Stiri

Festivalul Internațional de Caricatură de la Haifa

festivalul_internaional_de_caricatura_de_la_haifa_ediia_a_19_a_20_28_septembrie_2013Ediția a 19-a. 20-28 Septembrie 2013

În perioada 20 – 28 septembrie 2013, Festivalul Internațional de Caricatură de la Haifa, singurul eveniment de acest gen din Israel, reunește sub titlul „Turism, vacanță, recreere, sporturi extreme” lucrări realizate de caricaturiști din întreaga lume, selecționate în urma unui concurs desfășurat în vara acestui an.

La această ediție, caricaturistul român Pavel Constantin a primit Premiul Special acordat de juriul festivalului în colaborare cu Asociația de Turism din Haifa. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 28 septembrie orele 18.30, la Haifa Auditorium, în prezența primarului orașului Haifa, dl. Yona Yahav.

Pavel Constantin este membru al Federației Internaționale a Caricaturiștior (FECO) și colaborator a numeroase publicații din România și din străinătate; a participat la numeroase expoziții de caricatură din țară și din străinătate, fiind recompensat cu numeroase premii și distincții, dintre care menționăm: Premiul Hidezo Kondo (Tokyo); premiul I la Montreal, Seoul, Shanghai, Barcelona, Wolffsurg, Barakaldo, Vianden și multe altele.

Expoziția poate fi vizionată pe tot parcursul festivalului la Haifa Auditorium (b-dul Hanassi nr.138), zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Articole similare

Întâlnire cu autorul Petru Popescu

Jovi Ene

Întâlnire cu traducătorii colecției Ficțiune Fără Frontiere

Jovi Ene

Netflix lanseaza primele imagini din The Irishman + teaser trailer

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult