Stiri

Câştigătorii volumului “Istoria cinematografiei în capodopere”, oferit de Editura Polirom

A venit momentul să desemnăm câştigătorii concursului promovat de Filme-carti.ro şi Editura Polirom, având ca premii trei cărţi “Istoria cinematografiei în capodopere” (volumul V), de Tudor Caranfil.

Tragerea la sorti a avut loc astazi, de data aceasta castigatorul a fost ales prin cel mai simplu mod, cel al site-ului www.random.org. Prin intermediul Sequence Generator, am generat o secventa de la 1 la 131 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca respectivul castigatorul este comentariul cu numarul respectiv in ordinea exacta de pe site.

Iata castigătorii:

 

 

 

Câştigătorii concursului sunt:

Irina (comentariul nr. 19-”In 2011, lui Tudor Caranfil i s‑a acordat Premiul „D.I. Suchianu” pentru intreaga cariera de critic si istoric de cinema”);

Iulia I. (comentariul nr. 7-”Tudor Caranfil a fost distins cu premiul “D.I. Suchianu”);

dora (comentariul nr. 33-”Tudor Caranfil a primit in 2011 premiul D.I. “Suchianu”).

Cei trei câştigători vor primi câte un exemplar din cartea publicată recent de Polirom – Istoria cinematografiei în capodopere, de Tudor Caranfil.

Vă rugăm să ne trimiteţi pe jovi@film-carti.ro numele complet şi adresa poştală unde vor fi expediate cărţile.

Felicitări câştigătorilor şi vă mulţumim tuturor pentru participare!

Articole similare

AG Weinberger, sa ascultam!!!

Delia Marc

Dezbatere ”Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor în România contemporană”

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (4 – 10 februarie 2019)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult