Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Hand of God, Sweet Tooth

The Hand of God/ Mana lui Dumnezeu in competitie la Festivalul de Film de la Venetia

Luni 26 iulie, Veneția; The Hand of God (Mâna lui Dumnezeu) de Paolo Sorrentino a fost selectat pentru competiție în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

De la scenaristul și regizorul premiat cu Oscar® Paolo Sorrentino (Il DivoThe Great BeautyThe Young Pope) vine povestea unui băiat, Fabietto Schisa, în tumultosul Napoli al anilor 1980. Mâna lui Dumnezeu este o poveste plină de bucurii neașteptate, precum sosirea legendei fotbalului Diego Maradona, dar și o tragedie la fel de neașteptată. Soarta își joacă rolul, bucuria și tragedia se întrepătrund, iar viitorul lui Fabietto se pune în mișcare. Sorrentino se întoarce în orașul natal pentru a spune cea mai personală poveste a sa, o poveste despre destin și familie, sport și cinema, iubire și pierdere.

Distribuție:

Filippo Scotti                         Fabietto Schisa

Toni Servillo                           Saverio Schisa

Teresa Saponangelo                Maria Schisa

Marlon Joubert                        Marchino Schisa

Luisa Ranieri                         Patrizia

Renato Carpentieri                  Alfredo

Massimiliano Gallo                Franco

Betti Pedrazzi                         Baronessa Focale

Biagio Manna                         Armando

Ciro Capano                            Capuano

Enzo Decaro                           San Gennaro                          

Lino Musella                           Mariettiello

Sofya Gershevich                   Yulia

Scris și regizat de Paolo Sorrentino

Director of Photography                     Daria D’antonio

Assistant Director                               Jacopo Bonvicini

Editor                                                  Cristiano Travaglioli

Sunet                                                  Emanuele Cecere, Silvia Moraes, Mirko Perri

Designer costum                                 Mariano Tufano

Production Designer                          Carmine Guarino

Producători executivi                         Elena Recchia Gennaro Formisano Riccardo Neri

Produs de Lorenzo Mieli și Paolo Sorrentino

O producție The Apartment, o companie Fremantle

The Hand of God (Mâna lui Dumnezeu) va fi lansat pe Netflix în 2021.

Despre Paolo Sorrentino:

Paolo Sorrentino, regizor de film și scenarist, s-a născut în Napoli în 1970. Primul său film de lung-metraj, One Man Up, a fost lansat în 2001 și selectat pentru Festivalul de Film de la Veneția. În 2004 a regizat The Consequences of Love, iar în 2006 The Family Friend, ambele selectate pentru Festivalul de Film de la Cannes. În 2008, cu Il Divo, s-a întors la Cannes unde a câștigat premiul Juriului. S-a reîntors în competiția din Festivalul de Film de la Cannes în 2011 cu This Must be the Place, iar doi ani mai târziu cu La grande bellezza, premiat cu Oscar®, Golden Globe și BAFTA Award pentru Cel mai Bun Film Străin, precum și trei premii EFA. A fost selectat din nou în competiția de la Cannes în 2016 cu Youth, premiat cu trei EFA, o nominalizare la Oscar® și două nominalizări la Golden Globes. În 2016 a creat și regizat serialul TV The Young Pope, nominalizat la Golden Globes pentru Cel mai Bun Actor și la Emmy pentru Outstanding Production Design și Outstanding Cinematography. În 2018 a regizat filmul Loro cu Toni Servillo, iar în 2019 Sorrentino a regizat al doilea sezon din lumea papalității moderne, The New Pope, cu Jude Law și John Malkovich.

Despre The Apartment:

The Apartment este o companie fondată în 2020 de Lorenzo Mieli în cadrul grupului Fremantle, unul dintre cei mari și de success creatori, producatori și distribuitori de conținut din lume.

Compania se axează pe crearea și dezvoltarea de seriale TV și filme la nivel global, prin investirea în achiziții de IP, contracte exclusive cu talent și scriitori de talie internațională. The Apartment se poziționează pe piață ca un incubator de proiecte majore care sunt dezvoltate și finanțate, apoi produse de o rețea de companii de producție partenere. The Apartment a coprodus cu Wildside The New Pope de Paolo Sorrentino, My Brilliant Friend – The Story of a New Name de Saverio Costanzo și We Are Who We Are de Luca Guadagnino și va dezvolta, de asemenea, eventualele continuări. Lorenzo Mieli este CEO-ul The Apartment.


Netflix reinnoieste „Sweet Tooth” cu un al doilea sezon

·       Netflix a reînnoit Sweet Tooth cu un al doilea sezon, format din 8 episoade de 1 oră.

·       Jim Mickle va fi producător executiv, scenarist, regizor și Showrunner pentru sezonul 2. Mickle a declarat: „A fost palpitant și încurajator să vedem modul în care oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de băiatul nostru căprioară. Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Netflix și să-i urmărim în continuare pe Gus și prietenii săi în călătoria lor extraordinară. ”

·       Alături de Mickle, se vor întoarce în calitate de producatori executivi Susan Downey, Robert Downey Jr. și Amanda Burrell de la Team Downey, precum și Linda Moran. Evan Moore de la Team Downey se întoarce în calitate de producător.

·       Oanh Ly (“Chilling Adventures of Sabrina”) va fi co-executive producer pentru sezonul 2.

·       Sweet Tooth este produs de Team Downey în parteneriat cu Warner Bros. Television.

·       Sweet Tooth este bazat de seria de benzi desenate DC de Jeff Lemire.

·       Sezonul 1 al serialului Sweet Tooth a avut premiera pe 4 iunie 2021 și 60 de milioane de conturi au ales să îl urmărească în primele patru săptămâni.

·       Sweet Tooth îi are în distribuție pe Christian Convery în rolul lui Gus, Nonso Anozie în rolul lui Jepperd, Adeel Akhtar în rolul Dr. Singh,  Will Forte în rolul Richard, Stefania LaVie Owen în rolul Bear, Dania Ramirez în rolul Aimee Eden, Aliza Vellani în rolul Rani Singh și Neil Sandilands îl va juca pe General Abbot; cu James Brolin în calitate de narator.        

Sinopsis: Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”. În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată. Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire, SWEET TOOTH: UN BĂIAT CU CORNIȚE îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell și Linda Moran.

Articole similare

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei pachete de cărți ”Hexagon. Cartea de călătorie”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (14 – 20 martie 2016)

Jovi Ene

Zilele filmului „Memoria Holocaustului”. 25-28 ianuarie 2024, Cinema Muzeul Țăranului

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult