Stiri

Pianocktail / gustă muzica notă cu notă / ediția a 2-a

cover Pianocktail octombrie-noiembrie 2015După primele trei spectacole gândite în jurul muzicii lui Enescu, Pianocktailul revine la Journey Pub cu noi melodii și noi cocktailuri.

Noile reprezentații vor avea loc pe 14 octombrie, 28 octombrie si 11 noiembrie, începând cu ora 19.00; cocktail-urile se pot achizitiona in timpul spectacolelor.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/1675213166069609/

Intrarea este libera. Locurile sunt limitate, vă rugăm să vă confirmaţi participarea sunând la rezervări la 0752 285 286.

La numărul 25, pe strada George Enescu, foarte aproape de Ateneu și de Sala Palatului, în salonul Up Above de la Journey Pub, muzica rasună din Pianocktail iar publicul este invitat să guste la propriu cocktailuri realizate după partiturile interpretate.

Pianocktail

Pianocktail dă gust muzicii: instrumentul este realizat după un concept inspirat din cartea ’’Spuma zilelor’’, de Boris Vian. Proiectul este, în fapt, o pianină transformată şi modificată, astfel încât să poată da gust muzicii, la propriu, sub forma de cocktailuri. Principiul de funcţionare este reprezentat de transmiterea unui impuls electric (în momentul apăsării clapelor) către electrovalvele conectate la sticlele cu băuturi, impuls care deschide electrovalvele, dozând astfel lichidul din recipient şi formând un cocktail.

În curând detalii despre pianistul invitat să concerteze la Pianocktail și despre playlist!

La final veţi putea gusta muzica sub formă de cocktail sau o veţi putea lua acasă, în sticluţe frumos decorate, cu esenţă de muzică. Creatoarele și coordonatoarele acestui proiect sunt Antonia Dumitrescu și Raluca Macaleț.

PARTENERI MEDIA: Metropotam.ro, B24Fun, Zilesinopti, EventBook, ChestiiUrbane.ro, Gratuitor.ro, LumeaMare.ro, OrasulMeu.ro, RomaniaPozitiva.ro, SocietateSiCultura.ro, Filme-carti.ro, Bookuria.info

———

telefon: 0752 285 286

site: www.journey-pub.ro

adresă: Strada George Enescu, nr. 25

cover Pianocktail octombrie-noiembrie 2015

Articole similare

Filmele de animație ale anului vin la Anim’est, în secțiunea Mozaic

Jovi Ene

Castigatorii Globurilor de Aur 2011

Jovi Ene

Documentarul Război pe calea undelor, pe Cinepub.ro

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult