Stiri

BARDO, de Alejandro Gonzalez Inarritu | Data premierei & Key Art | Netflix

Alejandro G. Iñárritu, câștigător a cinci premii Oscar, semnează filmul BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths.

Filmul va avea premiera pe 16 decembrie, doar pe Netflix.

Despre BARDO:

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths este o experiență epică, uimitoare și captivantă din punct de vedere vizual, care prezintă călătoria intimă și emoționantă a lui Silverio, un renumit jurnalist mexican și realizator de documentare, cu domiciliul în Los Angeles, care, după ce a primit un prestigios premiu internațional, este obligat să se întoarcă în țara natală, neștiind că această simplă călătorie îl va împinge, de fapt, către o limită existențială. Amintirile și temerile sale necugetate i-au luat prin surprindere prezentul, iar viața sa de zi cu zi a început să fie inundată de un sentiment de nedumerire și dezorientare.

Atât cu emoție, dar și cu râsete cât cuprinde, Silverio se luptă cu întrebări universale și intime despre identitate, succes, moarte, istoria Mexicului, dar și cu legăturile de familie profund emoționale pe care le împărtășește cu soția și copiii săi. Mai precis, ce înseamnă de fapt să fii om în aceste vremuri foarte ciudate.

Actorul mexican Daniel Giménez Cacho îl interpretează pe Silverio Gama într-un rol de necontestat. Filmat pe peliculă de 65 mm de Darius Khondji (Amour, Se7en) nominalizat la premiile Oscar, și scris de Iñárritu și Nicolás Giacobone (Birdman: Or The Unexpected Virtue of Ignorance și Biutiful), BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths marchează primul film al lui Iñárritu care a fost filmat în Mexic de la succesul internațional Amores Perros din 2000. Scenografia filmului este realizată de către designerul mexican Eugenio Caballero (ROMA, Pan’s Labyrinth), câștigător al premiului Oscar, iar costumele sunt semnate de Anna Terrazas (The Deuce, ROMA).

Articole similare

Bookfest Junior 2017: un adevărat salon de carte, cu program doar pentru copii și adolescenți

Jovi Ene

Noutatile si evenimentele editurii Nemira la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Cărți deschise pentru minți deschise! Te așteptăm în librărie! – ediția a IX-a, 2017

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult