Stiri

Filme noi pe Netflix în septembrie 2023

Toamna asta vine cu marfă proaspătă pe rafturile Netflix. Poți începe cu: Sex Education: Sezonul 4, un nou și ultim sezon ce se deschide cu Maeve în America, Moordale închis, și cu Otis care trebuie să se integreze în liceul Cavendish, unde nu este singurul sexoterapeut; El Conde, o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă; The Wonderful Story of Henry Sugar, adaptarea lui Wes Anderson a nuvelei omonime, de Roald Dahl.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Disenchantment: Partea 5, unde Bean trebuie să-și înfrângă mama și să scape de o profeție care prezice că va ucide pe cineva drag pentru a salva Dreamland; Virgin River: Sezonul 5, prezintă noi relații surprinzătoare, o despărțire șocantă, un proces dificil, un rămas-bun sfâșietor și un incendiu care amenință orașul; Top Boy: Sezonul 3, un sezon care aduce noi provocări, amenințări și consecințe.

În plus, filmele Band of Brothers, Erin Brockovich, Fight Club, The Italian Job, The Pacific, dar și cel de-al doilea sezon din Flavours of Romania vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii

El Conde – FILM NETFLIX

El Conde este o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă. În film, Augusto Pinochet, simbol al fascismului global, este creionat ca un vampir care trăiește ascuns într-un conac părăsit din capătul sudic al continentului, ostoindu-și setea de rău pentru a supraviețui. După două sute cincizeci de ani de viață, Pinochet a decis să nu se mai hrănească cu sânge și să renunțe la privilegiul vieții eterne. Nu mai poate suporta gândul că va rămâne în istorie ca un pungaș. În ciuda obârșiilor lui dezamăgitoare și oportuniste, o relație neașteptată îl inspiră către o viață plină de pasiune contrarevoluționară vitală.

| Regizat de: Pablo Larraín

| Scris de: Pablo Larraín și Guillermo Calderón

| Produs de: Rocío Jadue, Juan de Dios Larraín

| Producători executivi: Cristian Donoso, Sergio Karmy

| Cu: Jaime Vadell, Alfredo Castro, Paula Luchsinger, Antonia Zegers,  Amparo Noguera, Gloria Münchmeyer, Diego Muñoz, Marcial Tagle, Catalina Guerra

| Trailer: aici.

15 SEPTEMBRIE 2023

Sex Education: Sezonul 4 – SERIAL NETFLIX

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal. Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus…

| Creatoare și scriitoare principală: Laurie Nunn

| Scris de: Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom și Thara Popoola

| Regizat de:  Dominic Leclerc, Michelle Savill și Alyssa McClelland

| Producători executivi: Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor, Clare Couchman

| Producătorul seriei: Callum Devrell-Cameron

| Produs de: Rem Conway

| Cu: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings, Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner Smith, Eshaan Akbar, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua

| Teaser: aici.

21 SEPTEMBRIE 2023

The Wonderful Story of Henry Sugar – FILM NETFLIX

Adaptarea lui Wes Anderson a nuvelei Minunata povestire a lui Henry Sugar, de Roald Dahl.

| Scris și regizat de: Wes Anderson

| Bazat pe o nuvelă de: Roald Dahl

| Produs de: Alice Dawson, Jeremy Dawson, John Peet, Octavia Peissel, Steven Rales

| Cu: Rupert Friend, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Ben Kingsley, Dev Patel, Richard Ayoade

ÎN CURÂND


Titluri originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed – JOC NETFLIX

Samurai Shadow – JOC NETFLIX

WrestleQuest – JOC NETFLIX

1 SEPTEMBRIE 2023

A Day and a Half – FILM NETFLIX – O zi și jumătate

În încercarea disperată de a se reapropia de fiica sa, un bărbat înarmat dă buzna într-un centru medical și își răpește soția înstrăinată, care lucrează acolo.

Disenchantment: Part 5 – SERIAL NETFLIX – Disenchantment: Partea 5

Pentru a salva Dreamland de mânia reginei Dagmar, Bean trebuie să-și înfrângă mama și să scape de o profeție care prezice că va ucide pe cineva drag.

Friday Night Plan – FILM NETFLIX – Planul pentru vineri seara

Când mama lor pleacă într-o călătorie de afaceri, doi frați certăreți fac echipă pentru a participa în secret la petrecerea anului înainte ca aceasta să revină acasă.

Happy Ending – FILM NETFLIX

După un an de relație fericită, propunerea Lunei de a include a treia persoană în viața lor sexuală răstoarnă cu totul apropierea dintre ea și Mink.

Love is Blind: After the Altar: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Ce s-a mai întâmplat: Sezonul 4

La un an de la experiența cabinelor, concurenții din acest sezon vin cu noutăți și perspective surprinzătoare, în timp ce se pregătesc pentru o înfruntare fotbalistică.

3 SEPTEMBRIE 2023

Is She the Wolf? – SERIAL NETFLIX – Ea este lupul?

Toți sunt în căutarea dragostei adevărate, dar printre ei este ascunsă cel puțin o sabotoare care doar se preface că se îndrăgostește.

5 SEPTEMBRIE 2023

Shane Gillis: Beautiful Dogs – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un nou program special de stand-up marca Shane Gillis.

6 SEPTEMBRIE 2023

6ixtynin9 The Series – SERIAL NETFLIX – Serialul 6ixtynin9

După ce își pierde slujba, o femeie descoperă un pachet misterios în pragul ușii apartamentului, iar viața ei ia o întorsătură nefericită.

Infamy – SERIAL NETFLIX – Infamie

Prinsă între rădăcinile ei rome și presiunea grupului de prieteni, o tânără de 17 ani speră să devină cântăreață de hip-hop în ciuda regulilor stricte impuse de ai săi.

Predators – DOCUMENTAR NETFLIX – Prădători în lumea animalelor

Vezi viața prin ochii gheparzilor, urșilor polari și ai altor vajnici vânători ai planetei, în lupta lor pentru supraviețuire.

Reporting For Duty – SERIAL NETFLIX – Chemat la datorie

După ce Suzano preia rolul de comisar-șef la o nouă secție de poliție, timidul novice va trebui să arate ce poate în fața neînfricaților săi subalterni.

Scout’s Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America – DOCUMENTAR NETFLIX – Pe cuvânt de cercetaș: Dosarele secrete ale Cercetașilor Americii

Supraviețuitori, denunțători și experți rememorează mușamalizarea abuzului sexual vreme de zeci de ani la Cercetașii Americii, precum și impactul sfâșietor al acesteia.

Tahir’s House – SERIAL NETFLIX – Casa lui Tahir

O familie de antreprenori amatori trebuie să colaboreze pentru a-și transforma magazinul de pește falimentar într-o afacere prosperă, dar dezvoltarea nu este ușoară.

7 SEPTEMBRIE 2023

Dear Child – SERIAL NETFLIX – Dragă copilă

Evadarea unei femei misterioase dintr-o captivitate cumplită îndrumă anchetatorii către groaznicul adevăr din spatele unei dispariții nerezolvate cu ani în urmă.

GAMERA -Rebirth- – SERIAL NETFLIX – GAMERA: Renașterea

În vara lui 1989, patru puști din Tokyo asistă la neputința unei țestoase kaiju Gamera, care înfruntă apoi cu curaj uriașii monștri mâncători de oameni.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 3 –  SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: Sezonul 3

În cursa de distrugere definitivă a armelor atotputernice Tianshang, Cavalerii Dragon înfruntă dușmani cunoscuți, dar și neașteptați.

Top Boy: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Top Boy: Sezonul 3

Sully preia controlul, forțându-l pe Dushane să încaseze banii, dar noul ordin aduce noi provocări, amenințări și consecințe.

Virgin River: Season 5 Part 1 – SERIAL NETFLIX – Virgin River: Sezonul 5 Partea 1

Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, iar orașul înfruntă noi amenințări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

What if – FILM NETFLIX – Oare cum ar fi?

Aflați în luna de miere, doi muzicieni proaspăt căsătoriți sunt prinși de furtună pe o insulă, având de înfruntat realități neplăcute, care le-ar putea distruge căsnicia.

8 SEPTEMBRIE 2023

A Time Called You – SERIAL NETFLIX – Timpul te cheamă

O femeie îndurerată călătorește ca prin magie în anul 1998, unde cunoaște un bărbat care seamănă izbitor de mult cu răposatul ei iubit.

Burning Body – SERIAL NETFLIX – Corpul în flăcări

După ce un polițist este ucis și incendiat, toată lumea privește către alți doi agenți: iubita lui și amantul ei. Inspirat de evenimente reale.

Rosa Peral’s Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX – Interviu cu Rosa Peral

Acest documentar despre crime reale include primul interviu din închisoare cu Rosa Peral, condamnată pentru uciderea partenerului ei, cu ajutorul unui fost iubit.

Selling The OC: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Orange County e de vânzare: Sezonul 2

Agentele de succes de la Grupul Oppenheim cunosc o potențială nouă colegă de echipă, neagă zvonuri periculoase și testează apele imobiliare din Cabo.

Spy Ops – DOCUMENTAR NETFLIX – Operațiuni de spionaj

Agenți din diverse servicii de informații, de la MI6 la CIA, ne spun povești despre spionaj, campaniile din Războiul Rece și lovituri de stat.

12 SEPTEMBRIE 2023

Glow Up: Season 5 – SERIAL NETFLIX – Glow Up: Sezonul 5

O nouă serie de make-up artiști aspiranți își trasează, conturează și uniformizează calea spre o carieră de succes în acest reality-show creativ și plin de culoare.

Michelle Wolf: It’s Great to Be Here – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Un nou program special de stand-up marca Michelle Wolf.

13 SEPTEMBRIE 2023

Class Act – SERIAL NETFLIX – O mie de vieți ale lui Bernard Tapie

O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.

Freestyle – FILM NETFLIX – Cracovia Freestyle

Un rapper cu un trecut de infractor este în ascensiune și are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.

Wrestlers – DOCUMENTAR NETFLIX – Wrestling: Vis, pasiune, sacrificiu

Un serial documentar despre o organizație de lupte profesioniste, în care noii sefi și echipa lor de staruri în ascensiune caută să aibă impact și în afara ringului.

14 SEPTEMBRIE 2023

Ehrengard: The Art of Seduction – FILM NETFLIX – Ehrengard: Arta seducției

Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal și într-o poveste de dragoste neașteptată.

Once Upon a Crime – FILM NETFLIX – A fost odată o crimă

În timp ce se află la balul regal cu Cenușăreasa, Scufița Roșie se trezește în mijlocul unui mister. Va reuși să rezolve cazul înainte ca orologiul să bată de miezul nopții?

Thursday’s WidowsSERIAL NETFLIX – Văduvele de joi

Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.

15 SEPTEMBRIE 2023

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 7 – DOCUMENTAR NETFLIX – Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 7

Jurnalistul și fostul deținut Raphael Rowe experimentează viața în închisorile din Finlanda, Cehia, Indonezia și Insulele Solomon.

Love at First Sight – FILM NETFLIX – A te îndrăgosti la prima vedere

Doi străini se apropie în timpului unui zbor spre Londra, dar soarta îi desparte. O reîntâlnire pare puțin probabilă, dar dragostea are căile ei de a sfida destinul.

Miseducation – SERIAL NETFLIX – Proastă educație

După o umilire în public, o influenceriță aspirantă se înscrie la singura facultate care o acceptă și în care speră să-și recâștige statutul social.

Surviving Summer: Season 2 – SERIAL NETFLIX – O vară în valuri: Sezonul 2

Summer se antrenează cu prietenele ei pentru competiția națională de surf. O nouă rivală face valuri în apă și printre băieți.

The Club: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Clubul Istanbul:Sezonul 2

În lipsa soțului, Raşel își crește fiica la Club Istanbul cu ajutorul mamei ei, dar relația le este pusă la încercare de pierderi și trădări.

18 SEPTEMBRIE 2023

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – My Little Pony: Redescoperă magia: Capitolul 5

Opaline a reușit să extragă focul dragonului de la Sparky, devenind un Alicorn malefic foarte puternic. Dar Opaline vrea întreaga putere din Ecvestria!

19 SEPTEMBRIE 2023

Kountry Wayne: A Woman’s Prayer – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedianul Kountry Wayne oferă un spectacol efervescent despre viața ca tată al unui copil de 10 ani, cum știi dacă o femeie te place și de ce ține aproape de Iisus.

The Saint of Second Chances – DOCUMENTAR NETFLIX – Sfântul celei de-a doua șanse

O dinastie a baseballului care a evoluat pe umerii distracției și un dezastru disco care aproape a distrus-o. Un documentar despre Mike Veeck și revenirea sa miraculoasă.

20 SEPTEMBRIE 2023

Hard Broken – SERIAL NETFLIX

O crimă îngrozitoare creează haos într-un grup de prieteni și scoate la iveală iubirile secrete și trădările din spatele vieții lor aparent perfecte.

21 SEPTEMBRIE 2023

KENGAN ASHURA: Season 2 – SERIAL NETFLIX – KENGAN ASHURA: Sezonul 2

Continuă a doua rundă din turneul pe viață și pe moarte Kengan, dar fără Ohma. Gladiatorii puternici se înfruntă, iar un personaj dubios pune la cale o lovitură violentă.

Scissor Seven: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Foarfecele lui Șapte: Sezonul 4

După o luptă încrâncenată, deși grav rănit, Șapte trebuie să își revină, să apere Insula Găinii și să-și protejeze prietenii de un alt asasin din umbră nemilos.

22 SEPTEMBRIE 2023

Love Is Blind: Season 5 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Sezonul 5

Sperând că marea iubire este de cealaltă parte a peretelui, un grup de bărbați și femei în căutarea dragostei au parte de răsturnări de situație și triunghiuri amoroase.

How To Deal With a Heartbreak – FILM NETFLIX – Viața imită blogul 2

Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.

Spy Kids: Armageddon – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Joaca de-a spionii: Armageddon

Un dezvoltator de jocuri lansează un virus periculos, iar cei doi copii ai unor agenți secreți trebuie să colaboreze pentru a-și salva părinții și lumea.

The Black Book – FILM NETFLIX – Caietul negru

După ce fiului lui i se înscenează o răpire, un diacon îndurerat ia dreptatea în propriile mâini și se răfuiește cu o gașcă de polițiști corupți pentru a-l disculpa.

25 SEPTEMBRIE 2023

Little Baby Bum: Music Time – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Little Baby Bum: Să cântăm

Alătură-te distracției la grădinița Magic Time, unde muzica și magia sunt la ele acasă și fiecare zi este o aventură însoțită de melodii cunoscute și noi descoperiri!

26 SEPTEMBRIE 2023

Who Killed Jill Dando? – DOCUMENTAR NETFLIX – Cine a ucis-o pe Jill Dando?

Documentarul rememorează detaliile uciderii șocante a îndrăgitei prezentatoare TV Jill Dando, în 1999, un caz care continuă să intrige experții și publicul deopotrivă.

27 SEPTEMBRIE 2023

Encounters – DOCUMENTAR NETFLIX – Apariții extraterestre

Întâlnirile cu OZN-uri raportate în ultimii 50 de ani sunt analizate în acest serial documentar captivant, care pune cap la cap noi dovezi uluitoare.

Overhaul – FILM NETFLIX – Încărcătură periculoasă

Roger, un pilot de curse cu camioane, pierde totul, dar primește o ofertă tentantă și periculoasă: să devină șoferul unei bande de hoți.

Street Flow 2 – FILM NETFLIX – Băieții din suburbie 2

După trădări, răzbunări și violențe, frații Traoré continuă să lupte pentru un viitor mai bun într-o suburbie sordidă a Parisului.

28 SEPTEMBRIE 2023

Castlevania: Nocturne – SERIAL NETFLIX

Franța, 1792. Un nou serial de animație în universul Castlevania de la realizatorii Kevin Kolde („Castlevania”) și Clive Bradley („Fantomele fiordului”).

Love is in the Air – FILM NETFLIX – Dragostea este în aer

O femeie pilot extrem de independentă luptă să-și țină afacerea de familie pe profit, dar se îndrăgostește de bărbatul trimis de șefii mari ca să-i închidă operațiunile.

The Darkness within La Luz del Mundo – DOCUMENTAR NETFLIX – Întunericul din La Luz del Mundo

Acuzele aduse liderilor megabisericii La Luz del Mundo scot pentru prima dată la iveală abuzurile suferite de victime, prin interviuri în exclusivitate.

29 SEPTEMBRIE 2023

Do Not Disturb – FILM NETFLIX

După pandemie, un bărbat de vârstă mijlocie își găsește o slujbă la un hotel liniștit, dar niște oaspeți excentrici îi transformă prima noapte într-o aventură nebună.

Love Is Blind: Season 5 – episoadele 5-7 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Sezonul 5

Sperând că marea iubire este de cealaltă parte a peretelui, un grup de bărbați și femei în căutarea dragostei au parte de răsturnări de situație și triunghiuri amoroase.

Nowhere – FILM NETFLIX – Nicărieri

Plutind în derivă pe mare într-un container de transport, o femeie însărcinată încearcă să supraviețuiască după ce a fugit dintr-o țară totalitaristă devastată.

Power Rangers Cosmic Fury – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Lordul Zedd se întoarce mai puternic ca niciodată, iar echipa Furiei Cosmice se avântă în cosmos pentru a înfrunta împăratul malefic și a salva universul.

ÎN CURÂND

Choona – SERIAL NETFLIX – Jaf din răzbunare

Când un grup de inadaptați descoperă un dușman comun într-un politician nemilos, dar superstițios, ei pun la cale un jaf pentru a se răzbuna.

Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso – DOCUMENTAR NETFLIX – Rece ca gheața: Crimă, cafea și Jessica Wongso

Documentarul explorează întrebările rămase fără răspuns despre procesul Jessicăi Wongso, la ani buni după moartea prietenei ei, Mirna Salihin.

Song of the Bandits – SERIAL NETFLIX – Strigătul bandiților

În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.

The Devil’s Plan – SERIAL NETFLIX – Planul diavolului

În acest concurs, participanții se întrec în jocuri de inteligență și strategie pentru a fi desemnați câștigători și a pleca acasă cu marele premiu.

Vasco Rossi: Living It – DOCUMENTAR NETFLIX – Vasco Rossi: O viață trăită

Vasco Rossi, cel mai iubit star rock al Italiei, oferă o perspectivă fără precedent asupra unor detalii din viața personală și cariera sa de succes.


Titluri licențiate Netflix:

1 SEPTEMBRIE 2023

13 Going on 30

Awake

Death at a Funeral

Double Jeopardy

Dr. Seuss’ The Grinch

Dr. Seuss’ The Lorax

How the Grinch Stole Christmas

Jack Reacher

Jack Reacher: Never Go Back

Jackass: Number Two: Unrated Version

Jackass 3

Spirit: Stallion of the Cimarron

The Animal

The Book of Eli

The Croods

The Holiday

The Italian Job

World Trade Center

4 SEPTEMBRIE 2023

Fifty Shades Freed

Fifty Shades Darker

5 SEPTEMBRIE 2023

Boogie

11 SEPTEMBRIE 2023

Spirit Untamed

15 SEPTEMBRIE 2023

50 First Dates

Band of Brothers

Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure

Certain Women

Chicago

Erin Brockovich

Eurotrip

Fight Club

In Time

Just My Luck

The Pacific

The Talented Mr. Ripley

20 SEPTEMBRIE 2023

Flavours of Romania: Sezonul 2

Articole similare

Gonsar Tulku Rinpoche revine în perioada 4-6 Septembrie la București

Jovi Ene

Editura Humanitas la Gaudeamus 2014

Jovi Ene

Netflix prezinta orarul complet pentru septembrie!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult