Stiri

TRANSILVANIA SHORTS 2019, a-IV-a ediție TS se întâmplă în curând, la Brașov!

Cea de-a patra ediție a festivalului internațional de scurtmetraje Transilvania Shorts ajunge la Brașov în perioada 11 – 13 iulie, la Centrul Cultural Reduta [Str. Apollonia Hirscher nr.8], cu o selecție de filme de excepție, selectate ṣi premiate în cele mai mari festivaluri de film din lume.

Scurtmetrajele selectate în competiția TS 2019, provin din aproape toate colțurile lumii ṣi au fost selectate din peste cele 700 de filme înscrise în competiția de anul acesta: Austria, Belgia, Canada, China, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, India, Italia, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Statele Unite ale Americii.

Juriul TS 2019 este format din: Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual], Augustin C. Pop [animator, actor ṣi păpuṣar], Damian Groves [regizor, animator ṣi artist plastic], Bogdan Zelinschi [Ilustrator ṣi animator], și Radu Munteanu, producător ṣi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TS.

Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a treia ediții TS, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.transilvaniashorts.ro, pagina Facebook Transilvania Shorts, & pagina Facebook a evenimentului: Transilvania Shorts 2019.

Filmele sunt subtitrate în limba engleză ṣi în limba română.

Intrarea este liberă.

Știm cât de dificil poate fi, pentru regizori, să își producă și distribuie creațiile, cu atât mai mult, dacă sunt filme de scurt metraj și producții independente. TRANSILVANIA SHORTS [TS] poate fi un instrument util oricărui regizor, pentru a promova filmul său de scurtmetraj, și a primi răspunsul publicului.

TRANSILVANIA SHORTS [TS] este un eveniment anual, gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă si independentă.

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (11 – 17 ianuarie 2016)

Jovi Ene

Concurs: Câștigă trei cărți ”Vremea Moroiului”, de Viorica Răduță! – ÎNCHEIAT!

Dan Gulea

Lansare de carte ”Constellation”, de Adrien Bosc

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult