Stiri

Mai mult timp pentru citit, 40% reducere toată luna martie, Editura Corint

Editura Corint are mereu surprize pentru cititorii săi: în perioada 17-31 martie, orice titlu comandat de pe edituracorint.ro sau corintjunior.ro beneficiază de 40% reducere, iar transportul este gratuit la comenzi mai mari de 100 lei.

Încetinim ritmul alert al vieții și petrecem mai mult timp cu noi înșine, cu familia. Este timpul să ne cunoaștem mai bine și să descoperim despre noi lucruri care stau amorțite înăuntru și așteaptă să fie activate. O lectură bună este întotdeauna soluția perfectă, așa că Editura Corint îți oferă 40% reducere la orice titlu, până la finalul lunii martie.

Putem profita de acest timp pentru a citi cartea pe care am început-o și nu am terminat-o, cartea pe care ne-a recomandat-o cea mai bună prietenă, cartea pe care a scris-o prietenul nostru scriitor, cartea care ne ajută să deprindem noi abilități sau să recitim cartea preferată.

Paginile de facebook și Instagram sunt adevărate surse de informare în cazul în care cauți titlul perfect și nu te poți hotărî. Aici găsești date despre autori, interviuri, sfaturi, recenzii care te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Din dorința de a fi alături de copiii și părinții care stau acasă, vom posta zilnic videouri-surpriză pentru ei, educative și distractive.

Descoperă noutățile: www.edituracorint.ro !

Articole similare

20 de ani de Curtea Veche Publishing sărbătoriți la Bookfest 2018

Jovi Ene

Anima pentru societate V – concurs de proiecte

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (4 – 10 septembrie 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult