Filme Filme americane

Goldie s-a întors: Snatched (2017)

Snatched (2017)
Regia: Jonathan Levine
Distribuția: Amy Schumer, Goldie Hawn, Kim Caramele

„Snatched” („Răpite”) ar fi trebuit să fie un eveniment. Goldie Hawn, vedeta comică frumoasă, inteligentă și îndrăzneață a zilelor mele mai tinere, este din nou prezentă pe marile ecrane după 15 ani de absență. Ea joacă într-o comedie de acțiune, o are ca parteneră pe Amy Schumer, o comediană stand-up și actriță en-vogue din generația tânără, scenaristul și regizorul Jonathan Levine este autorul filmului, Goldie arată la 70+ în așa fel încât stârnește invidia majorității femeilor de 40 de ani, deci toate premizele există pentru un ‘comeback’ spumos. Și totuși, filmul este doar OK. Ceva nu funcționează. 

Afișul afirmă că filmul a fost lansat la Ziua Mamei în SUA, și probabil aceasta este sursă problemelor sale. Încearcă să fie și vizionabil de Ziua Mamei, dar include și glumele sexuale pe care le așteptăm de la o comediană stand-up, dorește să fie sexy și palpitant, fără a arăta prea mult sex sau sânge. Cu alte cuvinte, există mai multe aluzii despre un film care dorește să fie îndrăzneț decât conținut cu adevărat amuzant sau surprinzător. 

În opinia mea, cuplul Hawn – Schumer functionează destul de bine pe ecran în rolurile de mamă și fiică. Poate că nu există chimie spectaculoasă între ele, dar ambele sunt profesioniste minunate și în plus femei frumoase, fiecare în stilul ei. „Snatched” eșuează în principal din cauza scenariului. Glumele colonialiste despre America de Sud și comedia călduță de familie presărată cu doze controlate de replici piperate nu sunt suficiente. Cu ceva mai multă obrăznicie comică și sentimentală, acesta ar fi putut fi un film memorabil. Poate că Levine și colegii ei au fost intimidați sau prea respectuoși față de Goldie Hawn. Sper că va există un „film următor” pentru ea și sper că ea îi va încuraja pe viitorii săi colaboratori să îndrăznească mai mult.

Nota: 5/10

Articole similare

The Butcher Boy (1997)

Codrut

Taken (2008)

Deea

Prin blogosfera literara (21 – 27 aprilie 2014)

Dan Romascanu

2 comments

Radu 6 august 2018 at 23:54

70+ ??? 🙂

Reply
Dan Romascanu 7 august 2018 at 00:24

Da, Goldie Hawn este nascuta la 21 noiembrie 1945.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult