Stiri

Urmărește teaserul celui de-al șaselea sezon House of Cards

Ultimul sezon al serialului va fi disponibil pe Netflix din 2 noiembrie

Câștigătoare a Globului de Aur și nominalizată pentru premiul Emmy, Robin Wright se întoarce în calitate de președinte al Statelor Unite în cel de-al al șaselea și ultimul sezon al serialului House of CardsActorii nominalizați la Academy Award® Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se alătură și ei distribuției următorului sezon. Aceștia vor fi prezenți alături de Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver.

Producătorii serialului sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ și Andrew Davies​. House of Cards a fost creat de Beau Willimon, este produs de Donen/Fincher/Roth și Trigger Street Productions, Inc. și de studiourile MRC pentru Netflix.

Netflix: www.netflix.com/HouseofCards

Facebook: https://www.facebook.com/HouseofCards/

Instagram: https://www.instagram.com/houseofcards/

Twitter: https://twitter.com/HouseofCards

Articole similare

Despre oameni si melci vine din 14 septembrie in cinematografe

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele cinci cărți ”Povestiri cu tâlc”, de Rodica Chiriacescu! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Focus România la Kurzfilmwoche Regensburg

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult