Stiri

Portrete I – Ceainăria Urbană

portrete-i-afisTeatrul de Pică deschide stagiunea 2016-2017 cu reluarea spectacolului „Portrete I – Ceainaria cu portrete”, scenariu si concept – Tudor Sicomas, la Cetatea Artelor (Artidava, str. Henri Coandă, nr. 38), in data de 15 octombrie, de la 20.00, in cadrul evenimentului Noaptea Caselor#3.

Vă plimbaţi zilnic prin oraş. Treceţi mereu pe aceleaşi străzi. Vă treziţi şi vă îndreptaţi spre o ţintă precisă. Niciodată nu întoarceţi privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăboviţi cu privirea asupra detaliilor din jur. V-aţi gândit vreodată că, poate, dacă v-aţi desprinde ochii de dalele trotuarului aţi descoperi lumea? Nu trăim singuri.

Religia e un produs uman. Bigotismul şi falşii mântuitori sunt peste tot. Crucea lui Hristos e distrusă pe zi ce trece de perversitatea celor din jur. Ca să scăpăm, trebuie să fugim de viaţă, într-un han părăsit de Dumnezeu.

Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e şi mai greu de păstrat. Să te-ndrăgosteşti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieţii. Iubiţi, zâmbiţi şi aplaudaţi dragostea.

Sunt doar frânturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteți admira într-o frumoasă oglindă teatrală.

Distribuția:

Lavinia Alexandru – Irma Lambert, Ea

Ștefan Opreanu – Pastorul Shannon, Băiatul

Antonio-Tadeusz Mincă – Armand

Oana Burcescu – Maggie Pisica, Fata

Tudor Sicomaș – Maestrul de ceremonii
Coordonare și coloana sonoră: Tudor Sicomaș

Un spectacol marca Teatrul de Pică.

Intrarea pe bază de donații.
Rezervări: 0724.657.411, 0731.775.510
REZERVAREA TELEFONICĂ PREALABILĂ ESTE OBLIGATORIE!!!

1956910_508601812609848_3978414804995891043_o

Articole similare

Festival de conferinte cu Klemm, Wolton, Stoichita, Plesu, Martin, Presura, Liiceanu, Patapievici, Zografi – Despre lumea în care trăim

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (1 – 8 iulie 2018)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (11 – 17 martie 2019)

Carmen Florea

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult