Stiri

Top 10 cele mai bine vândute cărți în prima jumătate a anului 2019 în Librăriile Humanitas

În prima jumătate a anului preferințele cititorilor care au trecut pragul Librăriilor Humanitas acoperă o paletă largă de domenii: de la ficțiune la știință, eseu și chiar autobiografie.

În fruntea topului se află noua carte a lui Michel Houellebecq, „Serotonină”, tradusă la doar câteva luni după apariția din Franța, în ianuarie 2019. Cartea a apărut doar de 2 luni, având parte de o primire entuziastă din partea cititorilor noștri, devenind astfel unul dintre bestseller-urile de la târgul de carte Bookfest. Radu Paraschivescu se regăsește în topul vânzărilor cu două titluri: pe locul 2 „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)” , dar și „Orice om îi este teamă (un partid, doi ani și trei premieri)” – pe locul 9, volum aflat încă de anul trecut între cele mai bine vândute titluri. Pe locul 3 se află „Fiica ceasornicarului”, cel mai nou roman semnat Kate Morton, bestseller la ultima ediție a târgului de carte Bookfest, nominalizat de asemenea la Indie Book Awards 2019 în Australia.

 Cartea Simonei Tivadar, „Medicină, nutriție și bună-dispoziție” se menține din 2017 și până acum în topul vânzărilor noastre, aflată acum pe poziția a 4-a. Din seria de autor Eric-Emmanuel Schmitt regăsim pe locul 5 romanul „Răzbunarea iertării”, afla și în topul vânzărilor de la Bookfest, care prezintă în patru texte surprinzătoare relația complexă care poate exista între vinovăție și iertare. În continuare se află volumul de memorii „Iubirile lui Heminguay povestite de el însuși și consemnate de A.E.Hotchner”„Istoria albinelor”, un roman complex care pendulează între trecut și viitor, aflat de asemenea printre bestsellerurile de la Bookfest. Publicat la Editura Polirom în 2017, „Sapiens. Scurtă istorie a omenirii” scrisă de Yuval Noah Harari  se află pentru al treilea an la rând în topul vânzărilor Librăriilor Humanitas, pe locul 9. Titlul care închide topul este „Povestea mea”, autobiografia lui Michelle Obama, publicată la Editura Litera.

 Vă așteptăm și în această vară în Librăriile Humanitas cu recomandări de lectură, promoții și campanii interesante pentru clienții noștri.

Articole similare

Preview UrbanEye Film Festival 2017, intalnire cu echipa festivalului si proiectie de film

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (22 – 28 august 2016)

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 30 martie – 1 aprilie 2012

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult