Stiri

Helloween alături de Judas Priest pe scenă la București

Poster Judas Priest & Helloween 2015Grupul britanic Judas Priest revine la București pe 1 iulie în turneul pentru promovarea albumului „Redeemer of Souls”. Alături de Judas Priest vor concerta cei de la Helloween! Andi Deris, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Markus Großkopf și Daniel Löble vor fi invitați speciali ai concertului  de la București pe 1 iulie, în parcarea Romexpo.

Doar un număr limitat de trupe se pot lăuda cu o carieră comparabilă cu cea a Judas Priest. Zeii heavy metalului sunt o influență greu de ignorat pentru generații întregi de artiști. Au vândut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au în spate peste patru decenii de activitate, iar Redeemer of Souls este cel de-al 17-lea disc al lor. 

Trupa Judas Priest a intrat în atenția publicului în anul 1974, cu albumul de debut “Rocka Rolla”. Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum “British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (10980) și imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You’ve Got Another Thing Coming”.

Redeemer of Souls a fost lansat în vara anului trecut și a marcat debutul în studio al lui Richie Faulkner. “Ridicăm mereu ștacheta, iar Redeemer of Souls este o colecție metal epică, se potrivește perfect cu piesele noastre clasice” spun membrii trupei.

“Cuvântul epic este aruncat prea des în lumea muzicii, dar Redeemer of Souls este, cu adevărat, epic. De la vocea puternică a lui Rob Halford la riff-urile monstruoase și la solo-urile de chitară în crescendo ale lui Glenn Tipton și Richie Faulkner, Redeemer of Souls își poartă ascultătorii într-o călătorie metal fantastică de la început până la sfârșit” Spencer Kaufman, Loudwire.com

Helloween
Helloween

Una dintre cele mai proeminente trupe de power metal, Helloween sunt, alături de Scorpions și Accept, cele mai importante produse metal de export ale Germaniei. Trupa s-a înființat în urmă cu mai bine de 30 de ani. Unsprezece turnee mondiale, în care au fost cap de afiș, show-ul lor senzațional de la Monsters Of Rock la Castle Donington, în fața a peste 100.000 de metaliști și turnee spectaculoase alături de Iron Maiden, Dio și Ozzy Osbourne, precum și turneul MTV Headbangers Ball SUA cu Antrax și Exodus rămân momente de neuitat din cariera Helloween. Au vândut mai mult de cinci milioane de discuri în întreaga lume, au la activ 14 discuri de aur și 6 de platină la nivel mondial, cu două discuri de aur doar în Germania. Nu e nici o exagerare să spunem că fără Helloween, multe trupe contemporane precum Edguy, Sonata Arctica sau Blind Guardian nu ar fi existat în forma lor actuală. De peste trei decade se numără printre cele mai ingenioase trupe metal internaționale, iar fanii le adoră piesele fantastice, mai mult decât obsedante. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus Großkopf (bas) și Daniel Löble (tobe) promit un show de zile mari la București, mai ales prin prisma mult-anticipatului “My God-Given Right”, disc care va fi lansat în luna mai a acestui an. Helloween a anunțat acum câteva zile tracklistul – cel de-al 15lea album de studio al trupei va conține 13 piese și poate fi precomandat aici.

Biletele costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Articole similare

Seară specială în închiderea Zilelor Filmului German, ediția a X-a

Jovi Ene

Curtea Veche Publishing după Bookfest 2014

Jovi Ene

Festivalul de Film Românesc de la New York: Beyond

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult