Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher: Nightmare of the Wolf, Lucifer, Sky Rojo

Netflix lanseaza trailerul oficial si key art pentru viitoarea producție anime The Witcher: Nightmare of the Wolf

The Witcher: Nightmare of the Wolf are premiera globală doar pe Netflix, pe 23 august, 2021.

Universul The Witcher se extinde cu acest anime despre trecutul vânătorilor de monștri: înaintea lui Geralt, a fost mentorul lui, Vesemir, un tânăr vânător neînfricat, care s-a dezis de o viață în sărăcie și a început să vâneze monștri pentru bani. Dar când un nou monstru ciudat începe să terorizeze un regat dezbinat politic, Vesemir se trezește în vâltoarea unei aventuri terifiante, care îl forțează să înfrunte demonii propriului trecut. „The Witcher: Nightmare of the Wolf” este scris și produs de Beau DeMayo și coprodus de showrunner și producătorul executiv al „The Witcher”, Lauren Schmidt Hissrich, și de Kwang Il Han de la Studio Mir, care este și el regizor.


Ultimul sezon al serialului Lucifer are premiera pe 10 septembrie, doar pe Netflix

TOATE LUCRURILE RELE AU UN SFÂRȘIT.

ȘASE SEZOANE EXTRAORDINARE. O CONCLUZIE EPICĂ. 

Ultimul sezon al serialului Lucifer are premiera pe 10 septembrie, doar pe Netflix.

Despre Lucifer:

Plictisit și nefericit să tot fie Lordul Infernului, Lucifer își abandonează regatul pentru superba și sclipitoarea nebunie a Los Angelesului, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri.

Acesta este ultimul sezon al serialului Lucifer. Pe bune de data asta. Diavolul însuși aproape a devenit Dumnezeu. Dar oare de ce ezită? Dacă lumea lipsită de Dumnezeu începe să se destrame, cum va reacționa Lucifer? Vino alături de noi pentru a ne lua rămas-bun de la Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella și Dan. Va fi un moment dulce-amărui, așa că nu-ți uita batista!


Sky Rojo se intoarce cu al treilea si ultimul sezon, ce urmeaza sa fie lansat in 2022 | Netflix

ELIBEREAZĂ-TE SAU ÎNTOARCE-TE ÎN TRECUT

Sky Rojo se întoarce cu al treilea și ultimul sezon, ce urmează să fie lansat în 2022.

Netflix a confirmat că Sky Rojo se va întoarce pentru un al treilea sezon, ce va pune capăt aventurii lui Coral, Wendy și Gina. Ultimul sezon va fi compus din opt episoade care vor fi lansate în 2022.

Noile episoade vor avea loc la șase luni de la bătălia finală. Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) descoperă că pacea nu este altceva decât acel sentiment înșelător între perioadele de teroare. Când noua lor viață este distrusă, fetele înțeleg că trecutul se întoarce mereu și că, dacă vor să fie libere vreodată, vor trebui să-l îngroape. Sau să-l îngroape pe Romeo (Asier Etxeandia) – aceeași diferență.

Distribuția sezonului final Sky Rojo va fi condusă în continuare de spaniolii Verónica Sánchez (The Pier, 13 Roses), Asier Etxeandia (Pain and Glory, Velvet) și Miguel Ángel Silvestre (Velvet, Sense8), alături de actrița și cântăreața argentiniană Lali Espósito (Casi ángeles, Esperanza mía) și actrița cubaneză Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo).

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze producții care să se distingă de restul. De la lansare, a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cea mai nouă din portofoliu.

Articole similare

Lansare de carte la Câmpina, 17 mai: Noi suntem români (nimeni nu-i perfect)”, de Radu Paraschivescu

Jovi Ene

Concurs: Câștigă trei cărți ”Cărţi, filme, muzici şi alte distracţii din comunism”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Filmele anului 2016, așteptate și premiate internațional, vor fi prezentate la Serile Filmului Românesc

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult