Stiri

Atenție: serialele din iulie sunt mai aproape decât par | Iulie pe Netflix

Luna iulie se apropie cu pași repezi și aduce cu ea sezoane proaspete din serialele tale preferate, dar și o serie de producții noi. The Old Guard, Cursed, The Umbrella Academy: Sezonul 2, The Twelve, How to Sell Drugs Online (Fast): Sezonul 2, Stateless, Vis a Vis: El Oasis, The Kissing Booth 2, Under the Riccione Sun, Unsolved Mysteries, Schindler’s List, Modern Family: Sezoanele 1-10 și No Country for Old Men sunt doar câteva dintre titlurile care așteaptă să le dai play.

Titlul lunii: The Old Guard

Cu acțiunea plasată în zilele noastre, dar care își are originea în secole de aventuri, The Old Guard spune povestea unui grup de mercenari care posedă o capacitate misterioasă de a fi nemuritori. Andy (Charlize Theron) – sau Andromache Scythian – este o războinică născută într-o epocă ce precede aproape toate consemnările istorice și a cărei experiență în luptă nu poate fi egalată cu a altcuiva. Alături de Booker (Matthias Schoenaerts), Joe (Marwan Kenzari), Nicky (Luca Marinelli) și cel mai nou soldat din echipă, Nile (KiKi Layne), Andy își folosește darul pentru a proteja omenirea, conducând echipa pe un traseu ascuns și întunecat prin timp, având un scop nobil: acela de a echilibra răul cu binele și de a ucide atunci când este necesar, pentru a-i salva pe ceilalți.

Când echipa este recrutată pentru a gestiona o misiune urgentă, iar abilitățile lor extraordinare sunt expuse, Andy și Nile, trebuie să apare grupul de amenințarea celor care își doresc să replice și să monetizeze puterea lor prin orice mijloace. THE OLD GUARD este o o poveste care conține elemente mitologice și abordează teme legate de relații, familie și dragoste, subiecte pe care niște personaje cu personalități puternice le abordează cu umor și emoție. Bazat pe romanul grafic scris de Greg Rucka și regizat de Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, BEYOND THE LIGHTS), THE OLD GUARD este o poveste de acțiune care arată că nemurirea este mai complicată decât pare.

| Regizor: Gina Prince-Bythewood
Scenarist: Greg Rucka
Bazat pe seria de romane grafice de: Greg Rucka și ilustrate de Leandro Fernandez 
Produs de: David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Charlize Theron, AJ Dix, Beth Kono, Marc Evans
Cu: Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, cu Matthias Schoenaerts și Chiwetel Ejiofor

DIN 10 IULIE

Titluri originale Netflix

1 IULIE 2020

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută: Sezonul 2  

Chico Bon Bon și Brigada Repară Tot sunt gata să rezolve orice problemă, de la încălzirea unei cești de cacao, până la salvarea unui sandviș dintr-un seif.

Deadwind: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Karppi: Sezonul 2  

Sofia Karppi și Sakari Nurmi, detectivi în Helsinki, cutreieră orașul în căutarea indiciilor care să scoată la iveală legătura dintre corupție, crimă și cazul lor.

Say I Do – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Spune „Da”  

Experții Jeremiah Brent, Thai Nguyen și Gabriele Bertaccini, care ajută cuplurile să creeze evenimentul perfect, sunt de părere că nunțile de vis există și în realitate.

Under the Riccione Sun – FILM NETFLIX – Sub soarele din Riccione  

Aflați în vacanță pe plajele din Riccione, niște adolescenți devin prieteni și se ajută pentru a naviga printre relațiile romantice și alte probleme amoroase.

Unsolved Mysteries – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Mistere neelucidate  

Celebra serie revine pe ecrane cu dispariții inexplicabile, decese și evenimente paranormale, sperând că spectatorii dețin cheia rezolvării acestor mistere.

2 IULIE 2020

Thiago Ventura: POKAS – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Thiago Ventura: Lasă vrăjeala!

În acest spectacol exuberant, Thiago Ventura face glume despre viața de cartier, politică și altele, explicând de ce faptele sunt mai importante decât vorbele.

Warrior Nun – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Călugărița războinică  

O adolescentă orfană aflată la morgă se trezește la viață și descoperă că posedă superputeri, devenind membră a unui grup select de călugărițe care vânează demoni.

3 IULIE 2020

Cable Girls: Final Season: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Centralistele: Ultimul sezon: Partea 2:  

Marea rivală a Lidiei se folosește de poziția sa în lagăr pentru a se răzbuna, iar Lidia și prietenele ei devin tot mai îndrăznețe în lupta contra regimului franchist.

Desperados – FILM NETFLIX

Romantică incorigibilă, Wes trimite un e-mail penibil la beție și pornește spre Mexic însoțită de cele mai bune prietene pentru a șterge mesajul înainte de a fi citit.

JU-ON: Origins – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un cercetător al activității paranormale este stăpânit de obsesia de a găsi o casă blestemată, unde o mamă și copilul ei au pățit ceva îngrozitor cu mult timp în urmă.

Southern Survival – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Kitul de supraviețuire  

Echipa BattlBox testează produse concepute să-i ajute pe oameni să supraviețuiască în situații periculoase, printre care se numără incendii, explozii și intruși.

The Baby-Sitters Club – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Clubul guvernantelor  

Îndrăgitele cărți semnate de Ann M. Martin se bucură de o interpretare modernă în acest serial ce urmărește un grup de prietene care dezvoltă o afacere de babysitting.

8 IULIE 2020

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Mucho Mucho Amor: Legendarul Walter Mercado  

O pată de culoare într-o cultură machistă, un afacerist genial, dar naiv, un mesager al speranței. Arhicunoscutul astrolog Walter Mercado reprezintă o categorie în sine.

Stateless – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Apatrizii   

Într-un centru de detenție pentru imigranți din Australia se întâlnesc patru străini: o femeie cu probleme, un refugiat chinuit, un birocrat și un tată zbuciumat.

9 IULIE 2020

Japan Sinks: 2020 – ANIME NETFLIX – Japonia se scufundă: 2020  

După ce Japonia este devastată de cutremure catastrofale, o familie își vede tăria pusă la încercare într-o călătorie de supraviețuire prin arhipelagul care se scufundă.

The Protector: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ultimul protector al orașului: Sezonul 4  

Vizirul și Nemuritorii stăpânesc modernul Istanbul, Hakan călătorește în trecut pentru a pune capăt unui război, iar Zeynep trece printr-o transformare dramatică.

10 IULIE 2020

Down to Earth with Zac Efron – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cu picioarele pe Pământ, cu Zac Efron  

În acest serial de călătorie, actorul Zac Efron pornește în jurul lumii cu Darin Olien, expert în wellness, în căutarea unor moduri de viață sănătoase și sustenabile.

10 IULIE 2020

Hello Ninja: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Salut, ninja!: Sezonul 3  

În sezonul 3, micuții ninja îndrăgostiți de aventură învață noi kata, fac cunoștință cu Gen și vizitează orașul Osaka din Japonia, locul în care s-a născut Baa-chan.

O Crush Perfeito – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Caleidoscopul sentimentelor: Brazilia  

În acest reality show, șase oameni singuri participă la cinci întâlniri aranjate în locuri emblematice din São Paulo. Pe cine vor alege pentru a doua întâlnire?

The Claudia Kishi Club – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Fan clubul Claudiei Kishi  

În acest scurt documentar, creatori americani de origine asiatică aduc un omagiu unui celebru personaj din filmul Clubul guvernantelor, care sfidează stereotipurile.

The Epic Tales of Captain Underpants in Space – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Marile aventuri ale Căpitanului Chilot în spațiu  

George și Harold sunt doi buni prieteni care, împreună cu colegii lor de clasă și cu tiranicul director al școlii, sunt recrutați pentru o misterioasă misiune în spațiu.

The Old Guard – FILM NETFLIX – Vechea Gardă  

Patru războinici nemuritori care au apărat umanitatea de-a lungul secolelor sunt vânați din cauza acestor puteri tocmai când au descoperit încă un nemuritor.

The Twelve – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cei doisprezece  

Doisprezece cetățeni obișnuiți sunt jurați într-un proces în care trebuie să decidă soarta unei respectate directoare de școală, care este acuzată de două crime.

13 IULIE 2020

Cinderela Pop – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Cenușăreasa pop  

Independentă și dezamăgită în dragoste, o adolescentă DJ își creează propriul drum în viață. Asta până când îi cade cu tronc unui star pop.

14 IULIE 2020

On est ensemble – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Împreună suntem puternici  

Activiști din întreaga lume luptă împotriva nedreptăților și provoacă schimbări sociale în acest documentar care urmărește participarea lor la videoclipul Solidarité.

The Business of Drugs – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Afacerile cu medicamente și droguri

Ca să înțeleagă cum provoacă drogurile comportamente riscante și chiar mortale, un fost analist CIA investighează aspectele economice legate de șase substanțe interzise.

Urzila Carlson: Overqualified Loser – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Urzila Carlson: Sunt o ratată supracalificată  

Urzila Carlson ne amuză cu replici despre emisiunea „The Biggest Loser”, casete sexuale și vin la cutie în acest program special de stand-up în Melbourne, Australia.

15 IULIE 2020

137 Shots – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – 137 de gloanțe  

În Cleveland, violențele poliției duc la moartea mai multor persoane de culoare. Autoritățile se află sub lupă într-o țară divizată pe motive rasiale, care cere dreptate.

Dark Desire – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dorință întunecată  

Alma, care este căsătorită, petrece departe un weekend plin de pasiune care se sfârșește tragic, făcând-o să pună sub semnul întrebării adevărul despre cei apropiați.

Gli Infedeli – FILM NETFLIX – Craii  

De la minciuni scandaloase la surprize sexy, această colecție de istorisiri surprinde peripețiile câtorva bărbați cu probleme în a gestiona fidelitatea și relațiile.

Skin Decision: Before and After – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Indecizie la incizie: Înainte și după  

Dr. Sheila Nazarian și sora Jamie folosesc cele mai avansate proceduri pentru a-și transforma clienții și a scoate la iveală cea mai bună versiune a lor.

16 IULIE 2020

Fatal Affair – FILM NETFLIX – Escapadă fatală  

O avocată este prinsă într-un terifiant joc de-a șoarecele și pisica după ce un pahar cu un vechi prieten duce la o obsesie care îi pune în pericol pe toți cei dragi ei.

Indian Matchmaking – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Căsătoriile aranjate între indieni  

Pețitoarea Sima Taparia îndrumă clienți din SUA și India de-a lungul procesului căsătoriilor aranjate, oferind o perspectivă inedită asupra obiceiului în ziua de azi.

17 IULIE 2020

Boca a Boca (Kissing Game) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Jocul săruturilor  

Într-un oraș brazilian de fermieri de vite, o boală care se transmite prin sărut stârnește panica în rândul adolescenților.

Cursed – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Blestemată

În această nouă abordare a legendei lui Arthur, adolescenta Nimue își unește forțele cu mercenarul Arthur pentru a-l găsi pe Merlin și a preda o spadă străveche.

20 IULIE 2020

Ashley Garcia: Genius in Love – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Imediat după balul de toamnă, Ashley își continuă aventurile în California, explorând emoțiile și surprizele iubirii adolescentine.

21 IULIE 2020

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cum să vinzi droguri online (rapid): Sezonul 2  

Moritz și echipa își sporesc eforturile, însă pe măsură ce succesul magazinului lor online cu droguri crește, lucrurile devin mai periculoase.

Jack Whitehall: I’m Only Joking – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Jack Whitehall: Glumesc doar  

Un nou program special de stand-up cu comedianul australian Jack Whitehall..

22 IULIE 2020

Fear City: New York vs The Mafia – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Orașul fricii: New Yorkul împotriva Mafiei  

Acest serial documentar urmărește operațiunea FBI care a anihilat imperiile celor cinci clanuri mafiote din New York în anii ‘80, când acestea atinseseră apogeul puterii.

Love on the Spectrum – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Dragostea în spectrul autist

E greu pentru cineva să-și găsească iubirea. Pentru tinerii cu autism, descoperirea lumii imprevizibile a întâlnirilor se dovedește și mai complicată.

Norsemen: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Vikingii: Sezonul 3  

Acest sezon al comediei norvegiene cu vikingi se întoarce în timp ca să spună povestea care a condus la primul sezon. Dar nu te îngrijora, jafurile și măcelul continuă.

Street Food: Latin America – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Street Food: America Latină  

Cu ajutorul acestui documentar, poți să călătorești în șase țări și să explorezi universul gastronomic din orașe precum Oaxaca din Mexic și Buenos Aires din Argentina.

23 IULIE 2020

The Larva Island Movie – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Larvele pe insulă: Filmul

Aventurile pe insulă ale viermișorilor Galben și Roșu ajung subiect de lungmetraj, iar bufoneriile lor devin și mai amuzante.

24 IULIE 2020

¡A cantar! (Sing On! Spain) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Să cântăm!: Spania

În această nouă competiție muzicală, concurenții își arată talentul pe ritmurile celor mai mari hituri, iar miza de 30.000 de euro crește când ating nota potrivită.

Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Dragonii: Salvatorii înaripați – Secretele Cântaripii  

Un dragon cu o voce superbă îi hipnotizează pe ceilalți dragoni și pe oamenii din Huttsgalor, iar Salvatorii înaripați trebuie să găsească o cale de a rupe vraja.

Ofrenda a la tormenta – FILM NETFLIX – Ofrandă furtunii  

În partea a treia a trilogiei Baztan, Amaia investighează decesele unor copii și o serie de ritualuri oribile, în timp ce cei din jurul ei se află într-un mare pericol.

The Kissing Booth 2 – FILM NETFLIX – Cabina de săruturi 2  

În această continuare, Elle, o liceană în ultimul an, se confruntă cu o relație la distanță, aplicațiile la facultate și o nouă prietenie care ar putea schimba totul.

26 IULIE 2020

Good Girls: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Fete cuminți: Sezonul 3  

Mămici din suburbii devenite infractoare, Beth, Ruby și Annie sunt nevoite să înfrunte consecințele aventurilor din sezonul precedent.

28 IULIE 2020

Last Chance U: Laney – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest serial documentar despre fotbalul universitar de juniori ajunge în Oakland, California ca să prezinte echipa Laney College Eagles, condusă de antrenorul John Beam.

29 IULIE 2020

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 4  

Jurnalistul Raphael Rowe duce o viață de deținut în timp ce investighează închisori periculoase din Paraguay, Germania, Mauritius și Lesotho.

The Hater – FILM NETFLIX – Hater  

Un tânăr descoperă succesul în lumea întunecată a campaniilor de denigrare pe rețelele sociale, dar atacurile lui virtuale veninoase au urmări grave în viața reală.

The Speed Cubers – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Speedcubing: Pasionații de cub Rubik  

Documentarul prezintă legăturile speciale și spiritul competitiv neobișnuit dintre cei care luptă să doboare recordurile mondiale la rezolvarea cubului Rubik.

30 IULIE 2020

Transformers: War For Cybertron Trilogy – ANIME NETFLIX – Transformers: Războiul pentru Cybertron – Trilogia  

Planeta lor moare, iar Autoboții și Decepticonii luptă aprig pentru controlul asupra recipientului Atotscânteia într-o nouă poveste despre universul Transformers.

31 IULIE 2020

Get Even – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Revanșa fetelor  

Patru adolescente fac echipă pentru a se răzbuna pe cei care le terorizează până când ajung să fie acuzate de ceva ce nu au făcut. Se vor înfuria sau își vor lua revanșa?

Seriously Single – FILM NETFLIX – O monogamă convinsă  

În această comedie romantică, două bune prietene cu păreri diametral opuse legate de bărbați, sex și dragoste trăiesc în lumea complicată a persoanelor singure.

Sugar Rush: Extra Sweet – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

The Umbrella Academy: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – The Umbrella Academy: Sezonul 2

Frații Hargreeves dotați cu superputeri revin pe ecran în sezonul 2.

Vis a vis: El Oasis – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Vizavi: Oaza  

Hoațele de bijuterii Zulema și Macarena recrutează alte patru femei pentru a săvârși un jaf de milioane în timpul unei nunți în familia unor dealeri de droguri.

ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary -Voyage- ep 10 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX


Titluri licențiate – România

01 IULIE 2020

#Anne Frank – Parallel Stories – #Anne Frank: Povești paralele

A.X.L. 

About a Boy – Totul despre băieți

Ali G Indahouse

American Pie Presents: Band Camp – Placinta americana – Tabara de muzica

American Pie Presents: The Book of Love – Plăcinta americană: Cartea dragostei

Axone – Condimentul buclucaș

Back to the Future – Înapoi în viitor

Back to the Future Part III – Înapoi în viitor 3

Bean: The Ultimate Disaster Movie – Bean – O comedie dezastru

Cellular – Celularul

Chaman Bahaar – Iubirea poate dăuna sănătății

Cleo & Cuquin: Season 2 – Cleo și Cuquin

Days of Thunder – Zilele tunetului

Diplomatic Siege – Dușmanul dușmanului meu

El Chema: Season 1 

Footloose – Spirit rebel

Gladiator – Gladiatorul

Hitting the Apex – Fulgere pe două roți

Identity Thief – Hoața de identitate

Kid-E-Cats: Season 2 – Trei pisicuțe

Knocked Up – Un pic însărcinată

Meet the Fockers – Doi cuscri de coșmar

Meet the Parents – Un socru de coșmar

Mission: Impossible   

Mission: Impossible – Ghost Protocol          

Mission: Impossible II

Mission: Impossible III          

Nights in Rodanthe – Nopți în Rodanthe

No Country for Old Men – Nu există țară pentru bătrâni

Pitch Black – Întuneric total

Pitch Perfect

PNL – Dans la légende tour  

Pokémon the Series: Sun & Moon: Sun & Moon: Ultra Legends – Pokémon – Serialul: Soarele și Luna

Redemption – Plata

RIDE ON TIME: Season 1 – Ride on time: Trupe de băieți japoneze

Safe House – Casa conspirativă

Schindler’s List – Lista lui Schindler

Teen Titans Go!: Season 5 – Haideți tineri titani!

The 40-Year-Old Virgin – Virgin la 40 de ani

The Big Lebowski – Marele Lebowski

The Break-Up – Despărțiți, dar împreună

The Change-Up – Dacă aș fi… tu?

The Devil’s Advocate – Pact cu diavolul

The Governor: Season 1 – Guvernatoarea

The Hungover Games – O altfel de… mahmureală

The Unborn – Misterul gemenilor

Traffik – Traffik: Lupta pentru supraviețuire 

Twister – Tornada

02 IULIE 2020

Hunter in the Blue Side of Manchester

The F**k-It List – Tot ce n-am făcut

03 IULIE 2020

A Most Wanted Man – Vânătoarea de spioni

Forgetting Sarah Marshall – Înşelat de Sarah Marshall

Jessabelle 

My Father – Tatăl meu

My Week with Marilyn – O săptămână cu Marilyn

Southpaw – Lovitură de stânga

The Artist – Artistul

The Imitation Game – The Imitation Game. Jocul codurilor

04 IULIE 2020

Little Singham: Season 2 – Micul Singham

Shine Your Eyes – Adevărul e în fața ta

The Girl on the Train – Mira, fata din tren

05 IULIE 2020

Hook: Season 1 – Croșeu

Urma

06 IULIE 2020

The Underclass: Season 1 – O clasă aparte

08 IULIE 2020

Aquaman

11 IULIE 2020

Chasing Rainbows – Si Caii Sunt Verzi Pe Pereti

Déjà Vu          

It takes two to fence – Plansa

Websitestory  

12 IULIE 2020

Hook: Season 1 – Croșeu

13 IULIE 2020

Blumhouse’s Truth or Dare: Extended Director’s Cut – Adevăr sau provocare: Versiunea extinsă a regizorului

Cube – Cubul

The Underclass: Season 1 – O clasă aparte

15 IULIE 2020

A Thousand Words – O mie de cuvinte

Hotel Del Luna: Season 1 – Hotel Del Luna

Ojos in the House: Season 1 – Însemnata doamnă Ojo

Revolutionary Road – Nonconformiștii

17 IULIE 2020

Big Eyes – Big Eyes. Ferestrele sufletului

Masterminds – Hoți de geniu

The Best of Me – Cel mai de preț cadou

The Letter Reader     

Tulip Fever – Febra lalelelor

18 IULIE 2020

Suits: Season 8 – Costume       

19 IULIE 2020

Hook: Season 1 – Croșeu

20 IULIE 2020

Home: Adventures with Tip & Oh: Season 3 – Acasă: Aventuri cu Tip și Oh

Home: Adventures with Tip & Oh: Season 4 – Acasă: Aventuri cu Tip și Oh

The Underclass: Season 1 – O clasă aparte

21 IULIE 2020

Jurassic World: Fallen Kingdom – Jurassic World: Un regat în ruină

24 IULIE 2020

Remains of Fairy Tales         

The Bling Ring – Hoții de celebritate

Unlocked – Unlocked: Pericol descătușat

25 IULIE 2020

Modern Family: Season 1 – 10s – O familie modernă

26 IULIE 2020

First Reformed – Calea izbăvirii

Hook: Season 1 – Croșeu

27 IULIE 2020

Show Dogs – Operațiunea Ham-Ham

The Underclass: Season 1 – O clasă aparte

30 IULIE 2020

Mandy

Articole similare

Lansări de carte Editura Meteor Press la Bookfest 2015

Jovi Ene

Cosmin Perța și Sorin Delaskela la Humanitas Kretzulescu

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (25 – 31 martie 2019)

Jovi Ene

2 comments

Cinefilul 30 iunie 2020 at 23:42

Ce ușor se publică articolele când se dă copy paste la comunicatul de presă de la Netflix și se adaugă un paragraf ca introducere…

Reply
Jovi Ene 1 iulie 2020 at 07:46

Este la rubrica ”știri”, deci este asumat a fi comunicat de presă.
Dar na, este greu să comentezi la articolele originale, care conțin recenzii pe larg ale filmelor sau cărților, și este ușor să comentezi din spatele anonimatului 🙂

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult