Stiri

Mai ai doar 3% sanse – titluri noi pe Netflix intre 16-30 aprilie!

Ultimele două săptămâni din aprilie aduc noi titluri pe Netflix.  Tu crezi că ai fi avut mai mult de 3% șanse să supraviețuiești?

Titluri Originale Netflix – România

17 APRILIE 2018

The Honeymoon Stand Up Special: Collection – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Inevitabila situație de a deveni părinte îi face pe Natasha Leggero și Moshe Kasher să discute despre familie, relații și multe altele într-un trio de show-uri speciale de stand-up.

19 APRILIE 2018

The Alienist: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În 1896, Theodore Roosevelt, comisar de poliție în New York, apelează la psihologul Laslzo Kreizler pentru a prinde un ucigaș ce urmărește băieți care se prostituează.

Charité: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

La sfârșitul secolului al XIX-lea, în Berlin, o tânără lucrează pentru a-și plăti datoriile la spitalul Charité, cunoscând medici străluciți și descoperindu-și pasiunea pentru medicină.

20 APRILIE 2018

Aggretsuko: Sezonul 1 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Trudind necontenit și fără satisfacție la serviciu, mica Retsuko, un panda roșu, își descarcă furia acumulată cântând death metal la karaoke după orele de program.

Dope: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.

Dude – FILM NETFLIX

O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu.

Kodachrome – FILM NETFLIX

Un fotograf pe moarte și fiul său înstrăinat, patron la o casă de discuri, fac o călătorie la ultimul laborator foto care încă lucrează cu film Kodachrome.

Mercury 13 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest documentar își îndreaptă atenția către femeile care au fost testate în 1961 pentru a călători în Spațiu, dar visele lor au fost năruite de faptul că doar bărbații erau aleși să devină astronauți.

Spy Kids: Mission Critical: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Dacă spionii adulți nu sunt la înălțime, sarcina de a învinge S.W.A.M.P. le revine micilor spioni Juni și Carmen Cortez, într-un serial animat bazat pe filmele omonime.

21 APRILIE 2018

The Letdown: Sezonul 1- SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Audrey, mamă de 2 luni, se alătură unui grup de sprijin pentru părinți, unde își face niște prieteni ciudați care se confruntă cu diverse provocări și schimbări de viață.

24 APRILIE 2018

Kevin James: Never Don’t Give Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Starul de comedie Kevin James disecă subiecte precum paternitate, interacțiune cu fani, înghețată și multe altele în momentul în care se întoarce pe scenă după o lungă absență.

25 APRILIE 2018

Psychokinesis – FILM NETFLIX

Obținând din senin puteri supranaturale, un tată vrea să-și ajute fiica înstrăinată, care riscă să piardă tot ceea ce a făcut-o să trăiască.  

26 APRILIE 2018

Happy!: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un fost polițist ghinionist, transformat în asasin, crede că își pierde mințile când un unicorn pe care numai el îl poate vedea îl îndeamnă să salveze o fată răpită de Moș Crăciun.

27 APRILIE 2018

3%: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cum următorul Proces se apropie, Cauza încearcă să distrugă sistemul odată pentru totdeauna, dar Michele se trezește într-o situație nefastă.

Bobby Kennedy for President – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Această docu-serie examinează ”Fenomenul Bobby” al anilor ‘60 și influența continuă pe care a avut-o acesta, fiind considerat cea mai mare pierdere a unei epoci turbulente.

Candy Jar – FILM NETFLIX

O fetiță introvertită de liceu, care provine din clasa muncitoare, se îndrăgostește de echipa ei bogată de dezbateri cu care realizează că are în comun mai multe decât ar fi crezut.

The New Legends of Monkey: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

O fată frumoasă îl eliberează pe Regele Maimuță – un zeu pietrificat – pentru a găsi cele șapte pergamente sacre și a salva lumea de rău.

The Week Of – FILM NETFLIX

Cu Adam Sandler și Chris Rock în rolurile principale, această comedie urmărește săptămâna dinaintea nunții copiilor personajelor principale. Regia: Robert Smigel.

29 APRILIE 2018

Superstition: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O familie de antreprenori de pompe funebre are legături cu lumea supranaturală și asigură ”asistență post-mortem” pentru clienții care au suferit decese nepământene.


Titluri licențiate – România

16 APRILIE 2018

Timeless: Sezonul 2

Bridget Jones’s Baby

17 APRILIE 2018

Murderous Affairs: Sezonul 3

Lockup: Chain Linked: Collection 1

19 APRILIE 2018

Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2

All The Reasons To Forget

22 APRILIE 2018

The Motive

23 APRILIE 2018

Timeless: Sezonul 2

24 APRILIE 2018

Men on a Mission: 2018

25 APRILIE 2018

Bill Nye: Science Guy

26 APRILIE 2018

Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2

The 5th Wave

27 APRILIE 2018

Holy Goalie

29 APRILIE 2018

Danger Mouse: Sezonul 1

30 APRILIE 2018

Maggie & Bianca: Fashion Friends: Sezonul 2

The Witch

Articole similare

Filme de la Berlin, Sundance și San Sebastian, la #TIFF2018 distributed by #BadUnicorn

Jovi Ene

Reprezentații Teatrul Arte dell Anima, săptămâna 1-6 decembrie 2015

Jovi Ene

The Hand of God, regizat si scris de castigatorul premiului Oscar, Paolo Sorrentino | Trailer Oficial si Key Art

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult