Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Soarta: Saga Winx, The Trial of the Chicago 7, Tribes of Europa

Serialul Original Netflix SOARTA: SAGA WINX se intoarce cu sezonul al doilea

·        Netflix a reînnoit SOARTA: SAGA WINX cu un al doilea sezon. 

·        Din distribuție fac parte Abigail Cowen în rolul lui Bloom, Hannah van der Westhuysen în rolul lui Stella, Precious Mustapha în rolul lui Aisha, Eliot Salt în rolul lui Terra și Elisha Applebaum în rolul lui Musa.

·        Mai multe detalii legate de distribuția sezonului al doilea vor fi anunțate la o dată ulterioară.

·        Brian Young (Jurnalele Vampirilor) se va întoarce ca Showrunner și Producător Executiv.

·        Alături de Brian Young, se vor întoarce ca Producători Executivi și: Judy Counihan și Kris Thykier de la Archery Pictures (Riviera, The State), alături de Joanne Lee și Cristiana Buzzelli de la Rainbow.

·        Sezonul al doilea va cuprinde 8 episoade, fiecare având o durată de o oră. Acesta este un serial original Netflix, de la Archery Pictures Production, realizat în colaborare cu Rainbow.

·        Primul sezon din SOARTA: SAGA WINX a avut premiera globală pe Netflix pe 22 ianuarie 2021.

·        Producția sezonului 2 va începe în decursul acestui an, în Irlanda.

Showrunnerul Brian Young spune: „Cele șase episoade din sezonul 1 ne-au introdus în această lume incredibil de bogată și în universul zânelor puternice care o locuiesc. Pe măsură ce povestea lui Bloom continuă să evolueze, de-abia aștept să aflați și mai multe despre Aisha, Stella, Terra și Musa! Plus că nu știi niciodată cine ar putea veni la Alfea următorul semestru…”.

Iginio Straffi, creatorul Winx Club & fondator și CEO al Rainbow Group spune: „Winx se conectează cu publicul în adaptarea live-action la fel cum o face și în animație. De-a lungul anilor, am văzut Winx crescând într-un fenomen global și milioane de fani l-au urmărit cu fidelitate. Datorită acestui sprijin loial, „Soarta: Saga Winx” este un succes masiv la nivel mondial, cu un al doilea sezon în desfășurare pe Netflix, care va continua povestea spre deliciul fanilor și al spectatorilor de pretutindeni”.

Despre SOARTA: SAGA WINX:

·        Soarta: Saga Winx prezintă povestea maturizării a cinci zâne care urmează cursurile școlii Alfea, un internat magic din Lumea Cealaltă, unde trebuie să învețe să-și controleze puterile și unde se îndrăgostesc, au de-a face cu rivalități și înfruntă monștri care le amenință existența. Creat de Brian Young (Jurnalele Vampirilor), serialul Soarta: Saga Winx este o readaptare live-action a desenului animat italian Winx Club, realizat de Iginio Straffi.

Vizitează: www.netflix.com/fatethewinxsaga 


The Trial of the Chicago 7 disponibil gratuit pe canalul de YouTube Netflix

TOATĂ LUMEA A PRIVIT ȘI PRIVEȘTE ÎN CONTINUARE

De: Aaron Sorkin, Scenarist și regizor ‘The Trial of the Chicago 7’/ Procesul celor șapte din Chicago”

De la introducerea mea inițială în urmă cu paisprezece ani, relația mea cu povestea The Trial of the Chicago 7 s-a schimbat semnificativ. Când am început să filmăm iarna trecută, știam că povestea pe care o spunem nu era doar un capitol important al istoriei americane, dar și foarte relevantă pentru evenimentele actuale. Cu siguranță nu aveam nevoie să devină și mai relevantă, însă s-a întâmplat și acest lucru. Pentru a comemora aniversarea verdictului din acest proces istoric, am pus filmul la dispoziție pe YouTube timp de 48 de ore, începând de vineri, 19 februarie, la ora 10:00. Pentru a ne aminti de adevărații patrioți care au inspirat o generație – de fapt, generații – să iasă în stradă și să susțină fundația Constituției noastre americane, împreună cu vocile curajoase care continuă să o facă astăzi. Este onoarea noastră să împărtășim povestea lor cu restul lumii. – Aaron Sorkin

The Trial of the Chicago 7 va fi disponibil pe canalul de YouTube Netflix pentru 48 de ore, din 19 februarie ora 10:00, până pe 21 februarie ora 9:59.


Ana Ularu, rol remarcabil in premiera Sci-Fi a lunii februarie pe Netflix, Tribes of Europa

Ana Ularu poate fi urmărită de astăzi pe Netflix în Tribes of Europa, primul serial original al platformei de streaming în care unul dintre rolurile centrale este interpretat de o actriță din România. Tribes of Europa este cea mai nouă producție SCI-FI Netflix, o aventură palpitantă ce își imaginează cum ar arăta Europa în anul 2074, după ce o catastrofă globală a dus la dispariția vechilor națiuni.

Tribes of Europa este un serial inedit pe piață. Mi se pare că funcționează foarte bine în contextul geopolitic actual”, spune Ana Ularu. „În același timp, poate servi atât ca atenționare, cât și ca o lecție frumoasă despre colaborarea și înțelegerea interumană, mai mult decât despre diferențele dintre noi. Este un film de acțiune, e interesant, e ciudat la modul cel mai frumos și va purta spectatorul prin niște lumi absolut speciale, create de Philip Koch”, adaugă Ana.

Seria prezintă o lume împărțită în mai multe triburi care se luptă pentru supremație. Ana Ularu interpretează rolul Grietei, o războinică ce face parte din tribul Crow, condus de luptători nemiloși. 

„Grieta e un personaj fluid”, spune Ana, „foarte interesant, pentru că este greu de fixat în vreun stereotip. Cel puțin, eu am abordat-o lăsându-i foarte mult loc pentru umor, pentru momente de vulnerabilitate, dincolo de fațada de războinic devotat. Este un personaj puternic și care, în același timp, înșală așteptările.” 

Destinul Grietei este strâns legat de cel al lui Liv (Henriette Confurius), din tribul pașnic Origines. Astfel, odată capturată, singura cale de scăpare a Grietei este încrederea în Liv. Aceasta îi promite că o ajută să scape, cerându-i în schimb să o ducă în Brahtok, capitala Crow, pentru a-și elibera familia luată prizonieră, ceea ce reprezintă o misiune aproape imposibilă. 

„Filmările au fost complicate, pentru că este în natura unui astfel de proiect să ceară foarte muncă și foarte mult devotament mental și sufletesc”, povestește Ana Ularu. „Pentru mine va fi întotdeauna foarte interesant să fac antrenamente de luptă, pentru că mă consider un actor care vrea să funcționeze global; să fac uz și de capacitățile mele fizice – dacă o să am vreodată ocazia să cânt mai mult, o să fac. Și tot așa. Este doar o dragoste pentru meseria asta trăită plenar. – 

A fost foarte interesant să descopăr personajul prin tot ce a însemnat machiaj și costum, eu fiind un mare adept al acestei confluențe a artelor. Până la urmă, este o trezire a bucuriei, a copilului interior, foarte încântat să se joace, să poarte costume futuriste și să se lupte cu săbii. Mai departe de orice considerent profund, în spate, este și bucuria de copil.”

Articole similare

Câştigători Globurile de Aur 2012

Jovi Ene

O noua traducere din opera lui Aleksandar Hemon – “noul Nabokov”

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (6 – 12 aprilie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult