Recomandat Stiri

Precomanda acum Infruntarea Titanilor pe www.provideo.ro si castigi zeci de premii originale!

Confruntarea legendara dintre oameni, regi si zei se da din 25 august pe DVD si Blu-ray.

Pana atunci, www.provideo.ro, cel mai complex magazin online de film si muzica, ofera tuturor ocazia unica de a achizitiona filmul Infruntarea Titanilor inaintea lansarii oficiale.

Precomanda in perioda 19 iulie – 24 august Infruntarea Titanilor in varianta DVD, Blu-ray sau editia speciala pe doua discuri in carcasa metalica disponibila in carcasa metalica si poti castiga zeci de premii originale. Fiecare  precomanda e o sansa de a obtine unul dintre tricourile sau brelocurile originale puse in joc.

Arhicunoscutele personaje mitologice: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) sau Perseu (Sam Worthington) incep o lupta acerba care pare fara iesire si doar un adevarat erou mai poate salva omenirea de la distrugere. Ramas fara familie in urma razbunarii lui Hades, Perseu nu mai are absolut nimic de pierdut, astfel incat se ofera voluntar intr-una dintre cele mai periculoase misiuni. Infruntarea lui Hades si impiedicarea eliberarii celebrei creaturi Kraken printre oameni ii implica pe eroi in actiuni dintre cele mai primejdioase. Lupta contra unor scorpioni uriasi, taierea capului Medusei si nu in ultimul rand, uciderea mitologicei fapturi, Kraken, il determina pe Perseu sa isi recunoasca abilitatile de semizeu. Nascut printre zei, dar crescut de muritori acesta va jongla abil cu cele doua laturi ale personalitatii sale intr-o pelicula spectaculoasa.

Precomanda acum Infruntarea Titanilor in format Blu-ray, DVD sau editie speciala pe 2 discuri in carcasa metaliza in exclusivitate de pe site-ul www.provideo.ro si poti fi unul dintre castigatorii numeroaselor premii puse la bataie!

Articole similare

Filmele anului 2016, așteptate și premiate internațional, vor fi prezentate la Serile Filmului Românesc

Jovi Ene

Literatură în ringul de box, la FILB 8

Jovi Ene

Dracula Film Festival și-a desemnat câștigătorii

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult