Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher Sezonul 2, Sexify, The Witcher: Blood Origin

Netflix anunță noi actori în distribuția The Witcher Sezonul 2

Netflix confirmă astăzi că noi actori se vor alătura distribuției sezonului 2 din The Witcher:

●       Adjoa Andoh (Bridgerton, Silent Witness) în rolul Nenneke;

●       Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual, The Irregulars) în rolul Philippa Eilhart;

●       Liz Carr (Silent Witness, Devs) în rolul Fenn;

●       Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) în rolul Dijkstra; 

●       Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) în rolul Ba’lian;

●       Simon Callow (A Room with A View, Four Weddings and a Funeral) în rolul Codringher;

●       Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) în rolul Rience.

Despre The Witcher Sezonul 2: Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă.

În sezonul 2 se vor întoarce Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer și Therica Wilson-Read.

Noi actori care au fost anunțați deja pentru distribuția sezonului 2 sunt Yasen Atour în rolul Coen, Agnes Born în rolul Vereena, Paul Bullion în rolul Lambert, Basil Eidenbenz în rolul Eskel, Aisha Fabienne Ross în rolul Lydia, Kristofer Hivju în rolul Nivellen, Mecia Simson în rolul Francesca și Kim Bodnia în rolul Vesemir.

Lauren Schmidt Hissrich este showrunner și producător executiv.

Producători executivi sunt: Lauren Schmidt Hissrich, Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub și Jarosław Sawko.

Seria va fi regizată de: Stephen Surjik (The Umbrella Academy), Sarah O’Gorman (Cursed), Ed Bazalgette (The Last Kingdom) și Louise Hooper (Cheat).

INFORMAȚII DESPRE DISTRIBUȚIE

Cassie Clare | Bio și Foto

De la prima apariție în producția 20 Cigarettes a Teatrului Național pentru Tineret la Soho Theatre, Londra, în 2007, Cassie Clare a continuat să dezvolte un portofoliu impresionant pe scenă și pe ecran.

Cassie, o actriță, cântăreață și dansatoare / coregrafă talentată, s-a născut în Hackney, East London. S-a format în cadrul cursului de trei ani la Academia Urdang din Londra și a apărut în unele dintre cele mai emblematice teatre, inclusiv London Palladium (Cats), The National Theatre (An Octoroon) și The Royal Court Theatre, Londra (Poet In Da Corner).

Cariera sa de film include genuri precum thrillere What Happened To Monday? (cu Naomi Rapace, Glenn Close și Willem Dafoe), muzicaluri (Mama Mia: Here We Go Again, Aladdin și Beauty and the Beast) și filme de acțiune / comedie precum Tremors: Shrieker Island, Bulletproof 2 și Death Race: Beyond Anarchy.

În televiziune, creditele lui Cassie includ Grace (ITV), The Irregulars (Netflix), Maigret in Montmartre (ITV), Delicious (Sky), The Bisexual (C4), Brave New World (NBC), Endeavour (ITV) și Ransom (CBS), printre altele .

Cassie urmează să filmeze The Sandman (Netflix) și noul rol din seria The Witcher (Netflix).

Adjoa Andoh | Bio și Foto

Una dintre cele mai taletate actrițe britanice, Adjoa Andoh a devenit mai cunoscută după ce a câștigat aprecierea la nivel mondial ca Lady Danbury în cel mai popular serial Netflix de până acum, Bridgerton, rol pentru care a fost nominalzată în categoria Outstanding Supporting Actress la NAACP Image Awards. În rolurile de televiziune din 2020, ea a fost fascinantă ca Dr. Isaccs în thrillerul psihologic Fractured. De asemenea, anul trecut s-a alăturat distribuției Silent Witness de la BBC1 ca invitat, interpretând polițista dură DI Nina Rosen.

Adjoa este o actriță de teatru renumită, apreciată pentru rolurile principale la Royal Shakespeare Company, Teatrul Național și iconicul Shakespeare’s Globe Theatre, unde în 2019 a conceput, co-regizat și interpretat Richard II, în prima producție realizată complet de femei de culoare din Marea Britanie.

A debutat la Hollywood în 2009, jucând alături de Morgan Freeman, în rolul de șef de cabinet al lui Nelson Mandela, Brenda Mazibuko, în filmul sportiv biografic Invictus al lui Clint Eastwood.

Regina incontestabilă a dramaturgiei audio și radio, Adjoa este actriță de radio BBC de peste 30 de ani și o naratoare premiată a peste 150 de cărți audio. Adjoa Andoh este artist asociat la Royal Shakespeare Company, artist asociat principal la Teatrul Bush și ambasador Fairtrade.

Liz Carr | Bio și Foto

Liz este cunoscută mai ales pentru rolul legistei formidabile Clarissa Mullery, în Silent Witness (BBC One). Alte credite TV includ Devs (FX), The OA (Netflix) și Les Miserables (BBC One). Poate fi văzută alături de Mark Wahlberg în viitorul thriller științifico-fantastic Infinite, care urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an. Printre creditele de teatru se numără And Others (Teatrul Național) și Abnormally Funny People (Teatrul Soho).

Graham McTavish | Bio și Foto

Graham McTavish este un actor, scriitor și producător, a cărui carte la care a contribuit recent, Clan Lands, a ajuns în topul numeroaselor liste de bestseller-uri.

McTavish a jucat recent în Lucifer și Colony și, înainte, în rolul The Saint of Killers din seria AMC Preacher. Graham a avut, de asemenea, un rol în premiata serie Starz, Outlander, jucând rolul lui Dougal, un scotian machiavelic din secolul al XVII-lea. Alături de Sam Heughan, starul din Outlander, Graham a co-creat serialul Men In Kilts, care a avut premiera la Starz de Ziua Îndrăgostiților

În materie de film, McTavish a putut fi văzut recent în lungmetrajul The Finest Hours, alături de Chris Pine și Casey Affleck. Povestea relatează îndrăzneața încercare de salvare făcută de Garda de Coastă, după ce o pereche de tancuri petroliere au fost distruse în timpul unei viscol în 1952. Graham a apărut și în filmul nominalizat la Oscar, Creed, în rolul antrenorului de box, Tommy Holiday, alături de Sylvester Stallone și Michael B. Jordan.

Anterior, Graham a fost văzut pe marele ecran ca Dwalin, bravul pitic războinic, în ultima versiune Hobbit, reluându-și rolul din The Hobbit: An Unexpected Journey și The Hobbit: The Desolation of Smaug. McTavish a atras, de asemenea, o bază de fani cu interpretările sale vocale ca Dracula în Castlevania de la Netflix, Dante Aligheri în filmul de animație și jocul video din Dante’s Inferno și i-a dat voce lui Loki în Wolverine și X-Men, Hulk Vs. Thor și The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes, și chiar Duck Tales pentru Disney.

Graham McTavish și-a început cariera la Londra, apărând în proiecte atât de diverse precum hitul cult Red DwarfRegele Lear al lui Brian Blessed și miniseria Empire. În același timp, McTavish a apărut în roluri principale în teatre prestigioase din Marea Britanie, inclusiv la Royal Court și la National Theaters din Londra și Royal Lyceum din Edinburgh.

Kevin Doyle | Bio și Foto

Kevin este cunoscut de mulți ca Joseph Molesley în Downton Abbey, a cărui distribuție de ansamblu a primit aprecieri internaționale de la critici – cel mai recent a câștigat Premiul SAG 2016 pentru interpretarea remarcabilă a unui ansamblu într-o serie dramatică. Seria de succes a fost recent adaptată pentru marele ecran și a devenit instantaneu un succes de box office. Kevin l-a jucat pe John Wadsworth în seria britanică câștigătoare a BAFTA, Happy Valley, și a jucat în mini-seria ITV Paranoid. Cel mai recent a pășit în tablourile din rolul principal al lui Orgon în producția lui Blanche McIntyre de Tartuffe la Teatrul Național, Fanny și Alexander la prestigiosul Old Vic și a urmat producția Headlong Theatre din această casă, de la Chichester până la teatrul Garrick din West End.

Simon Callow | Bio și Foto

Simon Callow este actor, scriitor și regizor. A scris pe larg despre Charles Dickens, pe care l-a jucat într-un spectacol one-man show, The Mystery Of Charles Dickens de Peter Ackroyd; în filmul Hans Christian Andersen: My Life as a Fairy Tale; și la televizor, inclusiv An Audience with Charles Dickens și de două ori în Doctor Who.

El a creat rolul lui Mozart în Amadeus al lui Peter Shaffer la Teatrul Național în 1979; de atunci, opera sa de teatru a inclus The Woman in White and Waiting for Godot (West End), Sir John Falstaff în Chimes at Midnight și Martin Dysart în Equus (Chichester), precum și multe spectacole individuale, inclusiv Being Shakespeare, Profundis, Inside Wagner’s Head și A Christmas Carol.

Numeroasele sale filme includ A Room with A View, Four Weddings and a Funeral, Shakespeare in Love, Phantom of the Opera, Viceroy’s HouseHampstead, Blue Iguana, Victoria and AbdulThe Man Who Invented Christmas și versiunea sa unică a lui A Christmas Carol.

Printre creditele de regie se numără Shirley Valentine (West End și Broadway), Single Spies (Teatrul Național) și Les Enfants du Paradis (RSC).

A scris biografii ale lui Oscar Wilde, Charles Laughton, Charles Dickens, Orson Welles și Wagner și trei cărți autobiografice: Being An Actor, Love Is Where It Falls și My Life in Pieces. De asemenea, a avut numeroase apariții cu London Philharmonic Orchestra, London Symphony Orchestra și London Mozart Players

A studiat la Queen’s University, Belfast și s-a format ca actor la Drama Center, Londra.

Chris Fulton Bio și Foto

Chris Fulton revine în Bridgerton de la Netflix în rolul carismaticului Sir Phillip Crane și va fi urmărit în Extinction pentru Sky TV. Înainte de aceasta, a revenit în primul sezon al Clique, o serie de dramă BBC de la echipa creativă din spatele succesului Skins.

Alte credite de televiziune includ serialul HBO Succession, seria ITV Endeavour și One of Us pentru BBC Scotland.

În film, Chris poate fi văzut în Outlaw King al lui David Mackenzie și în comedia Our Ladies, condusă de Michael Caton-Jones.

Chris și-a făcut debutul în rolul de „Ferg” în miniseria BBC1 Stonemouth.

Născut în Castle Douglas Scoția, Chris este absolvent al prestigiosului Conservator Regal din Scoția, unde a obținut o diplomă de licență în actorie. În prezent locuiește la Londra.


Sexify I Lansare Trailer Oficial | Netflix

Netflix lansează trailerul oficial și Key Art pentru Sexify, o nouă serie originală poloneză 

Sexify va fi disponibil pe Netflix începând cu 28 aprilie.

Despre serial:

Natalia este o ambițioasă studentă la informatică, care visează să câștige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este o aplicație inovatoare care să satisfacă curiozitatea și nevoile sexuale ale colegilor ei. Problema este că ea știe o grămadă de lucruri despre programare, dar mai nimic despre sex. Astfel, ea decide să-și unească forțele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina, și cu o colegă din cămin, Monika. Din dorința de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă și complicată a sexului, învățând tot mai multe despre ele însele. Sexify este o poveste distractivă și provocatoare despre viața femeilor tinere moderne – crescând, descoperind forța și sexualitatea feminină.

Data lansării: 28 aprilie 2021

Episoade: 8 x aprox. 40 min

Regizori: Piotr Domalewski, Kalina Alabrudzińska

Scenariști: Piotr Domalewski, Kalina Alabrudzińska

Producători: Jan Kwieciński, Małgorzata Fogel-Gabryś, Agata Gerc

Compania de producție: Akson Studio

Cu: Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska


Netflix anunta distributia pentru The Witcher: Blood Origin

·        Netflix îl prezintă pe Laurence O’Fuarain în rolul lui Fjall în următoarea serie The Witcher: Blood Origin.

·        Descrierea personajului Fjall:
Născut într-un clan de războinici ce au jurat să protejeze un rege, Fjall poartă o cicatrice profund înăuntrul său: moartea unei persoane dragi care a căzut în luptă încercând să-l salveze. O cicatrice care nu-l va lăsa să-și tragă sufletul ori să facă pace cu el însuși sau cu lumea din jurul său. În căutarea răscumpărării, Fjall va lupta alături de cei mai puțin probabili aliați, în timp ce-și croiește o cale de răzbunare pe un continent tumultos.

·        Sinopsis:

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

·        Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.

·        Distribuția anunțată anterior:
Jodie Turner-Smith va interpreta rolul lui Éile; o războinică de elită binecuvântată cu vocea unei zeițe, ce și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima în a fi un muzician nomad. O mare răfuială pe continent o forțează să se întoarcă pe calea sabiei în căutarea răzbunării și răscumpărării.

·        Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.

·        Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

·        Despre Laurence O’Fuarain:
Laurence O’Fuarain este din Dublin. S-a pregătit la The Factory (acum Bow Street), absolvind în 2015. Printre producțiile TV în care a jucat se numără Vikings (History Channel), Game of Thrones (HBO), Into the Badlands (AMC), Rebellion (RTÉ), Red Rock (Virgin Media) și Can’t Cope, Won’t Cope (RTÉ). Printre filmele în care a jucat se numără Black 47 (regia Lance Daly), The Secret Scripture (regia Jim Sheridan) și Of Gods and Warriors (regia David L.G. Hughes). Laurence a jucat unicul rol în Void (regia Ger Duffy), un scurtmetraj întunecat, psihologic. Este reprezentat de Lorraine Brennan Management (IRE), United Agents (Marea Britanie) și Luber Roklin Management (SUA).

Articole similare

Evenimentele Curtea Veche Publishing în ultimele zile de Bookfest

Jovi Ene

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în septembrie 2022

Jovi Ene

Un brad pe zi oferit de Editura Herald

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult