Stiri

Teatru de noiembrie la The Light Bar

În fiecare luni de la 20:30 @ The Light Bar ancorăm pentru a vă îneca în râsete, plânsete, hohote, suspine, sentimente primordiale de dragoste năbădăioasă, gelozie bolnăvicioasă, ură tămâioasă, pasiune tumultoasă, frică burduhănoasă, plăcere din cea mai aleasă.
Toamna asta, ArCa LuI nOe, unelteşte spectacole imoral de bune, evenimente aniversare şi premiere zemoase de să te lingi pe degete.
Camarade, muşcă şi tu din această experientă artistică în fiecare luni de la 20.30 la The Light Bar în incinta The Light Cinema, etaj 2 Liberty Center, Str. Progresului 151-171, Bucuresti, Sector 5, România.
Intrarea e 10 lei (nu de alta, dar am cam avea nevoie de uniforme noi)
Program:
1 NOIEMBRIE – VERONICA NU SE HOTARASTE (balaci, ionescu d., caţianis, ţăpeanu, s: petrache; l: florică)
“…se uită aia la tine, hartbreicăr-ule! Cum ai vrajit-o, mă, aşa repede? “ Veronica este pacatoasa care paseste fara sa stie ce o asteapta, e naiva, neatenta si nu are un bagaj intelectual si experienta pentru a preveni necazurile ce ii apar pe parcursul drumului catre iubitul ei din Pascani.. Ea se lasa purtata de discutiile cu doctorul tiristul si preotul care sunt sireti si profitori. Finalul cu cele 1000 de matanii sporeste “placerea pentru suferinta” a publicului.
8 NOIEMBRIE – ESUATII (nagy, caţianis, ionescu o., ţăpeanu, ionescu d, florică, niculae, s: petrache, l: “dintre cei noi”)
Prima parte dintr-o trilogie contemporana, spectacolul acesta este un model justitiar, el are menirea de a face dreptate in randul celor neintelesi, celor marginalizati sau in termeni populari « nebuni ». Veti vedea niste nebuni frumosi, unii va vor provoca sila, altii controverse la nivelul constiintei voastre, altii va vor cersi mila si compasiunea. Nici unul nu-si va trada insa credinta. Ei toti vor refuza sa fie pervertiti si manipulati. Ei sunt doar niste bieti, sarmani esuati
15 NOIEMBRIE – ALBA CA ZAPADA si CEI 2 (nagy, ionescu o, gheorghe; s: caţianis; l: ionescu d.) ArCa PrOf
“A meritat sa joci si numai pentru doi spectatori?” Un trio. Nimic pervers, ci un spectacol unde se intalnesc trei povesti de viata. Fiecare a avut un trecut si are un present incarcat de amintiri. Costica, ‘marele Costica Pasa” inseala cu nonsalanta increderea Batranului. Atmosfera dansanta prin situatiile vietii.
22 NOIEMBRIE – PROSTII SUB CLAR DE LUNA (nagy, dinicu, nicolau, gheorghe, drăgulin, udroiu; s: ţăpeanu, l: petrache) ArCa PrOf
“Gogu nu moare,gogu se transforma..” Un spectacol in adevaratul sens al cuvantului,un spectacol unde Gogu joaca de-a alba neagra cu vietile a doua femei care il iubesc la nebunie si care ar face orice pentru el.Emilian orbit de “campu’ muncii” nu vede sau mai bine zis uita de femeia alaturi de care s-a casatorit si la propriu si la figurat.Gogu trece printr-o metamorfoza radicala de principii.
29 NOIEMBRIE – O NOAPTE FURTUNOASA – MAHALA (nagy, caţianis, ionescu d, niculae, ionescu o., florică, ţăpeanu, s: petrache, l: “dintre cei noi”)
L-am pus pe Dincă să mi-l bată şi el a pus numarul 6,deandoaselea l-a răsturnat!” In prima instanta ,acest spectacol ilustreaza o zi oarecare din viata familiei Dumitrache insa pe parcursul spectacolului descoperim relatiile ascunse din familia aparent unita,relatii care nasc situatii atat reale cat si comice intr-o maniera regizorala inedita.
The Light Bar in incinta The Light Cinema, etaj 2 Liberty Center, Str. Progresului 151-171, Bucuresti, Sector 5, România   Tel: 021 369 97 40 / 021 369 97 97 LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII

Articole similare

E pericoloso sporgersi, de Nae Caranfil, pe Cinepub.ro

Jovi Ene

The Handmaiden: cel mai vândut thriller coreean din istorie se lansează în România

Jovi Ene

Concurs: Câştigă 3 carti „Hotel Universal”, de Simona Sora, oferite de Editura Polirom

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult