Stiri

PROMS – Jazz & Classic Tour, debut in Romania. Concertele au ridicat sala in picioare

PROMS – Jazz & Classic se deruleaza sub forma unei serii de concerte de exceptie, intr-un turneu european organizat in 5 tari: Franta, Germania, Italia, Moldova si Romania, in perioada decembrie 2010 – mai 2012.

Definit de catre Luigi Gageos, directorul jmEvents ca “un concert pentru inima, minte si suflet prezentat intr-un stil urban, rafinat…”, PROMS – Jazz & Classic aduce un concept muzical nou – un featuring intre artisti de top de jazz si clasic din diferite tari, prezente notabile pe scenele festivalurilor internationale din intreaga lume.

Repertoriul fiecarui concert include piese cu aranjamente special create, un fusion jazz-clasic, plecand de la teme cunoscute de jazz, blues, pop, muzica clasica sau de film.

Startul turneului a fost dat in Romania, la Sibiu si Bucuresti, pe 8 si 9 decembrie, avand ca invitat special renumita Orchestra da Tre Soldi. Muzicienii au evoluat de-a lungul carierei lor alaturi de artisti celebri precum Pavarotti, Riccardo Muti si in orchestre faimoase ca RAI Symphonic Orchestra Torino sau Sanremo’s Sinfonica, grupul fiind invitat special la Festivalul de la Sanremo, in spectacolele realizate de RaiUno sau la Jocurile Olimpice de Iarna de la Torino.

Evolutia muzicienilor in cadrul acestui nou format / PROMS – Jazz & Classic, s-a bucurat de un succes extraordinar, publicul recompensand artistii cu aplauze indelungi si numeroase bis-uri. Asadar, PROMS – Jazz & Classic este un show atragator pentru publicul larg, indiferent de varsta sau educatie muzicala.

Conceptul PROMS se bucura de succes oriunde este prezentat. In turneul 2008/2009 au avut loc peste 25 concerte in 7 tari: Franta, Austria, Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia si Romania, in fata unui public entuziast.

PROMS – Jazz & Classic Tour este un proiect realizat cu suportul Uniunii Europene .

Articole similare

Simplu ca o joacă de copii – titluri noi pe Netflix în iunie!

Jovi Ene

Lansarea campaniei ”Te așteptăm în librărie!” 2013

Jovi Ene

Lansări de excepție la Editura Vremea la Bookfest 2017

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult