Stiri

La Casa de Papel Partea 5 – Netflix anunta ca jaful a ajuns la final

Netflix anunță că jaful a ajuns la final, confirmă partea 5 din La Casa de Papel și dezvăluie că filmările au avut loc în Spania, Danemarca și Portugalia

  • Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado sunt cei doi actori care s-au alăturat distribuției La Casa de Papel.
  • Madrid, 31 iulie, 2020: Netflix anunță astăzi cea de-a 5-a și ultima parte din La Casa de Papel, în care cel mai anticipat jaf ajunge la final. Este creat de Alex Pina și produs de Vancouver Media pentru Netflix.
  • Partea 5 are 10 episoade, iar producția începe pe 3 august.
  • Creatorul și producătorul executiv Alex Pina a declarat: „Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.”

Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții. 

Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) și Patrick Criado (nominalizat la premiile pentru La gran familia española, Vivir sin permiso) sunt confirmați ca noi actori parte din distribuție.

  • Jesús Colmenar este Producător Executiv, iar Alex Pina este Producător Executiv și Showrunner. Cristina López Ferraz se va întoarce în rolul de Director de Producție și Producător Executiv. Gómez Santander (scenarist), Migue Amodeo (Director of Photography) și Esther Martínez-Lobato sunt și co-producători.
  • La Casa De Papel Partea 5 va fi regizat de Jesús Colmenar, Koldo Serra și Álex Rodrigo. 

 

Articole similare

Mircea Dinescu și aniversarea „PEN România – 95 de ani”, în deschiderea FIPB 2017

Jovi Ene

Herg Benet Live – 2,5 ani de literatură vie

Jovi Ene

Cele mai recente carti ale lui Bernhard Schlink si Alessandro Baricco

Jovi Ene

2 comments

Emilian 2 august 2020 at 23:25

asteptam lista cu ce e nou pe Netflix in august 🙂

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult