Stiri

Lansarea cartii “Homeopatie in psihoterapie”, de Mirela Pop

Mirela PopSăptămâna trecută, Miercuri, 13 februarie 2013, la Librăria Bastiliei a avut loc lansarea cărţii „Homeopatie în psihoterapie – remedii în terapia cognitiv-comportamentală”, semnată Dr. Mirela Pop.  Ne-am bucurat de o seară frumoasă,  în care mulţi prieteni, psihologi, terapeuţi, studenţi,  dar şi persoane apropiate invitaţilor noştri ne-au însoţit cu interesul lor la lansarea cărţii. Mulţi dintre aceştia au venit să o sprijine şi felicite personal pe Dr. Mirela Pop, care, prin publicarea cărţii, propune o abordare nouă în România, ce vizează raportul subtil dintre corp, boală şi minte.

Medicina generală, homeopatia și psihoterapia sunt cele trei domenii de activitate ce se întrepătrund în abordarea Dr. Mirela Pop. La confluenţa celor trei mari domenii ce abordează omul şi sănătatea sa, în urma unei experiențe importante, a documentării minuțioase şi prin pasiunea şi energia sa, autoarea reuşeşte să găsească un echilibru şi să elaboreze o întreagă teorie ce stabileşte legătura fină dintre cogniţii, comportamente, emoţii şi comportamente somatice.

Alături de autoare, a fost invitată Prof. Univ. Dr. Odette Dimitriu, de la Universitatea Titu Maiorescu.  Editura  Herald a fost reprezentată de Vlad Doroican în rol de moderator și Gabriela Deniz în rol de psiholog/editor. Acad. Ovidiu Bojor, prezent şi el în sală, prin intervenția sa, a ţinut să precizeze demersurile care se fac pentru recunoaşterea oficială a rolului homeopatiei în medicină.

O seară ce s-a încheiat cu o sesiune de întrebări utile pentru toți cei prezenți şi cu o sesiune de autografe. Datorită interesului stârnit de acest eveniment, Editura Herald are în vedere organizarea şi altor evenimente şi întâlniri viitoare cu Dr. Mirela Pop.

inceput

autografe

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (18 – 24 iunie 2018)

Jovi Ene

Stiri primite de la ICR Tel Aviv

Delia Marc

Litera la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2014

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult