Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Maniac, House of Cards, The Innocents

Urmareste trailerul seriei Maniac, cu Emma Stone si Jonah Hill

Emma Stone. Jonah Hill. Justin Theroux. Sally Field.

Netflix lansează trailerul seriei Maniac.

Într-o lume similară cu a noastră și într-o perioadă destul de apropiată de a noastră, Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) și a lui Owen Milgrim (Jonah Hill), doi străini care sunt prinși în etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios, la care fiecare participă din motive diferite.

Dezamăgită și fără un țel în viață, Annie este puternic ancorată în relația dăunătoare pe care o are cu mama și cu sora ei, iar Owen, cel de-al cincilea fiu al unor industriași bogați din New York, s-a luptat toată viața cu un diagnostic de schizofrenie.

Viețile lor nu s-au dovedit a fi așa cum sperau, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou – despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (interpretat de Justin Theroux) spune că rezolvă orice problemă a minții – îi aduce pe cei doi la sediul companiei Neberdine Pharmaceutical & Biotech pentru a trece printr-o testare de trei zile.

Potrivit reprezentanților companiei, testarea este fără riscuri sau efecte adverse și promite să îi scape de problemele mintale cu care aceștia se confruntă.

Totuși, lucrurile nu se desfășoară conform planului.

Creat de Patrick Somerville și regizat de Cary Joji Fukunaka, Maniac va fi lansat de Netflix pe 21 septembrie 2018.


Netflix anunta data lansarii ultimului sezon House of Cards

Ultimul sezon al serialului House of Cards revine pe Netflix pe 2 noiembrie 2018.

“Istoria este scrisă de către învingători” – Winston Churchill

Robin Wright – câștigătoarea Globului de Aur și nominalizată la premiile Emmy – se întoarce în calitate de președinte al Statelor Unite în cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului House of Cards.

Nominalizați la Academy Award®, actorii Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se vor alătura distribuțieiserialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver.

Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ și Andrew Davies​.

Serialul a fost creat de Beau Willimon și este produs de Donen/Fincher/Roth și de studiourile MRC pentru Netflix.

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series”. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.


Netflix lanseaza un nou trailer pentru serialul The Innocents

Ce faci atunci când viața, așa cum o știi, se transformă într-un adevărat pericol? Cât de departe ești dispus să mergi pentru cei pe care îi iubești? Află răspunsurile la aceste întrebări în noul trailer The Innocents.

Serialul se lansează pe Netflix pe 24 august. 

Mai multe detalii despre The Innocents: 

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, iar June descoperă că are abilitatea incredibilă de a-și schimba corpul.

În timp ce încearcă să controleze această nouă putere, un profesor misterios le dezvăluie faptul că June nu este singura care trece prin experiența ieșită din comun. În plus, acesta promite că va găsi un remediu pentru June și că va reuși să o readucă alături de mama ei, care o părăsise în urmă cu trei ani.

Pe măsură ce călătoria lor devine din ce în ce mai periculoasă, iubirea care îi leagă pe Harry și pe June este testată până la un punct limită, când cei doi se confruntă cu o alegere dificilă: să lupte în continuare pentru visul lor sau să accepte faptul că viețile lor s-au schimbat și că e momentul să riște totul.

Creat și scris de Hania Elkington și Simon Duric, care sunt și producătorii executivi ai serialului, din distribuția The Innocents fac parte: Sorcha Groundsell în rolul lui June, Percelle Ascott în rolul lui Harry și Guy Pearce în rolul lui Halvorson. Elaine Pyke, Charlie Pattinson și Willow Grylls de la New Pictures sunt producători executivi, alături de Farren Blackburn. Blackburn a regizat șase din cele opt episoade.

Articole similare

La atelierul de poetică, se ascut condeiele IDC

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (9 – 15 mai 2016)

Jovi Ene

Zeci de scriitori români și traducători de literatură română vor fi prezenți la FILIT

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult