Stiri

CDPL FEST – Editura Univers

Univers_Biblioteca (3)Editura Univers este invitatul ediției din 25 aprilie a CDPL Fest-ului. O istorie de 45 de ani în imagini și povești, la prezentarea căreia vor participa Ana Diana Munteanu, editor și jurnalist, fiica lui Romul Munteanu, director timp de aproape 20 de ani al editurii, Olga Jora, fost redactor la Univers, Michael Haulică și Ciprian Măceșaru. Colecțiile, autorii și titlurile care au format generații întregi de cititori vor fi în centrul atenției, alături de amintirile celor care au făcut și au citit cărțile Univers.

Evenimentul organizat de Casa de Pariuri Literare va începe de la ora 18.23 și va avea loc în Club A, pe strada Blănari nr. 14. Prezentarea Editurii Univers se va desfășura de la ora 19.00, alături de aceasta fiind invitați și Rita Chirian, Adina Popescu și Octavian Soviany.

Pentru a sărbători cei 45 de ani, Editura Univers își premiază cititorii. Vă invită astfel să postați pe pagina de Facebook a editurii fotografii ale cărților Univers din biblioteca voastră. Primele 3 postări cu cele mai multe like-uri vor fi premiate cu 3 pachete cu cărți.
Anunțați-vă prietenii, se lasă cu premii!

https://www.facebook.com/UniversEditura

https://www.facebook.com/events/1440449242864058/

editura univers

Articole similare

Trei titluri aflate in pregatire in colectia Biblioteca Polirom

Jovi Ene

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei vouchere de 50 lei, valabile pe Cartepedia!

Jovi Ene

Marele Ecran in Epoca de Aur. Afise de Film Romanesc 1965 – 1989

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult