stradă pentru a realiza un clip pentru un rapper. Un serial dur și plin de tensiune, cu filmări recuperate.

Last Chance U: Basketball –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

„Last Chance U” intră pe teren în East Los Angeles, unde un antrenor cu convingeri puternice îi ajută pe tinerii sportivi să-și atingă potențialul.

Marriage or Mortgage – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Căsătorie sau scapi de chirie

O organizatoare de nunți și o agentă imobiliară se străduiesc să câștige inimile și bugetele viitoarelor cupluri, care pot alege fie nunta perfectă, fie casa de vis.

11 MARTIE 2021

Coven of Sisters – FILM NETFLIX – Sabatul surorilor

Țara Bascilor, 1609. Pentru a-și amâna execuția, câteva femei acuzate de vrăjitorie își ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.

12 MARTIE 2021

Love Alarm: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Alarmă de dragoste: Sezonul 2

Dorind să aibă o dovadă infailibilă a sentimentelor ei, Jojo decide să dezinstaleze scutul și să permită aplicației să sune în apropierea sufletului ei pereche.

Paradise PD: Part 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Paradise Police: Partea 3

Polițiștii de etică îndoielnică din Paradise se implică în șantaj canin, furt de spermă, intimidări la magazinul de gogoși și multe alte infracțiuni de neconceput.

Paper Lives – FILM NETFLIX – Cartierul supraviețuirii

Mehmet, care lucrează la un depozit de deșeuri din Istanbul, ia sub aripa sa un băiețel și, curând, este nevoit să-și înfrunte traumele din propria-i copilărie.

The One – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Suflete pereche

Iubirea și minciunile se împletesc atunci când o cercetătoare de ADN descoperă o cale de a găsi partenerul perfect și creează un nou serviciu matrimonial bazat pe asta.

YES DAY – FILM NETFLIX – ZIUA LUI „DA”

Părinții decid să renunțe la „nu”, acceptând cele mai trăsnite cereri ale copiilor, cu câteva condiții de bază, într-o zi care promite distracție și aventuri nebunești.

15 MARTIE 2021

The Lost Pirate Kingdom – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Regatul pierdut al piraților

Un serial documentar în care pirați adevărați pradă cu violență bogățiile lumii și formează o republică egalitaristă surprinzătoare.

Zero Chill – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Visuri pe patine

Kayla, o patinatoare talentată, se vede obligată să lase totul în urmă atunci când familia decide să-l urmeze pe fratele ei geamăn, Mac, la o academie renumită de hochei.

16 MARTIE 2021

RebellComedy: Straight Outta the Zoo – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – RebellComedy: Direct de la zoo

Comedienii de la RebellComedy urcă pe scenă și discută despre identități false, despre cum e să fii copilul „haios” al familiei și despre stele de mare cu anatomii interesante.

Waffles + Mochi – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Gofre și Mochi

Curioșii Mochi și Gofre călătoresc prin lume și explorează minunile universului culinar și cultural în timp ce învață despre ingrediente din toate colțurile lumii.

17 MARTIE 2021

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Operațiunea Varsity Blues: Scandalul fraudării admiterii la universități americane

Un documentar care investighează geniul criminal din spatele unei escrocherii prin care copiii unor familii celebre și bogate sunt acceptați la universități de prestigiu.

Simply Black – FILM NETFLIX – Mandela de pe Sena

Un documentar-parodie cu Fary, în care Jean-Pascal Zadi analizează discriminarea rasială și propria-i identitate de francez de culoare dintr-o perspectivă satirică.

Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael

Un serial polițist bazat pe fapte reale, care prezintă cazul mediatizat al politicianului belgian Bernard Wesphael, acuzat că și-a ucis soția în 2013.

18 MARTIE 2021

B: The Beginning Succession –  ANIME NETFLIX – B: The Beginning: Succesiune

Atunci când Keith este răpit și un prieten din trecutul lui Koku reapare, Ucigașul B se întoarce și toată lumea e implicată într-o conspirație centrată pe coroană.

Cabras da Peste – FILM NETFLIX

Doi polițiști foarte diferiți din două state braziliene se văd obligați să lucreze împreună pentru a neutraliza pericolul creat de o bandă care operează în ambele state.

Nate Bargatze: The Greatest Average American – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Nate Bargatze: Cel mai măreț american obișnuit

Un spectacol special de stand-up, în care Nate Bargatze ne povestește cum și-a întâlnit soția la Applebee’s și ne descrie părțile amuzante ale vieții de tată și de soț.

19 MARTIE 2021

Alien TV: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Alien TV: O emisiune extraterestră: Sezonul 2

Reporterii extratereștri Ixbee, Pixbee și Squee revin pe Pământ, unde descoperă și mai multe obiceiuri și invenții ciudate, printre care trenurile și moda.

Country Comfort – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Odată cu slujba de dădacă în cadrul unei familii cu talente muzicale, o tânără interpretă aspirantă de muzică country găsește trupa care îi lipsea.

Formula 1: Drive to Survive: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 3

Pe parcursul sezonului mai scurt din 2020, Lewis Hamilton, Max Verstappen și alți piloți de top caută să ajungă la finalul cursei în timp ce COVID-19 dă lumea peste cap.

One Small Problem – FILM NETFLIX – Fără copii

Iubirea vieții lui urăște copiii. Oare ce-ar putea să se întâmple atunci când fiica sa de 9 ani îi propune să se dea drept sora lui?

Sky Rojo – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Orizontul roșu

Fugind să scape de un proxenet și oamenii lui, trei femei pornesc într-o călătorie nebunească în căutarea libertății. De la creatorii serialului „Fabrica de bani”.

23 MARTIE 2021

Loyiso Gola: Unlearning – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Loyiso Gola: Dezvățare

Comedianul sud-african Loyiso Gola ne tratează cu idei practice despre filosofie și umor nefiltrat pe teme precum rasa, identitatea și politica mondială.

24 MARTIE 2021

Seaspiracy –  DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Seaspiracy: Secretul pescuitului sustenabil

Pasionat de viața subacvatică, un cineast documentează modurile în care oamenii rănesc speciile marine și scoate la iveală o conspirație globală sinistră.

Who Killed Sara? – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cine a ucis-o pe Sara?

După 18 ani în închisoare, Álex se răzbună pe familia Lazcano, care i-a înscenat moartea surorii lui, Sara, pentru a-și salva propria reputație.

25 MARTIE 2021

Caught by a Wave – FILM NETFLIX – Luați de val

După ce se îndrăgostesc într-o tabără de vară din Sicilia, un adevăr dureros îi inspiră pe doi adolescenți pasionați de sporturi nautice să-și trăiască viața la maximum.

DOTA: Dragon’s Blood –  ANIME NETFLIX – DOTA: Sângele dragonului

După ce întâlnește un dragon și o prințesă aflată într-o misiune secretă, un Cavaler Dragon este implicat în evenimente mult mai însemnate decât s-ar fi așteptat.

Secret Magic Control Agency – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Agenția Secretă de Control al Magiei

Faimoasele personaje de basm Hansel și Gretel sunt acum agenți secreți și trebuie să apeleze la magie, intuiție și spiritul lor de echipă pentru a găsi un rege dispărut.

26 MARTIE 2021

A Week Away – FILM NETFLIX – O săptămână în lumina soarelui

Un musical reconfortant despre un adolescent cu probleme care decide să meargă într-o tabără de vară unde, în mod neașteptat, găsește iubire, prieteni și un loc al lui.

Bad Trip – FILM NETFLIX – Călătorie cu surprize

O comedie realizată de producătorul filmului „Un bunic nebun”, în care doi amici pornesc într-o excursie plină de poante, atrăgând și alți oameni în haosul creat de ei.

Nailed It!: Double Trouble – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – La fix! Provocări la pătrat

Doi „artiști” cofetari nepricepuți fac echipă, iar rezultatele sunt cel puțin amuzante. De la prieteni la cataramă la frați și surori, totul merge de două ori mai prost.

The Irregulars – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ștrengarii

În Londra secolului al XIX-lea, un grup pestriț de ștrengari rezolvă cazuri supranaturale la cererea doctorului Watson și a partenerului său misterios, Sherlock Holmes.

30 MARTIE 2021

Octonauts & the Ring of Fire – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Octonauții și Cercul de Foc

Vulcanii care erup declanșează o reacție în lanț și provoacă dezastre în ocean, așa că octonauții trebuie să facă echipă pentru a-și salva prietenii subacvatici.

31 MARTIE 2021

Haunted: Latin America – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – La limita realității: America Latină

Un serial horror bazat pe fapte reale, în care oamenii își relatează propriile povești cu fantome, iar interacțiunile supranaturale sunt recreate în mod autentic.

ÎN CURÂND

Abla Fahita: Drama Queen – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Abla Fahita: O divă melodramatică

Fugară nevinovată, Abla Fahita trebuie să se separe de copii. Dar ilustra divă nu se va da în lături de la nimic pentru a-și spăla reputația și a ajunge înapoi la ei.

The Yin Yang Master – FILM NETFLIX – Maestrul Yin Yang

Un șarpe demonic se trezește din nou la viață, iar maestrul yin-yang Qing Ming face echipă cu Yuan Boya pentru a scăpa de amenințare pe fondul unei conspirații.


Titluri licențiate Netflix

1 MARTIE 2021

5 Minute

Bad Teacher

Blades of Glory

Due Date

Failure to Launch

Geostorm

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Run All Night

School of Rock

Searching for Bobby Fischer

Sleepy Hollow

Something’s Gotta Give

The Iron Giant

The Shawshank Redemption

2 MARTIE 2021

Men on a Mission: 2020

Sniper: Ultimate Kill

The Possession of Hannah Grace

4 MARTIE 2021

The Flash: Season 7

5 MARTIE 2021

Mariposa

7 MARTIE 2021

The Blacklist: Season 8

9 MARTIE 2021

Holmes & Watson

Men on a Mission: 2020

10 MARTIE 2021

A Boyfriend For My Wife

Caterina in the Big City

Demons

Easy!

Escort in Love

Holding Hands

Il Posto

Il principe abusivo

Io che amo solo te

It Was the Son

Long Live Italy!

One Day More

Opposites Attract

Piazza Fontana: The Italian Conspiracy

S Is for Stanley

Stay Away From Me

The Kitchen

The Tree of Wooden Clogs

Tutte lo vogliono

Unique Brothers

Weddings and Other Disasters

11 MARTIE 2021

The Block Island Sound

12 MARTIE 2021

White Boy Rick

14 MARTIE 2021

The Blacklist: Season 8

15 MARTIE 2021

Black Ink Crew New York: Season 1

Black Ink Crew New York: Season 2

The Queen’s Corgi

The Spiderwick Chronicles

True Grit

16 MARTIE 2021

Men on a Mission: 2020

17 MARTIE 2021

Slaughterhouse Rulez

18 MARTIE 2021

Deadly Illusions

26 MARTIE 2021

Ni de coña

27 MARTIE 2021

A Dog’s Way Home

28 MARTIE 2021

Happy Death Day 2U

The Blacklist: Season 8

30 MARTIE 2021

Crawl

31 MARTIE 2021

Teen Mom 2: Season 1

Teen Mom 2: Season 2

Articole similare

Carti semnate de cei mai recenti laureati ai Premiilor Nobel pentru Literatura si Pace, la Kilipirim, editia de toamna 2014

Jovi Ene

Azi începe KINOdiseea Open Air, în Parcul Obor din București

Jovi Ene

Festivalul de Film Est European „filmEST”

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult