Stiri

Împodobește, mamă, bradul, că-mi începe serialul! | Decembrie pe Netflix

Știm că luna decembrie este despre lucrurile pe care le facem împreună, așa că ți-am pregătit multe motive de binging alături de cei dragi ție. Astfel, fie ca The Witcher, Ultraviolet: Sezonul 2, You: Sezonul 2, Marriage Story, The Two Popes, The Confession Killer, Blade Runner 2049, Scarface și multe alte noutăți de pe Netflix să-ți facă iarna mai frumoasă!

Titluri originale Netflix

1 DECEMBRIE 2019

Dead Kids – FILM NETFLIX – Sunteți terminați!

Un grup de adolescenți inadaptați plănuiesc să îi facă probleme băiatului bogat și arogant din școală, însă planul lor de răpire are consecințe nefaste.

2 DECEMBRIE 2019

Team Kaylie: Part 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Echipa lui Kaylie: Partea 2

Gata de un val și mai mare de sclipici, strălucire și curaj? Kaylie și Porcii-Spinoși se pregătesc de o nouă serie de peripeții pline de acțiune.

3 DECEMBRIE 2019

Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo – FILM NETFLIX – Program special de Crăciun – Porta dos Fundos 2019: Prima ispitire a lui Hristos

Iisus face 30 de ani și îi prezintă familiei un oaspete-surpriză. Un program special de Crăciun atât de smintit, încât n-ar putea fi realizat decât de Porta dos Fundos.

Tiffany Haddish: Black Mitzvah – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

La împlinirea vârstei de 40 de ani, Tiffany Haddish prezintă un program special răsunător, presărat cu muzică, dans și reflecții despre lungul drum spre a deveni femeie.

4 DECEMBRIE 2019

Los Briceño – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Drumul spre dragoste

După o ceartă cu tatăl ei, o tânără dintr-o familie de camionagii duri este dată afară din casă și trebuie să se descurce pe cont propriu, conducând un camion.

Magic for Humans: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Un magician printre oameni: Sezonul 2

Amuzant și entuziast, Justin Willman face tot posibilul ca să impresioneze oameni adevărați cu trucuri simpatice și numere de magie uluitoare.

5 DECEMBRIE 2019

A Christmas Prince: The Royal Baby – FILM NETFLIX – Un prinț de Crăciun: Bebelușul regal

Crăciunul aduce Aldoviei cadoul suprem: un bebeluș regal. Însă, pentru a-și ajuta familia și regatul, regina Amber trebuie să găsească un tratat de pace dispărut.

Apache: La vida de Carlos Tevez – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Apașul: Povestea lui Carlos Tevez

Această ecranizare a vieții fotbalistului Carlos Tevez prezintă ascensiunea lui către celebritate, în ciuda condițiilor vitrege din cartierul argentinian Fuerte Apache.

Home for Christmas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Un iubit de sezon

Sătulă de comentariile enervante la adresa stării ei civile, Johanne, veșnic singură, încearcă să găsească în 24 de ore un partener pe care să-l aducă acasă de Crăciun.

V Wars – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Războaiele vampirilor

O maladie străveche începe să transforme oamenii în vampiri, iar un medic ajunge să-și înfrunte prietenul. O adaptare după BD-urile lui Jonathan Maberry și Alan Robinson.

6 DECEMBRIE 2019

Astronomy Club: The Sketch Show – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Clubul de astronomie: Scheciuri

Un show de comedie cu grupul Astronomy Club, compus integral din actori de culoare, filmat la Upright Citizens Brigade Theatre. Produs de Kenya Barris.

Fuller House: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Jimmy și Steph aduc acasă bebelușul și află imediat cum este să fii părinte. Însă aceasta nu este o problemă, pentru că au la dispoziție o casă plină de ajutoare.

Glow Up – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Artiști de make-up aspiranți creează imaginea unor celebrități, machiaje prostetice pentru filme și altele într-o emisiune-concurs colorată, prezentată de Stacey Dooley.

Marriage Story – FILM NETFLIX – Poveste despre căsnicie

Tandru și profund, filmul este tabloul unei căsnicii care se destramă și al unei familii care rămâne unită. Regia: Noah Baumbach. Cu Scarlett Johansson și Adam Driver.

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Spirit: Cu sufletul liber – Spiritul Crăciunului

Lucky și prietenii săi trebuie să găsească o soluție ca să ajungă acasă de Crăciun la timp, când un bolovan și un viscol puternic le încurcă planurile de călătorie.

Teasing Master Takagi-san: Season 2 – ANIME NETFLIX

Acum elev în anul al doilea de gimnaziu, Nishikata încă mai încearcă să o păcălească pe Takagi, dar este în continuare lipsit de succes în încercarea lui de a se răzbuna.

The Confession Killer – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Confesiunile unui ucigaș

Acuzat de omucidere, vagabondul Henry Lee Lucas mărturisește că a comis sute de alte crime. Acest serial documentar cercetează adevărul din spatele mărturisirilor lui.

The Chosen One: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Alesul: Sezonul 2

Lumea coboară în Aguazul, odinioară închis, în timp ce medicii revin în sat și un jurnalist promite să spună povestea celui ales.

Three Days of Christmas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Trei zile de Crăciun

Patru surori se confruntă cu drame de familie și secrete în trei perioade diferite, totul având loc în ziua de Crăciun.

Triad Princess – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Prințesa triadei

Crescută în umbra tatălui ei mafiot, Angie îi sfidează dorința și intră în slujba unei actrițe celebre ca bodyguard sub acoperire.

Virgin River – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Dorindu-și un nou început, o asistentă medicală se mută din Los Angeles într-un oraș izolat din nordul Californiei și este surprinsă de ce găsește acolo.

9 DECEMBRIE 2019

A Family Reunion Christmas– NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE –  Familia McKellan: Partea 2

Acest sitcom despre o familie din Seattle care trebuie să se readapteze la traiul simplu din Georgia revine cu un al doilea sezon.

Amit Tandon: Family Tandoncies – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Amit Tandon: În familie

De la dispariția romantismului în căsnicie până la nedreptățile actuale față de părinți, Amit Tandon împărtășește din înțelepciunea și experiențele lui de om de familie.

10 DECEMBRIE 2019

Michelle Wolf: Joke Show – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Michelle Wolf: Vă anunț că spun glume

Michelle Wolf apare într-un nou program special de stand-up pentru anul 2019, filmat la New York.

12 DECEMBRIE 2019

Especial de Natal Porta dos Fundos – FILM NETFLIX

Jack Whitehall: Christmas with my Father – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

În această comedie extraordinară de Crăciun, Jack Whitehall încearcă să-și introducă tatăl posac în atmosfera specifică sărbătorilor.

13 DECEMBRIE 2019

6 Underground – FILM NETFLIX – 6 din umbră

S-a născut un nou tip de erou de acțiune. Cei 6 sunt cei mai buni în domeniile lor și sunt mânați de dorința unică de a-și șterge trecutul și de a schimba viitorul.

17 DECEMBRIE 2019

Chief of Staff: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Omul de influență: Sezonul 2

Proaspăt ales, Tae-jun se mișcă pe teritoriul familiar al Adunării Naționale cu hotărâre și cu dorința de face orice este nevoie.

Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Ronny Chieng: Un comedian asiatic distruge America

Ronny Chieng („The Daily Show”, „Crazy Rich Asians”) urcă pe scenă pentru un program special de stand-up.

18 DECEMBRIE 2019

Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jos labele de pe pisici: Căutarea ucigașului de pe internet

Acest serial documentar ne prezintă cea mai mare vânătoare online din istorie și pe ucigașul psihopat care a încălcat prima regulă a internetului: nu te pune cu pisicile.

Soundtrack – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Sunetul iubirii

Această dramă muzicală romantică urmărește poveștile de dragoste care leagă un grup eterogen de persoane din Los Angelesul zilelor noastre.

19 DECEMBRIE 2019

After The Raid – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – După razie

O razie a agenților de la imigrări într-un orășel din Tennessee lasă în urmă consecințe emoționante și întrebări importante despre dreptate, credință și umanitate.

Ultraviolet: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Ola și echipa ei de detectivi amatori continuă să rezolve cazuri, inclusiv unul care îi afectează direct, în timp ce un nou detectiv li se alătură.

Twice Upon a Time – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – A fost de două ori ca niciodată

Această dramă muzicală romantică urmărește poveștile de dragoste care leagă un grup eterogen de persoane din Los Angelesul zilelor noastre.

20 DECEMBRIE 2019

The Two Popes – FILM NETFLIX – Cei doi papi

Doi importanți lideri religioși împart un secret capabil să zdruncine din temelii Biserica Catolică, măcinată de conflictul dintre tradiție și progres, vină și iertare.

The Witcher – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Vrăjitorul-mutant Geralt, vânător de monștri, se zbate să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc a fi mai răi decât fiarele.

24 DECEMBRIE 2019

CAROLE & TUESDAY: Part 2 – ANIME NETFLIX

Atenția de care se bucură Carole și Tuesday aduce noi provocări. Angela le consideră rivale, iar businessul muzical pe Marte nu este ușor.

Como caído del cielo – FILM NETFLIX – Un bis din cer

Legendarul actor și cântăreț Pedro Infante este trimis pe Pământ în persoana unui imitator, ca să-și corecteze comportamentul de crai și să merite intrarea în rai.

John Mulaney & The Sack Lunch Bunch – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – John Mulaney și grupa mică

În acest program special de comedie, John Mulaney discută despre subiecte pentru adulți cu prietenii lui copii. Distracție pentru toată lumea!

Lost in Space: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Pierduți în spațiu: Sezonul 2

Încă pierduți în spațiu, membrii familiei Robinson se întorc în sezonul 2 și luptă pe viață și pe moarte pentru a supraviețui și a scăpa.

TERRACE HOUSE: TOKYO 2019-2020: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Povestea lui Kenji și a lui Risako se apropie de deznodământ, iar Ruka trebuie să facă o alegere. Un nou membru se mută în casă. În Tokyo, viața merge mai departe.

26 DECEMBRIE 2019

Fast & Furious Spy Racers – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Furios și iute: Cursa spionilor

Aventuri din plin cu un grup de adolescenți care se infiltrează într-o ligă de curse auto de elită, controlată de o organizație perfidă, hotărâtă să domine lumea.

Le Bazar de la Charité – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Flăcările destinului

În 1897, în timpul unui incendiu devastator din Paris, trei femei își văd destinele date peste cap de furturi de identitate, iubiri interzise, trădări și emancipare.

The App – FILM NETFLIX – În lumea aplicației

Niccolò Melzi d’Eril este urmașul celei mai faimoase familii de industriași italieni. Are de toate: inteligență, frumusețe, avere, posibilități. Dar este complet singur.

You: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Această dramă sumbră revine cu un al doilea sezon. Joe e în Los Angeles și se ascunde de fosta. Va putea înfrunta trecutul pentru a o lua de la capăt cu femeia potrivită?

27 DECEMBRIE 2019

Kevin Hart: Don’t F**k This Up – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Kevin Hart: N-o da în bară

Un serial documentar despre comedianul Kevin Hart în timpul turneului său intitulat „Iresponsabil”.

The Gift – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Atiye

Pe locul unor ruine din Anatolia, un arheolog găsește o legătură misterioasă cu o tânără pictoriță (Beren Saat), care începe să descopere secrete din propriul trecut.

28 DECEMBRIE 2019

Hot Gimmick: Girl Meets Boy – FILM NETFLIX – Hot Gimmick: O fată întâlnește un băiat

Pentru a o face servitoarea lui, un vecin o șantajează pe Hatsumi. Însă, împreună, ei descoperă ce înseamnă cu adevărat dragostea și încrederea. Bazat pe manga de succes.

30 DECEMBRIE 2019

Alexa & Katie: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Alexa & Katie: Sezonul 3

În sezonul 3, Alexa încearcă să lase cancerul în urmă, dar o nouă persoană din viața ei complică mult lucrurile. Katie va avea mare nevoie de prietena sa.

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened – ANIME NETFLIX – Viața dezastruoasă a lui Saiki K.: Trezirea

Kusuo și gașca lui de prieteni autoproclamați revin cu noi peripeții paranormale. De parcă înainte nu ar fi avut destule probleme, acum are și mai multe.

31 DECEMBRIE 2019

The Degenerates: Season 2 – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Decadenții: Sezonul 2

Acest serial de stand-up, în care artiștii explorează latura vulgară și obscenă a comediei revine cu un al doilea sezon.

The Neighbor – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Supervecinul

Javier, un tânăr în jur de 20 de ani care are probleme cu iubita și cu viața de adult, devine brusc supererou. Bazat pe benzile desenate de Santiago García și Pepo Pérez.

Yanxi Palace: Princess Adventures – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Palatul Yanxi: Aventurile prințesei

Un serial derivat din „The Story of Yanxi Palace”, care se concentrează pe povestea lui Zhaohua și logodna ei cu Lavandolji, prințul Mongoliei.


Titluri licențiate – România  

01 DECEMBRIE 2019

2 Guns – 2 pistoale

12:08 East of Bucharest

44 Cats – 44 de pisici

All Hail King Julien: Exiled: Season 1 – Trăiască regele Julien: În exil!

All Hail King Julien: Season 5

Amintiri din epoca de aur partea 1: Tovarăși, frumoasă e viața!

Amintiri din epoca de aur partea 2: Dragoste în timpul liber

Christmas with the Kranks – Crăciunul cu familia Krank

Destination Wedding – Nuntă la distanță

Event Horizon –  Destinație mortală

Ghostbusters – Vânătorii de fantome

Gormiti – Gormiti: Legenda revine

Hotel Transylvania      

Like Crazy – La nebunie!

Mile 22 – Mile 22: Misiune secretă

Morphle

Pet Sematary – Cimitirul animalelor

Robin Hood

Sense and Sensibility – Rațiune și simțire

Sonic X: Chaos & Shadow Sagas

Sonic X: Chaos Emerald Saga

Sonic X: New World Saga

Sonic X: Egg Moon & Emerl & Homebound Saga

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water – SpongeBob: Aventuri pe uscat

Underworld: Awakening – Lumea de dincolo: Trezirea la viață

02 DECEMBRIE 2019

A Cinderella Story: Christmas Wish – Un basm cu Cenușăreasa: Dorință de Crăciun

Dean

Eastsiders: Season 4

05 DECEMBRIE 2019

Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049

09 DECEMBRIE 2019

Victoria & Abdul

10 DECEMBRIE 2019

Preso No. 1: Season 1

12 DECEMBRIE 2019

A Quiet Place – Fără zgomot!

The Wilde Wedding  – Eva se mărită din nou

15 DECEMBRIE 2019

Alice T.

Hacksaw Ridge – Fără armă în linia întâi

Jenni Rivera: Mariposa de Barrio – Jenni Rivera: Până la capăt

16 DECEMBRIE 2019

An American Tail  – O aventură americană

Billy Madison –  Odrasla lui tata

Born on the Fourth of July – Născut pe 4 iulie

Charlie St. Cloud

Doom

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Strălucirea eternă a minții neprihănite

Honey 2

Land of the Lost

Midnight Run – Cursa de la miezul nopții

Mr Bean’s Holiday – Mr. Bean în vacanță

Public Enemies – Inamicii publici

Scarface

Senna

Spartacus       

Spy Game – Spioni de elită

The Book of Henry – Caietul lui Henry

The Five-Year Engagement – Te mai măriți cu mine?

The Invention of Lying – Inventarea minciunii

The Jackal – Șacalul

The Other Boleyn Girl – Cealaltă moștenitoare Boleyn

Turbo

Uncle Buck – Unchiul Buck

19 DECEMBRIE 2019

The Snowman – Omul de zăpadă

21 DECEMBRIE 2019

A Cure for Wellness – O terapie pentru viață

Assassin’s Creed – Assassin’s Creed: Codul Asasinului

Brawl in Cell Block 99 – Încăierare în sectorul 99

27 DECEMBRIE 2019

Knightfall: Season 2 – Templierii

29 DECEMBRIE 2019

Realms – Tărâmuri

Sin senos sí hay paraíso: Season 2 – Și fără sâni există Paradis

Trico Tri: Happy Halloween

This Is Personal

31 DECEMBRIE 2019

The Ollie & Moon Show: Season 1 – Ollie și Moon

ÎN CURÂND

Rick and Morty: Season 5

Articole similare

Concurs: Câștigă un loc gratuit la cursul ”De la Art Nouveau la Art Deco”! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Editura Polirom lanseaza seria de autor ORHAN PAMUK

Jovi Ene

Trip Talks #16: Happily ever after… pe motocicletă în jurul lumii | cu Diana și Florin Moraru

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult