Impresii de calatorie

Cheile Rasnoavei – O plimbare din luna mai 2009

Si turismul poate fi considerat un act de cultura, reflectat din plin atat in carti cat si in filme. Insa mai inainte de orice, ochii sunt aceia care observa, preiau imaginile si le transmit creierului, pentru a le corobora cu celelalte informatii acumulate prin traditie, educatie si instruire si le inmagazineaza in propriul hard pentru integrarea in cultura individuala.

A venit primavara, in Cheile Rasnoavei au rasarit primii ghiocei si branduse si firul ierbii va inverzi peisajul splendid al Muntilor Postavarul.

Va veti putea plimba, sau veti putea explora cateva trasee alpine, va veti ridica nivelul adrenalinei pe instalatia de Bunjee-Jumping (pe locul intai in Europa de Est si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia), sau veti putea intinde corzi pentru tiroliana.

Eu una, poate m-as fi aventurat in tinerete sa experimentez astfel de sporturi extreme, astazi insa, la „varsta intelepciunii”, sau mai degraba a „intepenelilor”, trebuie sa ma multumesc cu plimbarile in pas alert si cu admirarea peisajului 🙂

Articole similare

Rudele ţi le dă Dumnezeu şi uneori trebuie să mulţumeşti pentru asta: Demi Soeurs (2018)

Delia Marc

Semnal TV filme: weekend 4 – 6 noiembrie 2011

Delia Marc

Lumea si minunile ei – azi vizitam Efesul (II)

Mihaela

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult