Stiri

Filme noi pe Netflix în august 2021

Vara asta vine cu weekend-uri caniculare fără număr, cu SPF în cantități generoase, dar și cu noi producții originale Netflix de urmărit în bătaia ventilatorului. Astfel, dacă vrei să te răcorești cu o seară de filme & seriale fresh alături de cei dragi, îți recomandăm să începi cu: Vivo, o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu piese semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights; Sweet Girl, un film de acțiune cu Jason Momoa și Isabela Merced în rolurile principale, unde dorința de răzbunare conduce la o întâlnire nimicitoare; The Witcher: Nightmare of the Wolf, o poveste anime ce extinde universul The Witcher, unde facem cunoștință cu trecutul vânătorilor de monștri și mentorul lui Geralt, Vesemir, un tânăr vânător neînfricat.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Control Z: Sezonul 2, Brand New Cherry Flavor, Gone for Good, Valeria: Sezonul 2, The Defeated, The Chair, Post Mortem: No One Dies in Skarnes, Nevertheless, Sparking Joy, The Swarm, The Kissing Booth 3, Beckett, Out of my league, He’s All That, Pray Away, Untold, Oggy Oggy, Shaman King, Chocolat, Munich, Memoirs of a Geisha, The Good Shepherd și multe altele.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

Titlurile lunii:

 VIVO

Netflix și Sony Pictures Animation, studioul căruia i se datorează Omul-Păianjen: În lumea păianjenului și apreciatul film de anul acesta Familia Mitchell împotriva roboților, prezintă Vivo, o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu cântece absolut noi, semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights. 

Vivo urmărește un kinkaju cu totul special (un animăluț care trăiește în pădurile tropicale, a cărui voce îi aparține lui Miranda), care își petrece timpul cântând pentru mulțimile adunate în însuflețita piață Havana, alături de dragul său stăpân, Andrés (interpretat de Juan de Marcos de la Buena Vista Social Club). Deși nu vorbesc aceeași limbă, Vivo și Andrés formează un duo perfect, unit de dragostea comună pentru muzică. Dar, la scurt timp după ce Andrés primește o scrisoare de la celebra Marta Sandoval (interpretată de legendara Gloria Estefan, vedetă a muzicii pop latino și câștigătoare a trei premii Grammy), care îl invită pe vechiul ei partener la concertul ei de adio de la Miami în speranța că în acest fel vor relua legătura, intervine o tragedie. 

Acum depinde numai de Vivo să transmită un mesaj pe care Andrés nu a reușit niciodată să-l trimită, și anume o scrisoare de dragoste către Marta, scrisă cu foarte mult timp în urmă sub forma unui cântec. Însă, pentru a ajunge pe îndepărtatele țărmuri ale orașului Miami, Vivo va fi nevoit să accepte ajutorul lui Gabi (interpretată de debutanta Ynairaly Simo), o adolescentă plină de viață, care se mișcă în propriul ei ritm neobișnuit.

| Regizat de: Kirk DeMicco
| Coregizat de: Brandon Jeffords
| Scris de: Kirk DeMicco și Quiara Alegría Hudes
| Poveste de: Peter Barsocchini și Quiara Alegría Hudes
| Produs de: Lisa Stewart, p.g.a., Michelle L.M. Wong, p.g.a., Rich Moore
| Producători executivi: Lin-Manuel Miranda, Laurence Mark, Louis Koo Tin Lok, Alex Lacamoire
Piese originale de: Lin-Manuel Miranda
Coloana sonoră de: Alex Lacamoire
Cu: Lin-Manuel Miranda (Vivo), Zoe Saldaña (Rosa), Juan de Marcos (Andrés), Brian Tyree Henry (Dancarino), Michael Rooker (Lutador), Nicole Byer (Valentina), debutanta Ynairaly Simo (Gabi) și Gloria Estefan (Marta)

DIN 6 AUGUST

 SWEET GIRL

Familist devotat, Ray Cooper (Jason Momoa) jură să aducă în fața justiției compania farmaceutică responsabilă de retragerea de pe piață a unui medicament care ar fi putut salva vieți, chiar înainte ca iubita lui soție (Adria Arjona) să moară de cancer. Însă, atunci când încercarea lui de a afla adevărul conduce la o întâlnire nimicitoare, care îi pune în pericol pe Ray și pe Rachel (Isabela Merced), fiica lui, acțiunile bărbatului se transformă într-o misiune de răzbunare, menită să apere tot ce i-a mai rămas din familie. SWEET GIRL este regizat de Brian Andrew Mendoza și îi are în rolurile principale pe Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis și Michael Raymond-James.

| Regizat de: Brian Andrew Mendoza
| Scris de: Gregg Hurwitz & Philip Eisner
| Produs de: Jeff Fierson, Brad Peyton, Jason Momoa, Brian Andrew Mendoza
Cu: Jason Momoa, Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Raza Jaffrey, Justin Bartha, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James și Amy Brenneman  

DIN 20 AUGUST

 THE WITCHER: NIGHTMARE OF THE WOLF

Universul The Witcher se extinde cu acest anime despre trecutul vânătorilor de monștri: înaintea lui Geralt, a fost mentorul lui, Vesemir, un tânăr vânător neînfricat, care s-a dezis de o viață în sărăcie și a început să vâneze monștri pentru bani. Dar când un nou monstru ciudat începe să terorizeze un regat dezbinat politic, Vesemir se trezește în vâltoarea unei aventuri terifiante, care îl forțează să înfrunte demonii propriului trecut.

| Regizat de: Han Kwang Il
Scris de: Beau de Mayo
Produs de: Beau de Mayo, Lauren Schmidt Hissrich & Han Kwang Il 
Producția animației: Studio MIR (The Legend of Korra și producția Netflix Voltron: Legendary Defender)
 
DIN 23 AUGUST

Titluri originale Netflix:

3 AUGUST 2021

Pray Away – DOCUMENTAR NETFLIX – Pray Away: Consecințele unei mișcări religioase

Supraviețuitori și foști lideri ai mișcării „terapiei de conversie” vorbesc despre efectele sale nocive pentru comunitatea LGBTQ și persistența lor devastatoare.

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord – DOCUMENTAR NETFLIX – Shiny_Flakes: Baronul adolescent al drogurilor

Max S. dezvăluie cum a construit un imperiu al drogurilor din propria cameră în adolescență, inspirând serialul „Cum să vinzi droguri online (rapid)”.

Top Secret UFO Projects: Declassified – SERIAL NETFLIX – OZN: Proiecte strict secrete

Deși mărturiile legate de întâlnirile cu extratereștri au fost multă vreme respinse, mulți cred că existența OZN-urilor nu este numai o posibilitate, ci o certitudine.

4 AUGUST 2021

76 – FILM NETFLIX

Când soțul ei este acuzat că ar fi luat parte la o tentativă de puci militar, o femeie însărcinată îl ajută să-și demonstreze nevinovăția. Inspirat din evenimente reale.

Car Masters: Rust to Riches: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Restauratorii: De la rugină la glorie: Sezonul 3

Pe măsură ce Gotham Garage cunoaște faima, Mark își extinde strategia dincolo de conceptul „restaurăm și schimbăm”, încercând să atragă clienți cu bani și idei mărețe.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami – DOCUMENTAR NETFLIX – Războiul cocainei: Regii din Miami

Doi prieteni din copilărie care nu reușesc să termine liceul ajung baroni ai drogurilor în Miami. O poveste adevărată, întinsă pe decenii, despre crima organizată.

Control Z: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Control Z: Sezonul 2

Cineva care vrea să-l răzbune pe Luis vizează elevi și profesori din cadrul liceului, iar Sofía se grăbește să dezlege un nou mister.

Cooking With Paris – SERIAL NETFLIX – Gătește cu Paris Hilton

Paris Hilton crede că oricine știe să gătească își folosește stilul personal ca ingredient. În această emisiune culinară unică, domnesc distracția și strălucirea.

6 AUGUST 2021

Hit & Run – SERIAL NETFLIX – Fuga după adevăr

Un bărbat care caută adevărul din spatele morții soției sale este prins într-o periculoasă rețea de secrete și intrigi care se întinde din New York până la Tel Aviv.

Navarasa – SERIAL NETFLIX – Nouă emoții

De la amuzament la uimire, cele nouă emoții umane identificate de teoria estetică indiană sunt analizate în această antologie în serial.

The Swarm – FILM NETFLIX – Lăcustele

O mamă singură crește lăcuste pentru prepararea de mâncare bogată în proteine, dar nu poate să le facă să se reproducă. Asta până când observă că sunt însetate de sânge.

8 AUGUST 2021

Love (ft. Marriage and Divorce): Season 2 – SERIAL NETFLIX – Dragoste, căsătorie și divorț: Sezonul 2

Tensiunea crește atunci când femeile află despre aventurile soților și deschid discuția despre neîncrederea care le distruge căsniciile cândva fericite.

9 AUGUST 2021

SHAMAN KING – ANIME NETFLIX – Regele șaman

Yoh Asakura este medium și participă la un turneu care are loc o dată la 500 de ani și în care concurează cu alți șamani pentru titlul de Rege șaman.

10 AUGUST 2021

Gabby’s Dollhouse: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 2

Urmează alte distracții pisicești! Gabby și prietenii ei din căsuța păpușilor găsesc noi căi de a învăța, a crea și a sărbători într-o lume a jocului și bucuriei.

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Phil Wang vorbește despre bătrânețe, întâlniri, mâncăruri neobișnuite și alte lucruri care l-au preocupat. Un spectacol filmat la London Palladium.

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

11 AUGUST 2021

Bake Squad – SERIAL NETFLIX – Echipa de cofetari

Maeștrii cofetari creează deserturi spectaculoase, bazate pe idei ingenioase și execuții de excepție. Marea provocare e să atragă clienți interesați de ele.

Misha and the Wolves – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Misha și lupii

O femeie susține că, în copilărie, ar fi reușit să scape de Holocaust și că ar fi trăit printre lupi. Dar oare cât adevăr există în această poveste ieșită din comun?

The Kissing Booth 3 – FILM NETFLIX – Cabina de săruturi 3

Hotărâtă să profite la maximum de ultima vară înainte de facultate, Elle își creionează marea listă de dorințe și explorează ceea ce va urma cu Noah și Lee.

12 AUGUST 2021

AlRawabi School for Girls – SERIAL NETFLIX – Școala de fete AlRawabi

Fetele marginalizate și agresate de la prestigioasa școală de fete Al Rawabi pun la cale o serie de acțiuni periculoase pentru a se răzbuna pe asupritoarele lor.

Lokillo: Nothing’s the Same – NETFLIX COMEDY SPECIAL – Lokillo: Nimic nu mai e la fel

Lucrul de acasă, școala de acasă, spălatul pe mâini și distanțarea socială. După pandemie, comedianul Lokillo Florez stârnește hohote de râs despre viața în schimbare. 

Monster Hunter: Legends of the Guild – ANIME NETFLIX – Monster Hunter: Legendele breslei vânătorilor

Într-o lume în care oameni și monștri fioroși trăiesc într-un echilibru delicat, tânărul vânător Aiden luptă să-și salveze satul pe care un dragon încearcă să-l distrugă.

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade săptămânale) – Riverdale, sezonul 5: episoade noi

Ultimul an de liceu se apropie de sfârșit, iar Archie, Betty, Veronica și Jughead explorează dragostea, dorința și fidelitatea și au parte de și mai mult mister și haos.

13 AUGUST 2021

Beckett – FILM NETFLIX

După un accident de mașină în Grecia, Beckett, un turist american, se trezește în mijlocul unei periculoase conspirații politice și trebuie să fugă ca să scape cu viață.

Brand New Cherry Flavor – SERIAL NETFLIX – Noua aromă de cireșe

În anii ’90, o producătoare pornește spre Hollywood pentru a-și face debutul cinematografic, dar e prinsă într-un vârtej de sex, magie, răzbunare și… pui de pisică.

Fast & Furious Spy Racers: Season 5: South Pacific – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Furios și iute: Cursa spionilor – Sezonul 5: Pacificul de Sud

Tony, sufletul familiei „Cursa spionilor”, e capturat de traficanții de arme. Echipa pornește spre Pacificul de Sud să-l salveze, sabotând și un plan de cucerire a lumii.

Gone for Good – SERIAL NETFLIX – Dispărut fără urmă

La zece ani de la pierderea celor doi oameni pe care i-a iubit cel mai mult, un bărbat este implicat într-un nou mister halucinant atunci când iubita sa dispare brusc.

The Kingdom – SERIAL NETFLIX – Împărăția

Un predicator controversat, candidat la prezidențialele din Argentina, urcă în sondaje după asasinarea candidatului-partener. Dar el nu e deloc atât de sfânt precum pare.

Valeria: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Valeria: Sezonul 2

Cele patru prietene se sprijină una pe cealaltă în timp ce iau decizii care le vor afecta atât carierele, cât și viața sentimentală.

17 AUGUST 2021

Go! Go! Cory Carson: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Sezonul 5

Fie că își ajută vechii prieteni, fie că își face alții noi, Matei este mereu în mișcare și gata de noile aventuri care îi apar în cale!

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

18 AUGUST 2021

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Dennis Nilsen: Memoriile unui criminal

Criminalul britanic în serie Dennis Nilsen își povestește viața și crimele pe o serie de casete audio înfiorătoare înregistrate în închisoare.

Out of my league – FILM NETFLIX – Cel mai cel

Sătulă să meargă la întâlniri cu cele mai bune prietene după ea, o tânără fermecătoare, dar bizară, cu o tulburare genetică rară, e hotărâtă să-și găsească marea iubire.

The Defeated – SERIAL NETFLIX – Învinșii

În vara lui 1946, un polițist american sosește la Berlin pentru a ajuta la crearea unei forțe de poliție în haosul postbelic.

The Secret Diary of an Exchange Student – FILM NETFLIX – Jurnalul unei studente în străinătate

Sătule de monotonie, două prietene pornesc în aventura vieții lor și pleacă la studii în străinătate. Dar vor reuși să stea departe de probleme?

19 AUGUST 2021

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade săptămânale) – Riverdale, sezonul 5: episoade noi

Ultimul an de liceu se apropie de sfârșit, iar Archie, Betty, Veronica și Jughead explorează dragostea, dorința și fidelitatea și au parte de și mai mult mister și haos.

20 AUGUST 2021

Everything Will Be Fine – SERIAL NETFLIX – Totul va fi bine

După ce flacăra iubirii dintre ei se stinge, doi soți creează reguli neconvenționale pentru a-și menține familia unită de dragul fiicei.

Man in Love – FILM NETFLIX – Un bărbat îndrăgostit

Întâlnirea cu o femeie înglodată în datorii care își îngrijește tatăl bolnav aprinde flacăra iubirii într-un recuperator cu o inimă de aur.

The Chair – SERIAL NETFLIX – Șefa de catedră

La o universitate prestigioasă, prima femeie de culoare devenită șefă de departament se luptă cu pretențiile amețitoare ale unei catedre de limba engleză problematice.

The Loud House Movie – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Casa Loud: Filmul

Fiind copilul mijlociu și unicul băiat din marea familie Loud, Lincoln vrea să se simtă special, dar totul se schimbă când familia pleacă într-o călătorie în Scoția.

24 AUGUST 2021

Oggy Oggy – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În acest serial plin de culoare creat pentru preșcolari, Oggy este un pisoi adorabil care are parte de aventuri haioase pretutindeni, împreună cu toți prietenii lui.

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

25 AUGUST 2021

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Bob Ross: Coincidențe fericite, trădare și lăcomie

În premieră, povestea din spatele prolificului peisagist și gazdă a emisiunii „Bucuria de a picta”, Bob Ross.

Clickbait – SERIAL NETFLIX

În acest serial thriller, opt perspective oferă indicii incitante legate de identitatea autorului unei crime groaznice, comise sub influența rețelelor de socializare.

John of God: The Crimes of a Spiritual Healer – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Ioan al Domnului: Fărădelegile unui vindecător spiritual

Pretinzând că face minuni, mediumul João Teixeira de Faria devine faimos în întreaga lume, dar abuzurile sale sunt dezvăluite de supraviețuitori și poliție.

Motel Makeover – SERIAL NETFLIX – Moteluri vechi în straie noi

Doi întreprinzători hotelieri debutanți încearcă să își extindă imperiul renovând un motel vechi din Ontario, chiar la începutul pandemiei de COVID-19.

Open Your Eyes – SERIAL NETFLIX – Deschide ochii

După o tragedie, o adolescentă se trezește într-un centru ce tratează pierderile de memorie, unde leagă prietenii cu alți pacienți care au trecut prin traume similare.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes – SERIAL NETFLIX – Nimeni nu moare în Skarnes

A revenit din morți și este însetată de sânge. Firma de pompe funebre a familiei are nevoie de mai mulți clienți. Hm, ce-ar fi dacă…

26 AUGUST 2021

EDENS ZERO – ANIME NETFLIX

Un băiat cu puterea de a controla gravitația pornește într-o aventură la bordul navei Edens Zero, sperând s-o întâlnească pe zeița spațiului, cunoscută drept Mama.

Family Reunion: Part 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Familia McKellan: Partea 4

Familia McKellan își continuă reuniunea extinsă cu mai multe hohote de râs, bucurie și magia familiei de culoare.

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade săptămânale) – Riverdale, sezonul 5: episoade noi

Ultimul an de liceu se apropie de sfârșit, iar Archie, Betty, Veronica și Jughead explorează dragostea, dorința și fidelitatea și au parte de și mai mult mister și haos.

27 AUGUST 2021

He’s All That – FILM NETFLIX – Un băiat minunat

O elevă, influencer pe rețelele de socializare, acceptă provocarea de a-l transforma pe cel mai puțin popular băiat din școală în regele balului de absolvire.

I Heart Arlo – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Arlo, te iubesc

Optimistul Arlo și gașca lui pestriță de prieteni învață cum să conviețuiască într-o comunitate unde fiecare are propria concepție despre distracție.

Titletown High – SERIAL NETFLIX – Friday Night Life

Un reality-show sportiv despre viețile membrilor echipei de fotbal de la Liceul Valdosta, pe teren și în afara lui.

29 AUGUST 2021

Nevertheless – SERIAL NETFLIX – Cu toate acestea

Farmecul irezistibil al unui donjuan de la școala de arte atrage o cinică într-ale iubirii într-o relație de tip „prieteni cu beneficii”.

31 AUGUST 2021

Good Girls: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Fete cuminți: Sezonul 4

Sub privirile atente ale agenților federali, Beth, Ruby și Annie se gândesc la avantajele și riscurile muncii lor, iar Dean și Stan fac același lucru.

Sparking Joy – SERIAL NETFLIX – Un strop de bucurie

Marie Kondo se întoarce cu un nou serial. De data asta, ea va duce lucrurile și mai departe și va curăța un întreg oraș!

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale) – Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

You Are My Spring – SERIAL NETFLIX – Ești primăvara mea

O tânără directoare de hotel și un psihiatru, amândoi traumatizați în perioada copilăriei, formează o conexiune emoționantă după ce sunt implicați într-un caz de crimă.

ÎN CURÂND

Comedy Premium League – SERIAL NETFLIX – Liga întâia de comedie

Patru echipe a câte patru dintre cei mai amuzanți comedieni din India se întrec în poante și ironii pentru a fi încoronați drept marii campioni ai comediei.

D.P. – SERIAL NETFLIX – Pe urmele dezertorilor

După ce un caporal excentric îl ia sub aripa lui, moralitatea unui tânăr soldat coreean este pusă la încercare când pornește pe urmele dezertorilor.


Titluri licențiate Netflix:

1 AUGUST 2021

Beetlejuice

Blade: Trinity

Chocolat

Constantine

Creed

Creed II

Horrible Bosses

Just Like Heaven

Memoirs of a Geisha

Munich

Primal Fear

Radioactive

She’s All That

Snakes on a Plane

Spy Kids

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Star Trek Into Darkness

The Good Shepherd

World Trade Center

Young Adult

4 AUGUST 2021

The Dead Don’t Die

The Secret Life of Pets 2

15 AUGUST 2021

Downton Abbey: Sezoanele 1-6

16 AUGUST 2021

Babe

Dracula Untold

I Now Pronounce You Chuck and Larry

Mr. Peabody & Sherman

She’s Out of My League

The Secret Life of Pets

The Skeleton Key

Vanity Fair

17 AUGUST 2021

Keeping Up with the Kardashians: Season 5

The Souvenir

18 AUGUST 2021

King of Thieves

19 AUGUST 2021

Men in Black: International

20 AUGUST 2021

Fracture

The Rhythm Section

23 AUGUST 2021

Tomb Raider

25 AUGUST 2021

Red Riding Trilogy: Part 1: 1974

Red Riding Trilogy: Part 2: 1980

Red Riding Trilogy: Part 3: 1983

Touchez Pas au Grisbi

27 AUGUST 2021

Echo in the Canyon

Articole similare

Shorts UP – SCURT METRAJELE PRIND VIATA

Delia Marc

Acces gratuit la filme clasice și evenimente în cadrul Classy Film Festival

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (23 – 29 iulie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult