Stiri

Ce găsim la Kilipirim 2012

Kilipirim, singurul târg de carte cu discount, şi-a dechis porţile pentru a-şi primi vizitatorii! Am dat şi noi o roată prin târg şi iată ce kilipiruri am găsit.

Colecţia “Biblioteca pentru toţi” a pregătit 40 de titluri la doar 7 lei cartea, dar şi albume de artă, arhitectură, design sau hobby cu preţuri care încep  de la 5 lei. Dacă nu demult cărţile din “biblioteca de artă” erau o achiziţie scumpă, ei bine, la Kilipirim, le puteţi găsi la doar 2 lei. Şi cărţile din colecţia psihologie practică sunt de luat în calcul pentru că 15 titluri vă atrag cu o ofertă de preţ de doar 10 lei/volum.

La Kilipirim oferta este foarte bogată nu numai în materie de titluri dar şi de preţuri. Aici am găsit cea mai ieftină carte, 1 leu, dar şi colecţia de lux, în piele, a dicţionarului Oxford, care poate fi achiziţionată cu 300 de lei faţă de 1.500, preţul de raft.

Pentru că suntem la începutul sezonului estival şi trebuie să ne pregătim de plajă şi mare, participanţii la târg au adus ediţia în română a celebrului trainer personal al vedetelor de la Holywood, Tracy Anderson, pe care o puteţi cumpăra cu un discount de 30%. Cu acelaşi discount puteţi găsi şi ghiduri de călătorie pentru vacanţe estivale iar gama de reţete de salate, paste sau dulciuri au o reducere de 60% care se traduce prin oferta specială de 5 lei.

Pentru că la fiecare ediţie a Kilipirimului organizatorii aduc mereu ceva nou, de data aceasta o noutate este şi seria audio de cărţi de poveşti, fiecare pagină putând fi ascultată printr-o simplă apăsare de buton. Oferta de carte pentru copii este îmbogăţită cu poveşti bilingve română-germană sau română-engleză, cărţi tridimensionale dar şi cărţi educative.

Pe lângă aventura în lumea cărţilor, vizitatorii se pot delecta cu obiectele unicat din expoziţia de antichităţi de la etajul galeriei, ilustrate şi hărţi vechi ale Bucureştiului, monede şi cărţi vechi. De asemenea, puteţi asista şi la demonstaţii de tipar şi legătorie pe hârtie manuală. Seara este completată de seminarii gratuite pe diverse teme de interes general: aromaterapia – armonizare şi vindecare, terapii alternative şi metode de dezvoltare personală sau exerciţii de conştientizare.

Şi pentru că o carte merge foarte bine alături de o ceaşcă de ceai sau de cafea, vă invităm să vă răsfoiţi noile kilipiruri în Cafeneaua Dalles!

Vă aşteptăm la Dalles până pe 20 mai, între 10.00 şi 20.00

Intrarea este liberă!

Articole similare

Programul FILIT Iași 2015

Jovi Ene

Andrei Oisteanu, la Conferintele Teatrului National Bucuresti

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (2 – 8 mai 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult