Stiri

Lansarea volumelor castigatoare ale Concursului de Debut „Editura Adenium da viata manuscrisului tau!”

image003Editura Adenium va invita duminica, 24 noiembrie 2013, de la ora 13:00, la lansarea volumelor castigatoare ale Concursului de Debut „Editura Adenium da viata manuscrisului tau!”, aparute in colectia Punct RO. Evenimentul va avea loc la Ceainaria Gaudeamus Infinitea, aflata la nivelul 3.20 al Complexului Romexpo.

Volumele care vor fi lansate sunt: Maldororiana de Ana Ionesei (poezie), Varza de Beatris Serediuc (proza), Laptele negru al mamei de Cosmin Leucuta (proza) si Desant 2013 (antologie lirica semnata de finalistii sectiunii de poezie).

Alaturi de autori, vor lua cuvantul Liviu Antonesei, directorul editorial al Editurii Adenium, si jurnalistul Liviu Mihaiu.

La Concursul de Debut „Editura Adenium da viata manuscrisului tau!”, lansat la inceputul lunii februarie 2013, au participat un numar de 68 de manuscrise de proza si 36 de poezie. In urma analizei juriului, doua manuscrise de la sectiunea Proza au obtinut un punctaj egal, iar pentru cea de-a doua sectiune, diferentele dintre concurenti au fost foarte mici, fapt pentru care ceilalti noua finalisti au fost cooptati pentru volumul colectiv.

cover debut gaudeamus

Articole similare

Virtual Journey #2 – Everest Edition

Jovi Ene

IBU lanseaza 2 carti ARTA 007 la BIEFF

Jovi Ene

Antologiile Adenium – cele mai frumoase poezii, cele mai frumoase proze

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult