Stiri

Urmează stația „seriale noi”, cu peronul pe Netflix!

Bun venit la stația „seriale noi” și nu numai! American Son, Atypical: Sezonul 3, The End of the F***ing World: Sezonul 2, Green Eggs and Ham, The Irishman, The King, Klaus, Earthquake Bird, American Hustle și My Big Fat Greek Wedding sunt doar câteva dintre titlurile care te așteaptă pe peronul Netflix în Noiembrie!

NOU PE NETFLIX – noiembrie – titluri originale

1 NOIEMBRIE 2019

American Son – NETFLIX TELEVISION EVENT – Fiul american

În această adaptare după o piesă de pe Broadway, un cuplu interrasial cu probleme caută explicații pentru dispariția fiului lor. Cu Kerry Washington și Stephen Pasquale.

Atypical: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Odată cu începerea primului an de colegiu, Sam se confruntă cu noi încercări, de la legarea unor relații de prietenie, până la organizarea programului.

Drive – FILM NETFLIX – Jaf în viteză

Un hoț notoriu se aliază cu un pilot de curse stradale pentru un jaf în stil mare ce implică intrigi elaborate cu autoritățile, care au propriile lor secrete murdare.

Fire in Paradise – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Paradise în flăcări

Supraviețuitorii rememorează devastatorul incendiu care a distrus orașul Paradise în 2018, devenind cel mai letal incendiu de vegetație din istoria Californiei.

Hache – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – H

În Barcelona anilor ’60, Helena (Adriana Ugarte) cucerește un periculos baron al drogurilor și își perfecționează abilitățile necesare preluării imperiului acestuia.

Hello Ninja – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Spunând cuvinte magice și făcând o plecăciune, un băiat, prietenul său cel mai bun și pisica lor devin ninja și pătrund într-o lume fermecată.

Holiday in the Wild – FILM NETFLIX – Crăciun în sălbăticie

După ce soțul o părăsește, o newyorkeză pretențioasă pleacă singură într-un safari african și își găsește un nou scop în viață. Cu Kristin Davis și Rob Lowe.

The King – FILM NETFLIX

În Anglia secolului al XV-lea, prințul Hal se transformă dintr-un rebel într-un rege puternic, după ce, cu reticență, moștenește tronul și numeroasele conflicte aferente.

The Man Without Gravity – FILM NETFLIX- Omul fără gravitație

Un copil capabil să sfideze gravitația, crescut în izolare, se maturizează și devine un bărbat extraordinar și o celebritate mondială, însă își dorește o viață obișnuită.

True: Grabbleapple Harvest – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – True: Recolta de haț-mere

Este anotimpul recoltei de haț-mere în Regatul Curcubeului, dar Glummy Glooma nu vrea să vină toamna. Oare True și prietenii ei vor putea salva festivalul?

Queer Eye: We’re in Japan! – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

În Japonia, cei 5 fabuloși învață doritorii cum să aibă grijă de ei și de ceilalți, explorând totodată bogăția culinară și culturală a țării.

We Are the Wave – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Noi suntem valul

Un nou-venit recrutează 4 colegi, împreună cu care vrea să pornească o revoluție, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

The Devil Next Door – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Lucrarea diavolului

Un bunic din Cleveland este acuzat de o crimă cutremurătoare, aceea de a fi infamul gardian al unui lagăr de concentrare nazist, cunoscut drept Ivan cel Groaznic.

Seth Meyers: Lobby Baby – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Seth Meyers: Bebelușul grăbit

Seth Meyers, prezentatorul emisiunii „Late Night” și fost star „Saturday Night Live”, ne prezintă noul lui program special de stand-up, filmat în Minneapolis, Minnesota.

 5 NOIEMBRIE 2019

She-Ra and the Princesses of Power: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Felintra jură să cucerească Etheria înaintea sosirii Fruntașului Hoardei, Rază se luptă cu un nou rol și Adora și prințesele se confruntă cu trădări vechi și noi.

The End of the F***ing World: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

De la atacul de la Pearl Harbor până la Ziua Z, evenimentele decisive din al Doilea Război Mondial prind viață în acest serial documentar expresiv, cu secvențe color.

Tune in for Love –  FILM NETFLIX

6 NOIEMBRIE 2019

Greenleaf: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Cei din familia Greenleaf trebuie să rămână uniți în acest moment critic, generat de faptul că un nou pastor preia controlul parohiei Calvary. Dar secretele adânc îngropate amenință să zdruncine alianțele.

SCAMS – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Escrocherii

Lovit de criza financiară, un tânăr bine-intenționat se alătură unei operațiuni frauduloase și se afundă tot mai tare în lumea interlopă.

8 NOIEMBRIE 2019

Busted!: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Câțiva detectivi amatori încearcă să dezlege o serie de cazuri ciudate, care par să aibă legătură cu un personaj enigmatic cunoscut sub numele Floarea Ucigașă.

Green Eggs and Ham – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ouă verzi cu șuncă

Guy și Sam, diametral opuși, vor să salveze un animal în pericol și învață să încerce lucruri noi precum speranța, prietenia și… un fel de mâncare încântător.

Let It Snow – FILM NETFLIX – Fulgi de iubire

În ajunul Crăciunului, o furtună de zăpadă lovește un orășel, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.

Paradise Beach – FILM NETFLIX

Mehdi iese din închisoare și vrea să regleze conturi mai vechi. Mai întâi, trebuie să reia legătura cu banda lui, aflată acum într-o stațiune de pe litoralul Thailandei.

The Great British Baking Show: Holidays: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Ochi sclipitori? Barbă albă? Moșul nu se compară cu Paul Hollywood, care, alături de Prue Leith, jurizează gustările festive ale unora dintre foștii concurenți preferați.

9 NOIEMBRIE 2019

Little Things: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Clipe minunate: Sezonul 3

În vreme ce legătura dintre Kavya și Dhruv devine relație la distanță, călătoriile lor individuale de autodescoperire încep să aibă impact asupra vieții lor de cuplu.

10 NOIEMBRIE 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Serialul de actualitate care analizează evenimentele curente a ajuns la al cincilea sezon. Spectatorii se pot bucura în fiecare duminică de un nou episod cu Hasan Minhaj.

12 NOIEMBRIE 2019

Harvey Girls Forever!: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Fetițele Harvey vor să-l învețe cu orice preț pe copilul-miliardar Richie Rich bucuria de a fi copil.

Jeff Garlin: Our Man In Chicago – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Un toast la nuntă este subiectul noului program de stand-up al celebrului Jeff Garlin.

13 NOIEMBRIE 2019

Maradona in Mexico – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Maradona, probabil cel mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor, vine în Culiacán, în inima cartelului Sinaloa, pentru a salva echipa locală și poate și pe el.

14 NOIEMBRIE 2019

Fadily Camara: La Plus Drôle de Tes Copines – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Fadily Camara: Cea mai haioasă prietenă

Franțuzoaica Fadily Camara găsește noi motive de făcut haz pe tema prieteniei în noul ei program special de stand-up.

The Stranded – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Suflete naufragiate

După un tsunami, zeci de elevi rămân blocați la școala lor privată de pe o insulă. Curând realizează că nu va veni nimeni să-i ajute și că trebuie să se salveze singuri.

15 NOIEMBRIE 2019

Avlu: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Curtea închisorii: Partea 2

În urma unui conflict domestic crucial, o mamă devotată se trezește după gratii. Aici va trebui să lupte pentru supraviețuire, sperând că-și va revedea fiica.

Earthquake Bird – FILM NETFLIX – Pasărea cutremurului

În Tokyo, în anii ’80, o emigrantă misterioasă e suspectată de uciderea prietenei sale, care a dispărut după implicarea lor într-un triunghi amoros cu un fotograf local.

GO!: The Unforgettable Party – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – GO! O petrecere de neuitat

Aflați în vacanță, Ramiro și Mia dau nas în nas cu Mercedes, Lupe, Juanma și Alvaro. Vor putea să se împace și să sărbătorească Anul Nou ca o familie?

House Arrest – FILM NETFLIX – Arest la domiciliu

Un bărbat încătușat de propriile temeri se închide în casă pentru a se izola de viața modernă. Cu Ali Fazal, Shriya Pilgaonkar și Jim Sarbh.

I’m with the Band: Nasty Cherry – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Sunt cu trupa: Nasty Cherry

În acest serial documentar reality, starul pop Charli XCX fondează o trupă rock formată exclusiv din femei. Vor ajunge în vârf sau vor da chix?

Klaus – FILM NETFLIX – Klaus: Poștașul și păpușarul

Un poștaș detașat într-un orășel înghețat din nord îl descoperă pe Moș Crăciun. Un lungmetraj animat regizat de Sergio Pablos. Cu Jason Schwartzman și J.K. Simmons.

Llama Llama: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Lecții noi, aventuri noi și prieteni noi chiar pe strada lui! Alătură-te lui Lama Lama și prietenilor lui pentru un nou sezon plin de distracție și învățare prin joc.

The Club – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Clubul narcotic

Niște puști bogați încep să distribuie droguri în Las Lomas, dar vor intra curând în belele cu poliția, narcotraficanții și alții.

The Toys That Made Us: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Creatorii celor mai legendare francize de jucării discută ascensiunea și, în unele cazuri, prăbușirea produselor lor de miliarde de dolari.

17 NOIEMBRIE 2019

The Crown: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

În anii ’60 și ’70, Marea Britanie se confruntă cu probleme economice, iar familia regală se străduiește să păstreze tradiția vie într-o lume în schimbare.

19 NOIEMBRIE 2019

Iliza: Unveiled – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Comediana Iliza Shlesinger ia sub lupă nunta ei recentă, petrecerile zgomotoase ale burlăcițelor, tradiția jartierei și altele.

No hay tiempo para la verguenza – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – N-am timp de rușine  

Serialul reality spaniol urmărește viața, călătoriile, munca și rutina zilnică a provocatorului designer de modă și influencer Santiago Artemis.

20 NOIEMBRIE 2019

Bikram: Yogi, Guru, Predator – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Bikram Choudhury, conducătorul unui imperiu global și carismaticul fondator al curentului „hot yoga”, a fost pe val până când faptele sale șocante au fost descoperite.

Lorena, la de pies ligeros – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Lorena – O maratonistă nonconformistă

Campioana Lorena Ramirez, din tribul mexican Rarámuri, alerga maratoane în port și sandale tradiționale. Acum este una dintre cele mai rapide alergătoare din lume.

21 NOIEMBRIE 2019

Mortel – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Muritorii

Sofiane, Victor și Luisa, liceeni aparent incompatibili, fac echipă pentru a-l descoperi pe criminalul fratelui lui Sofiane cu ajutorul unui spirit voodoo.

The Knight Before Christmas – FILM NETFLIX – Un cavaler de Crăciun

Un cavaler medieval din Anglia este transportat în mod magic în prezent, unde se îndrăgostește de o profesoară de științe dezamăgită în dragoste.

22 NOIEMBRIE 2019

Dino Girl Gauko – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Gauko, fetița-dinozaur

Naoko Watanabe este o fată obișnuită. Atâta doar că, atunci când se supără, se transformă în Gauko, fetița-dinozaur care scuipă flăcări!

 Dolly Parton’s Heartstrings – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dolly Parton: Corzile inimii

O antologie inspirată din cântecele lui Dolly Parton, într-o multitudine de genuri: de la povești de dragoste, spirituale, motivante la drame de familie supranaturale.

High Seas: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Mările nimănui: Sezonul 2

Călătoria spre Brazilia continuă, iar pe vas urcă pasageri noi. Situații inexplicabile dau naștere zvonului că vaporul ar fi bântuit.

Mon Frere – FILM NETFLIX

Nailed It! Holiday!: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX  – La fix! De sărbători!: Sezonul 2

Programul special de sărbători pe care l-ai așteptat! „La fix! De sărbători!” vine cu cerințe imposibile, ingrediente lipsă și deserturi șarmant de triste.

Narcoworld: Dope Stories – SERIALE ORIGINALE NETFLIX 

Polițiștii, traficanții furnizorii, consumatorii și doctorii își expun punctele de vedere pertinente asupra traficului internațional de droguri.

Nobody’s Looking – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Nu ne vede nimeni

Uli, un înger păzitor, este nou în Sistemul Angelus. Fiind un spirit rebel, curând va face descoperiri șocante despre viață și cum se conduce lumea.

Singapore Social – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Singapore este modern, dar adânc înrădăcinat în tradițiile asiatice. Un grup de prieteni trebuie să facă față provocărilor societății și să-și descopere identitatea.

The Dragon Prince: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Callum și Rayla își continuă călătoria spre tărâmul magic Xadia, iar Ezran se întoarce la Katolis pentru a urca pe tron după moartea tatălui său.

24 NOIEMBRIE 2019

Final Space: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Gary și echipajul său cutreieră galaxia pentru Quinn, confruntându-se cu întâlniri în familie, regate spațiale ucigătoare și sfere pufoase bizar de fericite.

26 NOIEMBRIE 2019

Zona Rosa – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

O pleiadă de talente urcă pe scenă în acest spectacol special cu cei mai haioși comedieni LGBTQ din Mexic.

Mike Birbiglia: The New One – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Comedianul Mike Birbiglia vine pe Broadway cu un program profund despre schimbările emoționale și fizice prin care a trecut când a devenit părinte.

Super Monsters Save Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Când Henri și Glorb deshamă din greșeală renii lui Moș Crăciun, Supermonstruleții trebuie să piloteze sania și să livreze cadourile tuturor în Pitchfork Pines.

True: Winter Wishes – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În Regatul Curcubeului, toată lumea s-a adunat pentru sărbătoarea Dorințelor de iarnă. Dar când Înghețul Etern scapă din Regatul Gheții, sărbătoarea este în pericol.

27 NOIEMBRIE 2019

Broken – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Un sistem corupt: Societatea de consum

Documentarul investighează sistemele în care bunurile de consum sunt vulnerabile în fața corupției și neglijenței, periclitând astfel sănătatea consumatorilor.

The Irishman – FILM NETFLIX

Rolurile principale în saga lui Scorsese despre America postbelică, spusă din perspectiva unui ucigaș plătit, sunt jucate de Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci.

28 NOIEMBRIE 2019

Holiday Rush – FILM NETFLIX  – Valori de sărbători

Un tată singur își pierde slujba de DJ la radio înainte de Crăciun și, împreună cu cei patru copii, trebuie să accepte realitatea și să redescopere adevărata bucurie.

John Crist: I Ain’t Prayin For That – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Un program special al piosului comedian John Crist despre impietatea unor rugăciuni din zilele noastre. 

Lugar de Mulher – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Merry Happy Whatever – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Crăciun sau sărbători sau ce o fi

Un tată intransigent trece prin stresul sărbătorilor după ce fiica lui îl aduce acasă de Crăciun pe noul ei iubit. Cu Dennis Quaid.

Mytho – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Mitomana

Suspectând că soțul ei o înșală, Elvira se preface că e grav bolnavă, însă această minciună nevinovată va avea consecințe catastrofale.

29 NOIEMBRIE 2019

Atlantics – FILM NETFLIX

Ada, o tânără de 17 ani dintr-o suburbie a Dakarului, se îndrăgostește de Souleiman, un constructor care se întoarce în vechiul cartier după ce dispăruse pe mare.

Chip and Potato: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Adorabilul mops Chip începe grădinița, își face noi prieteni și încearcă lucruri noi cu ajutorul prietenei ei secrete, șoricelul Potato.

I Lost My Body – FILM NETFLIX – Mi-am pierdut corpul

Aventuri, iubire și amintiri din copilărie se împletesc într-un film de animație premiat, în care o mână desprinsă de trup traversează Parisul în căutarea proprietarului.

Sugar Rush Christmas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Goana dulce mult aduce: Deserturi de Crăciun

Emisiunea-concurs pentru cofetari „Goana dulce mult aduce” are de această dată ca temă deserturile de Crăciun.

The Movies That Made Us – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Creatorii unora dintre cele mai faimoase filme hollywoodiene discută despre cum simple povești ajung capodopere memorabile.

ÎN CURÂND

Levius – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Încă bântuit de victimele războiului, tânărul Levius își folosește proteza pentru braț pentru a-și duce lupta în universul brutal al boxului Mecha.

Titluri licențiate – România

01 NOIEMBRIE 2019

A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

American Hustle – Țeapă în stil american

Atomic Blonde – Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

Deep – Deep: O aventură nesfârșită

Early Man – Early Man: Tare ca piatra

Girls Trip – Girls Trip: Dezmăţ cu fetele

Insidious: Chapter 2 

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

My Big Fat Greek Wedding – Nuntă a la grec

Overdrive – Apasă pedala!

Pitbull Last Dog – Pitbull: Ultima bătălie

Pitbull: Tough Women – Femei dure

Secret Wars – Războaie secrete

Sex Tape

Spy Kids – Joaca de-a spionii

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams – O altă joacă de-a spionii

Spy Kids 3: Game Over – Copiii spioni 3: Sfârșitul jocului

The Dinner – Cina

The Happytime Murders – Cine trage sforile?

The Nut Job 2: Nutty by Nature – Goana după alune 2

The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii

Tucker: The Man and His Dream – Tucker: Omul și visul său

02 NOIEMBRIE 2019

A Remarkable Tale – Nemaivăzut

The Promise – Promisiune de onoare

03 NOIEMBRIE 2019

The Blacklist: Season 7 – Lista neagră

08 NOIEMBRIE 2019

Greatest Events of WWII in Colour: Season 1 – Marile evenimente ale celui de-al Doilea Război Mondial

10 NOIEMBRIE 2019

The Blacklist: Season 7

12 NOIEMBRIE 2019

America, venim!

Bucuresti, unde esti?

The Little Hours – Ore târzii

Legaturi bolnavicioase

Lumea e a mea

Mars: Season 2 – Marte

Men on a Mission: 2019 – Bărbați în misiune

15 NOIEMBRIE 2019

Before I Wake – Insomnia

Nothing to Lose 2 – Edir Macedo: Nimic de pierdut (Partea 2)

 17 NOIEMBRIE 2019

The Blacklist: Season 7

19 NOIEMBRIE 2019

American Made – Barry Seal: Trafic în stil American

Men on a Mission: 2019

23 NOIEMBRIE 2019

Game Night – Jocul de-a detectivii

24 NOIEMBRIE 2019

The Blacklist: Season 7

29 NOIEMBRIE 2019

Action Point – Action Point: Parcul de distracții

Vikings: Season 5: Vol. 2 – Vikingii

 

Articole similare

Miine vor fi decernate premiile de excelenta ale industriei de carte din Romania, in cadrul Galei „Bun de Tipar”

Jovi Ene

Interviu Crina Cocoș, nevăzătoare: „Mi-aş dori să pot aprecia cu vederea, prin ochii mei”

Jovi Ene

Ernesto Sábato (1911-2011)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult