Stiri

Injectarea de emoții în fotografia de cuplu

secvente-patrat1Clubul de Turism și Arte “Escamonde” Ploiești, cu sprijinul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, își propune să transforme orașul lui Caragiale în kilometrul zero al fotografiei românești și într-un reper al fotografiei internaționale, începând cu această primă ediție, a festivalului de fotografie „Secvenţe„.

De-a lungul celor trei zile de festival vom avea parte de concursuri de fotografie, expoziții și ateliere, alături de conferințe și discuții libere care se vor desfășura sub îndrumarea unor fotografi cu experiență ce își vor împărtăși cunoștințele cu cei dornici să afle lucruri noi și interesante din multe domenii ale fotografiei.

Colegul nostru Iulian Arion a fost invitat să tină o conferinţă şi un atelier în cadrul acestui festival.

Sâmbătă, 31 august 2013, va vorbi celor interesati despre tendinţele din fotografia de nuntă, iar duminica, 1 septembrie 2013, va organiza un atelier cu tema „Injectarea de emoții în fotografia de cuplu„.

stropi

”De multe ori auzim cum clienţii fotografilor de eveniment nu sunt un public cu educaţie vizuală adecvată, dar asta nu înseamnă că nu-şi doresc fotografii frumoase, ci doar că nu ştiu ce să ceară fiindcă nu ştiu că se poate şi altfel.

Tocmai de aceea, noi ar trebui să fim apţi pentru a le putea depăşi aşteptările.

Cum, în fotografia de familie, personajele nu sunt actori sau fotomodele, adesea suntem nevoiţi să-i implicăm în tot felul de jocuri, pentru a-i distrage de la prezenţa camerei foto.

Provocarea şi mai mare vine când vor fi nevoiţi sa fie romantici în faţa unui străin…

În prima parte vom afla de la Iulian Arion trucuri de posing, examinarea limbajului trupului, unghiuri şi lumini flatante pentru imagini pline de sentiment.”

Accesul la evenimente este gratuit, dar pentru conferință va trebui să vă rezervați un loc, de aici.

ia-emotii

Articole similare

Lansările de vară ale Editurii Meteor Press la Bookfest 2018

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (14 – 20 decembrie 2015)

Jovi Ene

Concurs Crăciun (IV): Câștigă trei cărți ”Secretul lui Milton”, oferite de Editura Curtea Veche! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult