Stiri

TEATRU la Centrul Cultural Evreiesc

TANGO JCC webDUMINICA, 13 OCTOMBRIE, ORA 19:00
CENTRUL CULTURAL EVREIESC, STR POPA SOARE, NR 18

Tango, Monsieur? de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiaşi domn, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios.

„Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă şi energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusă captivant şi plăcut prin prestaţia extraordinară a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele şi ritmul impuse de regizor.”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur în regia lui Bogdan Gagu.

Una de excepţie, distribuţia piesei reuneşte o serie de actori tineri şi talentaţi ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluţanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Cătălin Stelian și Alexandru Isfan.

În plus, Răzvan Plăiaşu ca scenograf, Cătălina Tăbăcaru ca designer de costume, Raluca Craciun ca make-up artist si Stefan Cociorvei la partea de fotografie contribuie nemăsurat la întregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potenţează atmosfera tragi-comică a piesei.

Productie a Teatrului InDArt – www.indart.ro

BILET – 20 RON

Biletele se gasesc la intrare sau se pot rezerva telefonic: 0741.131.230
Pentru rezervari de minim 10 persoane se acorda un discount de 15%

Cronici:
Delia Marcwww.filme-carti.ro/stiri/editorial/tango-monsieur-14750
Geta P: www.desteptarea.ro/tango-monsieur-a-umplut-sala-teatrului-bacovia
Cristian Ionescu: www.opiniabuzau.ro/index.php/component/content/article?id=4828

TANGO JCC web

Articole similare

‘Cea mai buna carte a anului 2011 in Franta’, potrivit LIRE: ‘Pina la capatul pamintului’ de David Grossman

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (8 – 14 ianuarie 2018)

Jovi Ene

Invitaţie la workshopul „Vreau o schimbare în viaţa mea!”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult