Stiri

Vești bune din viitor: la ce filme și seriale o să te uiți în iunie | Iunie pe Netflix

Din viitor, luna iunie ne șoptește că vine cu sezoane proaspete din serialele tale preferate, dar și cu o serie de producții noi. 13 Reasons Why: Season 4, The Woods, The Order: Season 2, The Politician: Season 2, It’s Okay to Not Be Okay, The Last Days of American Crime, Da 5 Bloods, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, Lenox Hill, Father Soldier Son, A Star is Born, Silver Linings Playbook și Între Chin și Amin, toate te așteaptă să le dai play.

Titluri originale Netflix

2 IUNIE 2020

Fuller House: The Farewell Season – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Jimmy și Steph aduc acasă bebelușul și află imediat cum este să fii părinte. Însă aceasta nu este o problemă, pentru că au la dispoziție o casă plină de ajutoare.

True: Rainbow Rescue – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – True: Salvarea curcubeului

True și Bartleby se aventurează de partea cealaltă a Curcubeului fără Sfârșit pentru a o găsi pe Dillydally, o exploratoare curajoasă și cea mai bună prietenă a Regelui.

3 IUNIE 2020

Spelling the Dream – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Albinuța ortografică: Marele campionat

Acest documentar prezintă dominația americanilor de origine indiană în Concursul Național de Ortografie Scripps începând din 1999 și urmărește patru aspiranți la titlu.

4 IUNIE 2020

Hospital Playlist – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Coridoarele spitalului: Sezonul 1

Fiecare zi e un miracol pentru cinci medici și pacienții lor dintr-un spital unde se împletesc nașterea, moartea și toate celelalte momente ale vieții.

Baki: The Great Raitai Tournament Saga – ANIME NETFLIX – BAKI: Povestea Marelui Turneu Raitai  

Lui Baki, care este otrăvit, i se acordă permisiunea specială de a participa la competiția de arte marțiale Raitai, unde va fi ales următorul kaioh.

M’entends-tu? – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Mă auzi?

Trei prietene dintr-un cartier sărac își păstrează umorul și speranța, în ciuda relațiilor dezastruoase și a familiilor disfuncționale.

5 IUNIE 2020

13 Reasons Why: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cele treisprezece motive: Sezonul 4

Absolvirea se apropie, iar Clay și prietenii săi încearcă să rămână cu un pas în față pe măsură ce secretele trecutului le amenință viitorul.

Queer Eye: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Queer Eye: Sezonul 5 

Cei cinci fabuloși pornesc la drum către Philadelphia și transformă un nou grup de eroi de zi cu zi, de la un DJ muncitor la o frizeriță de câini aflată la ananghie.

The Last Days of American Crime – FILM NETFLIX – Ultimul jaf american 

Un jefuitor de bănci acceptă propunerea de a comite un ultim jaf senzațional înainte ca guvernul să activeze un semnal cerebral care să inhibe acțiunile infracționale.

10 IUNIE 2020

Curon – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Lenox Hill – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

De la nașteri la operații pe creier, această serie de documentare prezintă activitatea a patru doctori ce salvează vieți la spitalul Lenox Hill din New York.

Reality Z – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Realitatea Z

O apocalipsă a zombilor îi prinde pe concurenții dintr-un reality-show brazilian în studioul de televiziune, de unde încearcă să scape de hoardele de mâncători de oameni.

12 IUNIE 2020

Da 5 Bloods – FILM NETFLIX – Frăția celor cinci

La câteva decade după război, patru veterani afro-americani se întorc în Vietnam pentru a găsi rămășițele comandantului lor și o comoară ascunsă. Regizat de Spike Lee.

Dating Around: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Caleidoscopul sentimentelor: Sezonul 2

Șase noi persoane singure își caută dragostea (sau ceva de genul acesta) participând la o serie de prime întâlniri. Pe cine vor alege pentru o a doua întâlnire?

F is for Family: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – F is for Family: Sezonul 4

Frank primește o vizită nedorită de la tatăl său, Sue descoperă minunile tehnicii Lamaze, iar Bill devine faimos pe terenul de hochei.

Jo Koy: In His Elements – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Jo Koy: În elementele lui:

Jo Koy revine în Filipine pentru a prezenta cultura locală și pentru a găzdui un program special cu comedieni, DJ și dansatori de hip-hop americani de origine filipineză.

Kipo and the Age of Wonderbeasts: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Kipo și era creaturilor fabuloase: Sezonul 2

E nevoie de forță și istețime pentru a-l salva pe Lio și a-l învinge pe Scarlemagne. Kipo e gata să învețe să-și controleze puterile și să descopere originea lumii ei.

Pokémon Journeys: The Series – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Doi tineri antrenori de pokémoni devin parteneri de cercetare la un renumit laborator și pătrund în lumea aventurilor împreună cu prietenii lor pokémoni.

The Search – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Căutarea  

Când un copil dispare dintr-un cartier respectabil din Ciudad de Mexico, sunt dezvăluite secrete de familie și modul în care funcționează puterea printre cei înstăriți.

The Woods – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Pădurea

Speranțele unui procuror din Varșovia renasc după descoperirea unui cadavru și a legăturii acestuia cu sora sa dispărută acum 25 de ani. După un roman de Harlan Coben.

13 IUNIE 2020

Alexa & Katie Part 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Alexa & Katie: Partea 4

Vara s-a terminat, iar Alexa și Katie încep ultimul an de liceu. Au trecut prin multe împreună, însă le așteaptă noi aventuri.

The King: Eternal Monarch – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Regele, monarhul etern

Un împărat coreean modern trece printr-un portal misterios într-o lume paralelă, unde întâlnește o polițistă îndrăzneață.

14 IUNIE 2020

Marcella: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Marcella: Sezonul 3

Optsprezece luni mai târziu, Marcella trăiește sub o identitate asumată în Belfast, unde s-a infiltrat într-o organizație criminală ca agent sub acoperire.

17 IUNIE 2020

Mr. Iglesias: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dom’ profesor Iglesias: Partea 2

Serialul despre un amuzant profesor de liceu care încearcă să schimbe viețile elevilor inteligenți, dar neserioși se întoarce cu partea a doua.

18 IUNIE 2020

A Whisker Away – ANIME NETFLIX – Viața la un mieunat distanță  

În cel de-al doilea film de la Studio Colorido, o fată cu o poreclă stranie e disperată să se apropie de băiatul pe care îl place. Soluția e să se transforme în pisică.

The Order: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ordinul secret: Sezonul 2

La Universitatea Belgrave, dușmănia dintre vârcolaci și magicieni ajunge într-un punct critic. Curând, însă, un rău și mai mare amenință să-i distrugă pe toți.

19 IUNIE 2020

Babies: Part 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Bebeluși: Partea 2

Bebelușii descoperă o lume complet nouă, iar cercetări recente ne arată că sunt deja echipați să gestioneze complexitatea vieții umane.

Father Soldier Son – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Totul pentru patrie

După ce sergentul Brian Eisch este grav rănit în Afganistan, el și fiii săi pleacă într-o călătorie a iubirii, pierderii, izbăvirii și continuității în timp.

Feel the Beat – FILM NETFLIX – În ritmul muzicii

După eșecul de pe Broadway, April revine în orașul natal și, fără tragere de inimă, începe să pregătească un grup pestriț de tinere dansatoare pentru o competiție.

Floor Is Lava – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Lavă pe pământ!

O competiție în care echipele trebuie să treacă de camere pline cu lavă sărind pe scaune, agățându-se de draperii și balansându-se de candelabre. Da, e pe bune.

Girls from Ipanema – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Lost Bullet – FILM NETFLIX – Glonțul pierdut

Un mecanic auto condamnat este recrutat de poliție pentru a îmbunătăți parametrii mașinilor de poliție folosite în urmăriri de viteză. Dar pericolul este pe urmele sale.

Most Beautiful Thing: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cel mai frumos lucru: Sezonul 2

Malu și celelalte doamne lasă în urmă tragedia recentă și, pline de curaj, se confruntă cu provocări în carieră, noi perspective romantice și diverse nedreptăți.

One-Way to Tomorrow – FILM NETFLIX – Un bilet dus către ziua de mâine

Drumurile a doi străini se întretaie în trenul spre Izmir, iar cei doi descoperă surprinși că destinele li s-au întretăiat deja… în mod turbulent.

Rhyme Time Town – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Orășelul rimelor

Doi buni prieteni au parte de distracție și aventură în timp ce locuiesc în Orășelul Rimelor, un spațiu fantastic plin de personaje din cântecele copilăriei.

The Politician: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Politicianul: Sezonul 2

Trădări, un triunghi amoros și un candidat axat pe un singur subiect. Toate duc la o bătălie murdară pentru senat, pe care Payton va face orice ca să o câștige.

The Sinner: Jamie – SERIALE ORIGINALE NETFLIX 

Trădări, un triunghi amoros și un candidat axat pe un singur subiect. Toate duc la o bătălie murdară pentru senat, pe care Payton va face orice ca să o câștige.

23 IUNIE 2020

Eric Andre: Legalize Everything – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Eric Andre: Legalizare, legalizare, legalizare!

Un nou program special de stand-up al comedianului american Eric Andre.

24 IUNIE 2020

Athlete A – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Scandal în gimnastica americană

Urmărește-i pe reporterii de la Indianapolis Star care au făcut publice abuzurile sexuale ale medicului echipei de gimnastică a SUA și care ascultă principalele mărturii.

Crazy Delicious – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Concurs de delicatese

Folosind ingrediente dintr-o pădure comestibilă, bucătari amatori prepară creații culinare originale și delicioase pentru a-i impresiona pe cei trei membri ai juriului.

Choked: Paisa Bolta Hai – FILM NETFLIX – Sufocată: Banii vorbesc

Împovărată de datoriile soțului și de propriile vise sfărâmate, o funcționară la o bancă găsește o sursă secretă de bani, aparent nelimitată, în propria ei casă.

Nobody Knows I’m here (Nadie sabe que estoy aquí) – FILM NETFLIX – Nimeni nu știe că sunt aici

Memo Garrido s-a remarcat din copilărie ca artist al muzicii latino. Decenii mai târziu, apariția Martei îl face să se confrunte cu incidentul care i-a distrus cariera.

26 IUNIE 2020

Amar y vivir – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Trăim pentru iubire

Revenind din armată, tânărul Joaquín este luat prin surprindere de o tragedie care îl face să revină la Bogotá, unde o întâlnește pe Irene, o cântăreață în devenire.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – FILM NETFLIX – Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga

Doi cântăreți de provincie își împlinesc visul de a concura în cea mai mare competiție muzicală din lume. Cu Will Ferrell și Rachel McAdams în rolurile principale.

Home Game – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jocul acasă: Sporturi din toate colțurile lumii

De la wrestlingul voodoo din Congo și până la roller derby-ul texan, acest serial documentar studiază tradiții sportive neobișnuite și captivante de pe mapamond.

29 IUNIE 2020

ARASHI’s Diary -Voyage- ep 8 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj: Episodul 8

Lumina reflectoarelor se oprește asupra lui Sho Sakurai, membru al grupului Arashi, dezvăluind dragostea lui pentru muzică și călătoria alături de trupă și în afara ei.

30 IUNIE 2020

Adú – FILM NETFLIX

La Melilla, la granița dintre Spania și Maroc, se conturează trei povești ale imigranților care își riscă viețile pentru a traversa strâmtoarea Gibraltar.

BNA – ANIME NETFLIX – Brand New Animal

Transformată în vârcolac-raton, Michiru caută adăpost și răspunsuri cu ajutorul vârcolacului-lup Shirou în interiorul zonei speciale din Anima-City.

George Lopez: We’ll Do It For Half – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – George Lopez: Spectacol special de stand-up

George Lopez susține un nou program special de stand-up, filmat la San Francisco.

ÎN CURÂND

It’s Okay to Not Be Okay – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – E nebună, dar e-a mea: Sezonul 1

În această dramă romantică, un lucrător în domeniul medical și o autoare cu personalitate antisocială își vindecă reciproc rănile emoționale și psihologice.

One Take – FILM NETFLIX – BNK48: O perpetuă competiție

Membrele grupului thailandez de fete BNK48 povestesc despre suișurile și coborâșurile pregătirii pentru selecția în categoria „Senbatsu”, de cântărețe principale.


Titluri licențiate Netflix

01 IUNIE 2020

2 Alone in Paris – Singuri

44 Cats: Season 1 (Part 2) – 44 de pisici

Anna Karenina

Between Pain and Amen – Intre Chin si Amin

Beverly Hills Cop – Polițistul din Beverly Hills

Beverly Hills Cop II – Polițistul din Beverly Hills II

Cateva conversatii despre o fata foarte inalta         

Changeling – Schimbul

Cocomelon: Season 1          

Da Ali G Show: Season 1     

Da Ali G Show: Season 2     

Da Ali G Show: Season 3     

Da Ali G Show: Season 4     

Dante’s Peak 

Dear My Friends: Season 1  

Dragonheart – Inimă de dragon

Fear and Loathing in Las Vegas  – Spaimă și scârbă în Las Vegas

Final Destination 5 – Destinație finală 5

Grease           

Hey Arnold! The Movie – Hey Arnold! – Filmul

I Am Ali          

I Love You, Man – Caut cavaler de onoare

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark – Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute

Intolerable Cruelty     

John Wick: Chapter 3 – Parabellum 

Jumping the Broom – Dragoste și alte necazuri

Mars Attacks! – Atacul marțienilor!

Midnight Diner 

Midnight Diner 2        

Midnight Diner: Season1      

Midnight Diner: Season2      

Midnight Diner: Season3      

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous – Miss Agent Secret 2: Înarmata si seducătoare

Missing Link – Haios și blănos

Morning Glory – Matinal cu scandal

My Hero Academia: Season 1 

My Hero Academia: Season 2          

My Shy Boss: Season 1        

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult – Un poliţist cu explozie întârziată 33 1/3

Paycheck – Cecul sau viața

Revolutionary Love: Season 1         

Rick and Morty: Season 4    

S.W.A.T.: Fire Fight – Focuri în sălbăticie

Save the Last Dance – În ritm de hip hop

Sweet November – Idilă de noiembrie

Teenage Mutant Ninja Turtles – Țestoasele Ninja

The Last Airbender – Ultimul războinic al aerului

The Magic of the Golden Bear: Goldy III – Goldy 3: Magia ursului auriu

The Ninth Gate – A noua poartă

The Salvation

The Usual Suspects – Suspecți de serviciu

Transformers – Transformers – Războiul lor în lumea noastră

UglyDolls – UglyDolls: Păpuși în Bucluc

خلك شنب – Ce-am făcut aseară?

02 IUNIE 2020

Peter Rabbit – Peter Iepurașul

03 IUNIE 2020

Blockers – Interzis la… sex

Silver Linings Playbook – Scenariu pentru happy-end

The Hateful Eight – Cei opt odioși

What to Expect When You’re Expecting – Pregătește-te, că vine!

04 IUNIE 2020

DC’s Legends of Tomorrow: Season 5        

07 IUNIE 2020

Breaking In – Lupta cu intrușii

08 IUNIE 2020

365 Days – 365 de zile

10 IUNIE 2020

My Mister: Season 1  – Viața e complicată

12 IUNIE 2020

Lean on Pete – Charley și Pete

Whispers: Limited Series – Șoapte și secrete

13 IUNIE 2020

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Milea – Milea și Dilan: Ecoul unei iubiri tumultoase

15 IUNIE 2020

Freedom Writers – Jurnalul străzii

Get Rich or Die Tryin’ – Totul pentru bani

Voltron: Legendary Defender: Season 3 – Voltron: Apărătorul legendar

Voltron: Legendary Defender: Season 4     

Voltron: Legendary Defender: Season 5     

Voltron: Legendary Defender: Season 6     

Wira – Un erou luptă pentru dreptate

Zavera

18 IUNIE 2020

A Star Is Born – S-a născut o stea

Lola Igna – Bunica Igna

19 IUNIE 2020

August: Osage County – Ținutul din mijlocul verii

Chernobyl Diaries – Jurnalul terorii

Scary Movie 5 – Comedie de groază 5

Silent Hill: Revelation – Silent Hill: Revelația

20 IUNIE 2020

Overlord

The F**k-It List – Tot ce n-am făcut

28 IUNIE 2020

Black Hawk Down – Elicopter la pământ!

30 IUNIE 2020

Baby Mama – Mamă surogat

Dr. Seuss’ The Lorax – Lorax. Protectorul pădurii

Enemy at the Gates – Inamicul e aproape

Especial 20 años Fútbol de Primera: Apache         

Gormiti: Season 2 – Gormiti: Legenda revine

How High – „Fumuri” la Harvard

How the Grinch Stole Christmas – Cum a furat Grinch Crăciunul

Patch Adams – Patch Adams, un doctor trăsnit

Paul – Paul. Un extraterestru fugit de-acasă

Savages – Brutele

Snow White & the Huntsman – Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător

The To Do List – Ore de sexologie

Articole similare

Isidore Isou, părintele letrismului, la „Avangarda revizitată” de la Cinemateca Eforie

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Descendenții. Insula pierduților”, oferite de Editura Litera! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă cartea ”Piază rea”, de Camilla Läckberg! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult