Stiri

Ro Image 2000 vă prezintă filmul „Devil” (Demon)

Universal Pictures Şi Media Rights Capital Prezintă
O Producţie The Night Chronicles

Demon
(Devil)

Distribuţia:  Chris Messina, Logan Marshall-Green, Geoffrey Arend, Bojana Novakovic, Jenny O’hara, Bokeem Woodbine, Matt Craven, Jacob Vargas
Scenariul: Brian Nelson
Regia: John Erick Dowdle
Genul: Thriller
Durata: 80 Min.
Premiera: 22 Octombrie 2010
Distribuit De Ro Image 2000

Cinci străini din Philadelphia îşi încep ziua ca de obicei. Intră într-o clădire de birouri şi apoi într-un lift.  Acolo sunt obligaţi să împartă acel spaţiu închis cu alţii pe care nu-i cunosc. Nici nu contează, pentru că vor fi împreună dor pentru câteva momente.

Dar, când liftul se opreşte între etaje, ceea ce părea a fi o întâmplare se transformă într-o lovitură a destinului. Căci în această zi aceşti străini îşi vor vedea cele mai intime secrete scoase la lumină. A sosit momentul să dea socoteală pentru păcatele lor.

Încet, dar sigur, cei blocaţi în lift ajung de la enervare la sentimentul că sunt complet lipsiţi de apărare şi până la teroare pură. Unul după altul încep să treacă prin situaţii oribile, suspiciunea începe să planeze asupra fiecăruia, pe rând, până când află cel mai îngrozitor adevăr: unul din ei este însuşi Diavolul!

Cei de afară încearcă în zadar să-i scoată din lift, însă cei rămaşi în viaţă înăuntru îşi dau seama că singura cale de scăpare este să-şi confrunte propriile ticăloşii care i-au adus în situaţia de acum.

Demon este primul episod din seria de trei filme sub umbrela The Night Chronicles, o serie de poveşti horror concepută de M. NIGHT SHYAMALAN (The Sixth Sense, Signs). Filmele din trilogie vor fi realizate de diverşi regizori şi scenarişti, care vor colabora cu Shyamalan pentru a aduce pe marele ecran poveşti imaginate de acesta pentru a ne da din nou fiori.

Demon este regizat de JOHN ERICK DOWDLE (Quarantine, The Poughkeepsie Tapes), după un scenariu de BRIAN NELSON (Hard Candy, 30 Days of Night) şi o poveste de Shyamalan.

Rolurile principale aparţin lui CHRIS MESSINA (Julie & Julia, Vicky Cristina Barcelona), LOGAN MARSHALL-GREEN (Brooklyn’s Finest, Across the Universe), GEOFFREY AREND ((500) Days of Summer, Trust Me), BOJANA NOVAKOVIC (Drag Me to Hell, Edge of Darkness), JENNY O’HARA (Mystic River, Matchstick Men), BOKEEM WOODBINE (The Last Sentinel, Three Bullets) şi JACOB VARGAS (Death Race, Jarhead).

Trailer:

Articole similare

Credințe și superstiții în Spania contemporană: 30 Monedas (30 Coins) pe HBO România

Tudor-Costin Sicomas

Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie” este în desfășurare

Jovi Ene

26 de titluri in cursa pentru Trofeul NexT 2011

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult