Stiri

Ready, set, binge! Toamna asta vine cu multe producții originale noi | Septembrie pe Netflix

Cauți o comedie bună de văzut în familie? O dramă? Un documentar true-crime? În acest caz, află că nu trebuie să te uiți prea departe, pentru că septembrie vine pe Netflix cu multe lansări de producții originale pe care le așteptăm cu entuziasm. Poți începe cu: I’m Thinking of Ending Things, produs de Charlie Kaufman (scenaristul Eternal Sunshine of the Spotless Mind); Away, cu Hilary Swank; The Devil All The Time, cu Tom Holland, Sebastian Stan și Robert Pattinson; Ratched, creat de Ryan Murphy sau Enola Holmes, cu Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin și Helena Bonham Carter. 

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Gift: Sezonul 2, Baby: Sezonul 3, The Last Word, Freaks – You’re One of Us, The Social Dilemma, Challenger: The Final Flight, Julie and the Phantoms, Requiem for a Dream, The Theory of Everything, The Intern și Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari. Și acum: ready, set, binge!

Titlurile lunii

Rathced

Realizat de Ryan Murphy și Ian Brennan, RATCHED este un serial dramatic plin de suspans, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente noi și tulburătoare asupra minții umane. Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, dar roata se învârte mereu și, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic și printre cei care lucrează sau sunt îngrijiți acolo, vedem că imaginea elegantă de fațadă a lui Mildred ascunde un caracter tenebros, care mocnea în interior, demonstrând că adevărații monștri sunt creați, nu născuți.

RATCHED a fost inspirat de personajul emblematic și de neuitat al asistentei medicale Ratched din „Zbor deasupra unui cuib de cuci” și a fost creat de Evan Romansky. Serialul îi are în distribuție pe Sarah Paulson în rolul lui Mildred Ratched, Cynthia Nixon în rolul lui Gwendolyn Briggs, Judy Davis în rolul asistentei medicale Betsy Bucket, Sharon Stone în rolul lui Lenore Osgood, Jon Jon Briones în rolul dr. Richard Hanover, Finn Wittrock în rolul lui Edmund Tolleson, Charlie Carver în rolul lui Huck, Alice Englert în rolul lui Dolly, Amanda Plummer în rolul lui Louise, Corey Stoll în rolul lui Charles Wainwright, Sophie Okonedo în rolul lui  Charlotte și Vincent D’Onofrio în rolul guvernatorului George Wilburn. Serialul îi are drept producători executivi pe Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas și Tim Minear. 

| Realizat de: Ryan Murphy și Ian Brennan
| Creat de: Evan Romansky
Bazat pe romanul de: Ken Kesey
Producători executivi: Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas și Tim Minear
Cu: Sarah Paulson, Cynthia Nixon, Judy Davis, Sharon Stone, Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Alice Englert, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sophie Okonedo și Vincent D’Onofrio 

DIN 18 SEPTEMBRIE

The Devil All the Time

În Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre – un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan) – converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa. Cu acțiunea plasată în perioada dintre cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „THE DEVIL ALL THE TIME”/ „ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL” regizat de Antonio Campos creează un peisaj seducător și îngrozitor, care îi determină pe cei drepți să lupte împotriva celor corupți. Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge, iar această poveste densă și plină de suspans este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

| Regizat de: Antonio Campos
Scris de: Antonio Campos, Paulo Campos
Bazat pe romanul de: Donald Ray Pollock
Produs de: Randall Poster, Jake Gyllenhaal, Riva Marker, Max Born
Producători executivi: Jared Ian Goldman, Marc Hammer, Annie Marter
Cu: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Harry Melling, Eliza Scanlen, Pokey LaFarge cu Mia Wasikowska și Robert Pattinson

DIN 16 SEPTEMBRIE

Titluri originale Netflix

1 SEPTEMBRIE 2020

Bookmarks: Celebrating Black Voices – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Felipe Esparza: Bad Decisions – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Felipe Esparza: Decizii proaste

Două spectacole live, unul în engleză, celălalt în spaniolă. Indiferent de limbă, programul este extrem de amuzant, pentru că Felipe Esparza este cel mai cel.

La Partita – FILM NETFLIX – Partida

Un meci de fotbal jucat pe un maidan din suburbiile Romei se află în centrul acestei povești despre dilemele etice și morale ale unei comunități sărace.

The Boss Baby: Get That Baby! – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Bebe Șef: Prinde bebelușul!

În acest program special interactiv îți vei găsi chemarea la Bebe Cor, făcând alegeri și participând la misiuni în cadrul unui test virtual de aptitudini.

True: Friendship Day – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – True: Ziua prieteniei

Smulgându-i brățara de prietenie, un Apucăcios gigant o transformă pe Grizelda în sirenă. Pentru a o salva, True pătrunde în adâncuri cu ajutorul dorințelor magice.

2 SEPTEMBRIE 2020

Bad Boy Billionaires: India – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Băieții răi ai Indiei: Miliardari certați cu legea

Acest serial documentar de investigație explorează lăcomia, fraudele și corupția care i-au ridicat și apoi i-au doborât pe cei mai notorii magnați din India.

Chef’s Table: BBQ – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Chef’s Table: BBQ

Acest serial nominalizat la premiul Emmy se concentrează asupra artei de a face grătar și prezintă chefi din America, Australia și Mexic.

Freaks – You’re One of Us – FILM NETFLIX – Ciudații

O mamă care lucrează descoperă că are superputeri suprimate anterior în ani de tratamente medicale și face echipă cu alți doi supereroi pentru a crea o lume mai bună.

3 SEPTEMBRIE 2020

Afonso Padilha: Alma de Pobre – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Afonso Padilha: Sufletul săracului

În acest spectacol foarte personal, comedianul brazilian Afonso Padilha își explorează originile modeste și își amintește povești amuzante din copilărie.

Love, Guaranteed – FILM NETFLIX – Dragoste garantată

O avocată surmenată (Rachael Leigh Cook) decide să ajute un client fermecător (Damon Wayans Jr.) să dea în judecată un site matrimonial care garantează găsirea dragostei.

Young Wallander – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Tânărul Wallander

În această poveste despre începuturile popularului Kurt Wallander, o crimă motivată de ură provoacă neliniște în societate și îl propulsează rapid în poziția de detectiv.

4 SEPTEMBRIE 2020

Away – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Departe

Emma Green trebuie să-și lase în urmă soțul și fiica adolescentă pentru a porni într-o misiune periculoasă spre Marte, fiind comandantul unui echipaj internațional.

I’m Thinking of Ending Things – FILM NETFLIX – Mă gândesc să-i pun capăt

Nimic nu este așa cum pare atunci când o femeie cuprinsă de îndoieli legate noul său iubit pleacă împreună cu acesta la ferma izolată a părinților lui.

Spirit Riding Free: Riding Academy: Part 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Spirit: Cu sufletul liber – Școala de echitație: Partea 2

Prietenele se întorc la Școală de echitație Palomino, acolo unde noul trimestru aduce noi mistere și prietenii, precum și o ocazie de a salva școala!

7 SEPTEMBRIE 2020

My Octopus Teacher – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Înțelepciunea caracatiței

Un cineast formează o prietenie neobișnuită cu o caracatiță care trăiește în apele pline de varec din Africa de Sud și care îi împărtășește misterele universului său.

8 SEPTEMBRIE 2020

StarBeam: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supersteluța: Sezonul 2

Cu egoistul căpitan Barbă-Pește și posaca Marla Mohorâtă prin preajmă, depinde de micuța supereroină Supersteluța să-i oprească pe răufăcători și să salveze situația.

9 SEPTEMBRIE 2020

Corazón loco – FILM NETFLIX – Inimă zburdalnică

Fernando este un mare familist, atașat în egală măsură de cele două familii ale sale. Însă o mișcare greșită face ca acestea să se întâlnească.

Get Organized with The Home Edit – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Organizează-ți spațiul cu The Home Edit

Clea Shearer și Joanna Teplin de la The Home Edit elimină metodic dezordinea și transformă vieți. Coproducători: Reese Witherspoon și Molly Sims.

La Línea: Shadow of Narco – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – La Línea: Orașul de la granița legii

Pătrunde în La Línea, orașul spaniol transformat în punct central al traficului de droguri din Europa, pentru a-i cunoaște pe cei hotărâți să schimbe acest lucru.

Mignonnes – FILM NETFLIX – Micuțele dansatoare

La 11 ani, Amy este fascinată de o trupă de dans. Sperând să i se alăture, fata începe să-și exploreze feminitatea și înfruntă tradițiile familiei.

The Social Dilemma – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Dilema socială

Activiști și experți în tehnologie trag un semnal de alarmă legat de modul în care propriile lor creații provoacă dependență și destabilizează democrațiile.

10 SEPTEMBRIE 2020

Julie and the Phantoms – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Adolescenta Julie își descoperă pasiunea pentru muzică și viață ajutând Fantomele, un trio de stafii, să-și împlinească destinul muzical.

The Babysitter: Killer Queen – FILM NETFLIX – Bona 2: Regina demonică

La doi ani după noaptea din iad, Cole trăiește un nou coșmar: viața de liceu. În același timp, demonii din trecutul lui sunt în continuare dornici de sânge.

The Gift: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Atiye: Sezonul 2

Luând în calcul o lume diferită, Atiye se grăbește să-și împlinească destinul, în timp ce misterioasa grupare din spatele lui Serdar amenință viitorul.

The Idhun Chronicles – ANIME NETFLIX – Cronicile din Idhún

După ce un necromant subjugă lumea magică Idhún, doi pământeni adolescenți intervin în lupta contra unui asasin trimis să ucidă exilații idhuniți de pe Pământ.

11 SEPTEMBRIE 2020

Family Business: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Se busca papá – FILM NETFLIX – Se caută tată

Ce face o preadolescentă dornică de adrenalină când mama îi interzice să participe la un concurs BMX? Distribuie un actor care n-are nimic de pierdut în rolul tatălui ei.

The Duchess – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Viață de ducesă

Katherine Ryan joacă rolul unei mame singure care se gândește să facă un copil cu inamicul ei numărul unu: tatăl fiicei sale. Oare minus cu minus dă plus?

14 SEPTEMBRIE 2020

Close Enough – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Hai că merge și așa

În acest serial animat pentru adulți, un cuplu încearcă să-și păstreze calmul și să treacă de la viața de petrecere din tinerețe la cea de părinți de peste 30 de ani.

15 SEPTEMBRIE 2020

Hope Frozen: A Quest to Live Twice – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Speranța criogenată: Calea către o nouă viață

Fiica de doi ani a unui budist specialist în lasere este răpusă de cancer, iar părinții decid să o transforme în cea mai tânără beneficiară a procesului de criogenare.

Izzy’s Koala World – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Izzy în lumea ursuleților koala

Izzy, o fetiță de 11 ani, și mama ei, doctor veterinar, salvează urși koala și formează prietenii frumoase cu animalele de pe insula lor din Australia.

Michael McIntyre: Showman – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Michael McIntyre: Showman

Un nou program special de stand-up cu comedianul englez Michael McIntyre.

Taco Chronicles: Volume 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Totul despre taco: Volumul 2

Multe din popularele feluri de taco au o istorie bogată, dar puțin cunoscută. Iată câteva în sezonul doi al acestei aventuri culinare edificatoare și delicioase.

16 SEPTEMBRIE 2020

Baby: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Baby: Sezonul 3

Chiara și Ludovica formează o prietenie neașteptată în timp ce se străduie să-și găsească locul și dragostea într-un liceu dintr-un cartier de lux din Roma.

Challenger: The Final Flight – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Challenger: The Final Flight

Naveta spațială Challenger a funcționat perfect vreme de nouă misiuni, înainte de a se dezintegra în 1986, ducând la moartea tuturor celor șapte membri ai echipajului.

Criminal: UK: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Criminal: Marea Britanie: Sezonul 2

Jocul de-a șoarecele și pisica continuă într-un nou sezon în camera de interogatorii, iar detectivii londonezi anchetează trei suspecți acuzați de crime oribile.

MeatEater: Season 9 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Carnivorul: Sezonul 9

Cea mai recentă aventură la vânătoare a lui Steve include călătorii pline de evenimente în Colorado, Texas și Wyoming, unde prepară feluri de mâncare delicioase.

Sing On! – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Să cântăm! Statele Unite

O amuzantă emisiune-concurs de karaoke, în care șase concurenți cântă piese de mare succes pentru un premiu de 60.000 de dolari. Un singur concurent poate câștiga totul!

Signs: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Semne: Sezonul 2

Trela își înfruntă dramele personale, iar Ada îi preia sarcinile la secție. Între timp, un străin misterios sosește în oraș.

The Devil All The Time – FILM NETFLIX – Întotdeauna diavolul

Disperat să-și salveze soția care e pe moarte, un bărbat apelează la rugăciune, dar și la măsuri extreme. O dramă gotică în care joacă Tom Holland și Bill Skarsgård.

The Paramedic – FILM NETFLIX – Paramedicul

În urma unui accident, Ángel ajunge în scaunul cu rotile și decide să se răzbune pe cei ce l-au trădat, mai ales pe femeia care l-a părăsit chiar când avea nevoie de ea.

17 SEPTEMBRIE 2020

Dragon’s Dogma – ANIME NETFLIX

Revenit la viață și transformat în Înălțatul, Ethan vrea să-l înfrângă pe dragonul care i-a furat inima, însă își pierde umanitatea cu fiecare demon pe care îl strivește.

The Last Word – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ultimul cuvânt

După decesul soțului, o femeie găsește în mod neașteptat o nouă sursă de energie și chef de viață, devenind autoare de necrologuri, spre mirarea familiei și prietenilor.

18 SEPTEMBRIE 2020

American Barbecue Showdown – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Grătarul american

Această nouă ediție a competiției de gătit pe grătar celebrează faimoasa tradiție sudistă, onorată de cei 12 concurenți, toți bucătari amatori pasionați.

Jurassic World Camp Cretaceous – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Jurassic World: Tabăra cretacică

Șase adolescenți aflați într-o tabără de aventură de cealaltă parte a insulei Nublar trebuie să se alieze pentru a supraviețui haosului provocat de dinozauri.

Ratched – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Acest prolog dramatic al celor întâmplate în Zbor deasupra unui cuib de cuci urmărește povestea asistentei medicale Ratched.

21 SEPTEMBRIE 2020

A Love Song for Latasha – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Cântec pentru Latasha

După incidentul Rodney King, Latasha Harlins este ucisă de Soon Ja Du, care, însă, scapă de închisoare. Incidentul devine un catalizator al revoltelor din 1992 din LA.

22 SEPTEMBRIE 2020

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută: Sezonul 3

În acest nou sezon, maimuțica mecanic Chico Bon Bon și Brigada Repară Tot continuă să rezolve probleme.

Jack Whitehall: Travels with My Father: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Jack Whitehall: Travels with My Father: Sezonul 4

Jovialul comic Jack Whitehall și Michael, conservatorul său tată, povestesc despre călătoriile lor pline de peripeții într-un nou sezon al acestei comedii fără scenariu.

Mighty Express – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Expresul aventurii

Într-o lume jucăușă înțesată de șine de tren, o echipă de locomotive și prietenii lor copii fac lucrurile să se miște și livrează pachetele cu orice preț!

The Playbook – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

23 SEPTEMBRIE 2020

Enola Holmes – FILM NETFLIX

Enola Holmes, sora adolescentă a lui Sherlock, își caută mama dispărută și descoperă o conspirație legată de un misterios tânăr lord, depășindu-și astfel celebrul frate.

24 SEPTEMBRIE 2020

The Chef Show: Season 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – The Chef Show: Sezonul 2

În acest nou sezon, Jon Favreau și Roy Choi discută cu bucătari profesioniști și prieteni din rândul celebrităților, gătind în același timp mâncăruri delicioase.

25 SEPTEMBRIE 2020

A Perfect Crime – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Rohwedder: Un asasinat revendicat de RAF

Asasinul liderului agenției Treuhand nu a fost identificat nici până azi, deși la locul faptei a fost găsită o scrisoare de asumare a responsabilității din partea RAF.

Country-Ish – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Artistul country Coffey Anderson este un provincial care vrea să reușească la Hollywood în timp ce crește trei copii împreună cu soția sa, dansatoarea Criscilla.

Sneakerheads – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Acest serial se concentrează asupra colecționarilor, vânzătorilor și revânzătorilor de pantofi sport.

The School Nurse Files – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Asistenta exorcistă

Mânuind o sabie luminoasă prin cele mai întunecate colțuri ale unui liceu, o asistentă cu un dar neobișnuit protejează elevii de monștri pe care doar ea îi poate vedea.

28 SEPTEMBRIE 2020

Whose Vote Counts, Explained – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Votarea, pe înțelesul tuturor

Documentarul prezintă posibilele fraude în procesul de votare legate de: donații, corporații, colegiul electoral, împiedicarea votului, urne și numărarea voturilor.

29 SEPTEMBRIE 2020

Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Michelle Buteau: Bun venit în Buteaupia

Un nou program special de stand-up cu comediana și actrița Michelle Buteau.

30 SEPTEMBRIE 2020

American Murder: The Family Next Door – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Cazul Watts: Crima din vecini

Povestea adevărată a lui Chris Watts și a uciderii soției și fiicelor sale este prezentată prin intermediul înregistrărilor video care au dus la prinderea lui.

ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary Voyage ep. 12 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj: Ep. 12

În așteptarea celei de-a 20-a aniversări, băieții povestesc despre mediul digital și despre provocările întâmpinate după lansarea conturilor pe rețelele de socializare.

GIMS: On the Record – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – GIMS

Pătrunde în culise cu îndrăgitul star rap Gims într-un documentar foarte personal, care culminează cu prestația sa extraordinară de pe Stade de France din 2019.


Titluri licențiate – România

01 SEPTEMBRIE 2020

9         

A Simple Favor – O simplă favoare                    

Annie  

Bewitched – Ce vrăji a mai făcut nevasta mea                   

Beyblade Burst Turbo: Season 1       

Black Lightning  – Black Lightning: Fulgerul Negru                     

Brain on Fire – Luna mea de nebunie            

Bullitt – Locotenentul Bullitt                 

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore – Câini și pisici: răzbunarea lui Kitty Galore                  

Curse of Chucky – Blestemul lui Chucky              

Dudley Do-Right         

Equals – Egali   

Fireflies in the Garden – Licurici în grădină                   

Friends with Money – Prieteni cu bani          

Ghost of New Orleans – Dincolo de mormant               

Good Kids – Vara de după 

Greta  

Gringo – Gringo: Amator în misiune     

H: Season 1               

H: Season 2                           

H: Season 3               

H: Season 4                           

Hardcore Henry          

Heidi: Season 2 – Aventurile lui Heidi                 

HOLY LANDS – Călătorie către regăsire          

House of 1,000 Corpses – Casa celor o mie de cadavre             

Hunter’s Prayer – Rugăciunea vânătorului         

Just Friends – Prieteni și atât            

Killing Them Softly – Ucide-i cu tandrețe                 

Lawless – În afara legii               

Leprechaun – Spiridușul                   

Lord of War – Traficantul de arme                

Manglehorn    

Mean Dreams – Vise rătăcite   

Middle of Nowhere – Drumul spre maturitate          

Mojave

Momentum – Momentum: Urmărire disperată                     

Moneyball – Moneyball – Arta de a învinge

Monster – Monstru                      

Mr. Brooks – Domnul Brooks

Mune: Guardian of the Moon – Mune: Gardianul lunii             

PATRICK (2019)  – O moștenire cu coadă            

Poms – Hai că încă putem!     

Rambo IV                   

Requiem for a Dream – Requiem pentru un vis           

Rescue Dawn – Evadare în zori                       

Riot – Revoltă după gratii                 

Saturday Night Fever – Febra de sâmbătă seara                    

Savva: Heart of the warrior – Savva: Inimă de războinic                  

Shooter – Lunetistul        

Texas Killing Fields – Câmpuri ucigașe                    

The Cave – Peștera           

The Crucifixion – Cronicile fricii              

The Dirty Dozen – Duzina de ticăloși                   

The Grey – The Grey: La limita supraviețuirii       

The Heartbreak Kid – Cât durează o căsnicie

The Honor List – Lista lui Honor            

The Intern – Internul                       

The Longest Week – O săptămână de pomină        

The Man Who Knew Infinity – Omul care a cunoscut infinitul

The Perfect Weapon – Arma perfectă            

The Ring – Avertizarea                 

The Runner – Factor de risc             

The Untouchables – Incoruptibilii    

The Visitors: Bastille Day – Vizitatorii 3     

The Woman in Black 2: Angel of Death – Femeia în negru 2: Îngerul Morții                   

Transformers Rescue Bots Academy: Season 2 – Transformers: Academia Salvatorilor                         

Tucker and Dale vs. Evil – Tucker și Dale împotriva Răului         

Undisputed – Fără egal                                            

Upgrade         

Wakefield       

We Are Your Friends – Vibrează cu mine       

Welcome Home – Bine ați venit              

Welcome to the Jungle – Bun venit în junglă                 

Wheely – Wheely: Voios și Iute             

03 SEPTEMBRIE 2020

Sky Tour: The Movie – Sky Tour: Filmul         

The LEGO Movie 2: The Second Part – Marea Aventură Lego 2

04 SEPTEMBRIE 2020

A Million Ways to Die in the West – Urma scapă turma     

Atonement – Remușcare                 

Dante’s Peak – Orașul infernului                     

Devil – Demon           

Fear and Loathing in Las Vegas – Spaimă și scârbă în Las Vegas                     

Johnny English                                   

Johnny English Reborn – Johnny English… se întoarce!            

Kindergarten Cop – Polițist de grădiniță                 

Pride & Prejudice – Mândrie și Prejudecată          

Ride Along – Un polițist și jumătate 

Spirit: Stallion of the Cimarron           

The Green Mile – Culoarul Morții                        

The Theory of Everything – Teoria întregului                                     

08 SEPTEMBRIE 2020

Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari          

Won’t You Be My Neighbor? – Fred Rogers: Vrei să fii vecinul meu?

10 SEPTEMBRIE 2020

Satria Heroes: Revenge of the Darkness

12 SEPTEMBRIE 2020

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation – Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță

13 SEPTEMBRIE 2020

Eighth Grade – Clasa a opta

15 SEPTEMBRIE 2020

American Sniper – Lunetistul american

Catwoman      

Dog Day Afternoon – După-amiază de câine

Friday the 13th – Vineri 13

In the Heart of the Sea – În Inima Mării

Mad Max: Fury Road – Mad Max: Drumul furiei

Message in a Bottle – Mesaj de departe

Music and Lyrics – Muzica și versurile

Mystic River – Misterele fluviului

No Good Deed – Nicio faptă bună

Paranormal Activity 4 – Activitate paranormală 4

The Conjuring – Trăind printre demoni

19 SEPTEMBRIE 2020

What Men Want – Ce-și doresc bărbații

22 SEPTEMBRIE 2020

Damsel – Domnișoară la ananghie

26 SEPTEMBRIE 2020

Instant Family 

28 SEPTEMBRIE 2020

London Fields – Seducție letală

29 SEPTEMBRIE 2020

Three Identical Strangers – Trei străini identici

30 SEPTEMBRIE 2020

The Gambler

Articole similare

Romanul Cosmopolis de Don DeLillo va fi lansat la Festivalul „Les Film de Cannes à Bucarest”

Jovi Ene

Noutăți Netflix România martie 2018 + știre bonus despre Stranger Things sezonul 3

Jovi Ene

Proiecţii rare la Les Films de Cannes à Bucarest: filme de arhivă selecţionate la Cannes

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult