Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Bridgerton Sezonul 2, La Casa de Papel

Netflix si Shondaland au lansat primele opt imagini din Bridgerton: Sezonul 2

Astăzi, Netflix și Shondaland au lansat primele opt fotografii din serial, oferind astfel o primă privire asupra diferitelor personaje din acest nou sezon.

Bridgerton revine cu un al doilea sezon pe 25 martie 2022. Respectând romanele, sezonul doi va spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton.

Bridgerton vine pe Netflix din Shondaland și este produs executiv de Shonda Rhimes, Betsy Beers și Chris Van Dusen. Van Dusen este și creator & showrunner.

Despre Bridgerton: Sezonul 2:

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India. Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. Peste Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. Din distribuția serialului mai fac parte Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), precum și Julie Andrews, care dă glas personajului Lady Whistledown. Serialul este inspirat de romanele de mare succes, semnate de Julia Quinn.


CIFRELE UNUI FENOMEN GLOBAL | Netflix

Netflix a confirmat că cele cinci sezoane din La Casa de Papel au acumulat 6.7 miliarde de ore de vizionare, făcându-l unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix.

2.000 de minute de ficțiune și două jafuri mai târziu, fanii La Casa de Papel au ascultat (și au cântat cu siguranță) Bella Ciao de 6 ori, s-au bucurat de râsul lui Denver de aproximativ 55 de ori și au văzut cum Profesorul și-a aranjat ochelarii pe nas în 45 de momente.

Efortul de producție al acestui serial de ficțiune spaniol, creat de Álex Pina și produs de Vancouver Media, a fost masiv. În ultimii ani, peste 1.000 de oameni au lucrat la La Casa de Papel, cu filmări în 300 de locații din 7 țări. Au fost produse în total 600 de salopete roșii, 140.000.000 de bancnote au fost aruncate în aer și aproape 1.000 de milioane de euro au fost „furate”.

Articole similare

Concurs: Câștigă trei cărți ”Mirajul fericirii”, de Walker Percy, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

O muncă bine făcută: Den of Thieves (2018)

Dan Romascanu

Gypsy-Jazz şi cântecele Mariei Tănase: Sanda Weigl şi cvartetul Bălănescu în Berlin

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult