Stiri

”Povești pentru o vară fierbinte” la Readers Cafe

300x250În vara asta, fiecare cititor îşi caută un colţ răcoros în care să-şi aseze cartea preferată şi să pornească într-o aventură care să-i topească inima.

Fie că alegem o carte erotică, toridă, perfectă pentru a ne încălzi şi cele mai intime colţuri ale trupului, fie o carte care ne duce pe un tărâm magic unde totul este posibil sau chiar una care a fost atât de controversată la timpul ei încât este imposibil să nu o punem pe listă în această vară, te invităm să le discutăm pe toate împreună şi să împărtăşim idei, impresii şi, de ce nu, propriile poveşti pentru o vară fierbinte, sâmbătă, 6 iulie, ora 15:00, la Readers Café.

Noi te vom primi într-o atmosferă răcoritoare, îţi vom dărui cărţi pentru colecţia ta de vară şi vom crea cadrul perfect pentru a ne cunoaşte mai bine.

Abia aşteptăm să ne povesteşti care crezi că sunt titlurile pe care merită să le iei cu tine pe plajă în cea mai caldă lună a anului şi, între timp, să te delectezi cu diverse sortimente de cafea, ceai sau cocktailuri cu multă gheaţă.

Te aşteptăm în club!

The Club Of Serial Readers

Unde: Readers Café, Bulevardul Iancu de Hunedoara nr 56-60, Metropolis Center.

Cand: 06 Iulie 2013, ora 15:00

Toti participantii vor primi in dar o carte din colectia Strada Fictiunii de la Editura ALLFA.

Intrare: 20 lei

Rezervari la 0737 323 377.

Intra pe eveniment https://www.facebook.com/events/484202888322804/

Cover-photo

Articole similare

COSMOS: Obiecte cosmice exotice | cu invitatul Adrian Sonka, astronom

Jovi Ene

Editura Litera la Bookfest 2016

Jovi Ene

Poveşti cu o pisică roşie şi alte reverii – lansare de carte Librăria Cartea de Nisip Timișoara

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult