Editorial Recomandat

Speranța de viață la supereroi :)

Hero-Envy-Superhero-Capes-CoverCă tot se lansează filme cu supereroi în acest an (parcă mai multe ca niciodată), trebuie să vedem și care e mai mare și mai tare. Unii ar spune Thor, alții Iron Man (mă rog, unul dintre ei), în vreme ce alții sunt conservatori și își pun în continuare speranța pe nemuritorii Batman, Superman sau Spider-man. Așa ca mine, un cinefil care preferă clasicul și este, dacă nu dezgustat, măcar sincer îngrijorat și dezamăgit de penuria de supereroi din ultimul timp. Și de fascinația unora pentru aceste filme, care sigur nu vor rezista timpului.

Infograficul pe care vi-l prezint în cele ce urmează descrie, cu amănunte, care este speranța de viață la supereroi (nu numai cei din filme, dar și personajele din benzile desenate). Și, important, o face contabilizând cu atenție cât de mult ei fumează sau beau (Atenție! Iron Man e cam bețiv, fetelor!), dacă sunt umani sau nemuritori, dacă au puteri de regenerare a corpului sau dacă au murit sau nu într-o poveste de benzi desenate.

Așadar, cu speranța că veți citi tot infograficul, iată cei mai ”longevivi” super-eroi, toți cu peste 1000 de ani la activ:

  • 1. Ghost Rider
  • 2. Silversurfer
  • 3. Thor

superhero-life-expectancies_518ae14153ec9

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Piesă de teatru: Indispensabilii

Delia Marc

Ierusalimul și Domul Stâncii. O sugestie

Tudor Mirică

Fragmente în avanpremieră: ”Constellation”, de Adrien Bosc

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult