Stiri

Filme noi pe Netflix în octombrie 2021

Luna octombrie anunță o vreme excelentă pentru a te bucura de numeroasele lansări de producții Netflix, care aduc puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging. Poți începe cu: You: Sezonul 3, unde îl întâlnim pe Joe, crescându-și acum copilul alături de Love, dar cu inima părând să bată pentru altcineva; Locke & Key: Sezonul 2, un nou capitol din uimitorul serial polițist, bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill & Gabriel Rodríguez; There’s Someone Inside Your House, bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, unde într-un oraș liniștit se arată un criminal hotărât să dezvăluie cele mai întunecate secrete ale locuitorilor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Maid, Another Life: Sezonul 2, Dynasty: Sezonul 4, Inside Job, An Astrological Guide for Broken Hearts, Diana: The Musical, The Guilty, Fever Dream, In for a Murder (W jak morderstwo), Army of Thieves, Bad Sport, Convergence: Courage in a Crisis, The Movies That Made Us: Sezonul 3, A Tale Dark & Grimm, Seinfeld: Sezoanele 1-9, The Office (U.S.): Sezoanele 1-9, Mr. Robot: Sezoanele 1-4, Downton Abbey, Once Upon a Time in Hollywood, Întregalde și multe altele.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

Titlurile lunii

 THERE’S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE

Makani Young s-a mutat din Hawaii într-un orășel liniștit din Nebraska pentru a locui împreună cu bunica ei și pentru a termina liceul. Însă, în timp ce începe numărătoarea inversă până la absolvire, colegii ei de clasă sunt urmăriți de un criminal hotărât să le dezvăluie cele mai întunecate secrete întregului oraș, terorizându-și victimele în timp ce poartă măști care reproduc întocmai chipurile lor. Makani, care are la rândul ei un trecut învăluit în mister, și prietenii ei trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a deveni victimele acestuia.

„There’s Someone Inside Your House” este bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, apreciat drept bestseller de către New York Times și adaptat de Henry Gayden (Shazam!). Filmul este regizat de Patrick Brice (Creep) și produs de compania lui James Wan, Atomic Monster (The Conjuring) și de 21 Laps, care îi aparține lui Shawn Levy (Stranger Things).

| Regizat de: Patrick Brice
| Scris de: Henry Gayden
| Produs de: Shawn Levy, Dan Cohen, James Wan și Michael Clear
Cu: Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Diego Josef, Burkely Duffield, Sarah Dugdale, William MacDonald, Andrew Dunbar, Markian Tarasuik

DIN 6 OCTOMBRIE

 YOU: SEZONUL 3

În sezonul al treilea, Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. Apoi, mai e și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă, dar din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Cum scapi basma curată din așa ceva?

| Regizat de: Silver Tree, John Scott, Pete Chatmon
| Scris de: Sera Gamble, Greg Berlanti, Amanda Johnson-Zetterström, Michael Foley
| Bazat pe un roman de: Caroline Kepnes
Producători executivi: Sera Gamble, Michael Foley, Greg Berlanti, Silver Tree
Cu: Penn Badgley, Victoria Pedretti

DIN 15 OCTOMBRIE

 LOCKE & KEY: SEZONUL 2

Uimitorul serial polițist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez revine cu un nou sezon.

De la Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) și Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key este o poveste plină de mister despre maturizare, dragoste, pierdere și despre legăturile indestructibile care definesc o familie. Serialul Locke & Key de pe Netflix este o adaptare pentru televiziune a seriei de reviste de benzi desenate de mare succes semnate de Joe Hill și Gabriel Rodriguez pentru IDW Entertainment.

| Regizat de: Mairzee Almas
| Scris de: Meredith Averill, Carlton Cuse, Aron Eli Coleite, Joe Hill
| Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de: Joe Hill, Gabriel Rodríguez 
| Produs de: Kevin Lafferty, Meredith Averill, Carlton Cuse
| Producători executivi: Michael D. Fuller, Nicole Lane, Andy Muschietti, Barbara Muschietti
Cu: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Asha Bromfield, Leishe Meyboom

DIN 22 OCTOMBRIE

 ZIUA PROFILURILOR DESCHISE

 EPISODUL 1: MAURICE MUNTEANU

Tot în categoria știri: tocmai s-a lansat Ziua Profilurilor Deschise, un format creat de Netflix Romania și disponibil pe rețelele sociale. Aici, invităm diverse persoane mai mult sau mai puțin publice să își deschidă profilurile de Netflix în fața tuturor și să povestească despre producțiile pe care le urmăresc. 

De ce merită să arunci un ochi: în fiecare episod din această serie vei descoperi fel și fel de titluri pe care nu te-ai fi gândit să le urmărești, afli părerea invitaților despre diferite filme, seriale & programe speciale Netflix și fangirl-uiți împreună după aceleași personaje (sau nu?). 

În primul episod, Maurice Munteanu ne spune ce titlu are “bravo, fetiță!”, care personaje sunt superbisime și care sunt atrocisime și ne povestește despre cum a locuit chiar în apartamentul de deasupra florăriei din Emily in Paris. Pentru mai multe recomandări de producții impecabile, mindblowing sau pline de intrigi & umor, te invităm să urmărești acest episod.

| Urmărește primul episod: aici
| Descoperă primul episod și pe canalele sociale Netflix: Facebook sau Instagram
| Pentru a vedea celelalte episoade, salvează playlist-ul: aici

DISPONIBIL PE CANALELE DE SOCIAL MEDIA NETFLIX ROMÂNIA


Titluri originale Netflix

1 OCTOMBRIE 2021

A Sinister Sect: Colonia Dignidad – DOCUMENTAR NETFLIX – O sectă sinistră: Colonia Dignidad

O colonie de creștini germani cu un lider carismatic și manipulator se stabilește în Chile și joacă un rol-cheie în instaurarea dictaturii.

Diana: The Musical – NETFLIX SPECIAL – Diana: Musicalul

Viața grandioasă și în același timp tragică a prințesei Diana este în lumina reflectoarelor în acest musical original, filmat înainte de premiera oficială pe Broadway.

Forever Rich – FILM NETFLIX – Regele Richie

Un superstar rap în ascensiune își pierde controlul după ce un clip umilitor ajunge viral, forțându-l să lupte pentru a se reabilita, totul în decursul unei nopți lungi.

MAID – SERIAL NETFLIX – Menajera: Miniserial

Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.

Paik’s Spirit – SERIAL NETFLIX – Savorile Coreei

La un pahar de vorbă, vestitul bucătar Paik Jong-won și vedetele invitate discută despre viață, mâncare și alcool în fața unor mese bahice.

Scaredy Cats – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Magia miau-miau

La 12 ani, Willa Ward primește cadoul blănos perfect, care, pentru ea și prietenele ei, deschide calea către vrăjitorii, animale vorbitoare și alte grozăvii.

Swallow – FILM NETFLIX – Greu de înghițit

Dificultățile vieții în Nigeria anilor ’80 o fac pe Tolani să se apuce de contrabandă cu droguri alături de descurcăreața ei prietenă, iar consecințele apar curând.

The Guilty – FILM NETFLIX – Vinovatul

Un detectiv cu probleme, retrogradat ca operator la serviciile de urgență, încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.

The Seven Deadly Sins: Cursed by Light – FILM ANIME NETFLIX – The Seven Deadly Sins: Blestemul luminii

Noua eră a păcii este amenințată de o puternică alianță magică, iar aceasta poate aduce sfârșitul pentru toți, dar Meliodas și prietenii săi revin în acțiune.

3 OCTOMBRIE 2021

Scissor Seven: Season 3 – SERIAL ANIME NETFLIX – Foarfecele lui Șapte: Sezonul 3

După ce pleacă de pe Insula Găinii, Șapte mai face câteva ocoluri și ajunge în Xuanwu, unde află că s-a pus un preț mare pe capul său.

Upcoming Summer – FILM NETFLIX

Când o minciună nevinovată are consecințe neașteptate, Chen Chen și Zheng Yuxing devin prieteni apropiați și înfruntă împreună realitatea crudă a maturizării.

4 OCTOMBRIE 2021

On My Block: Season 4 – SERIAL NETFLIX – În cartier: Sezonul 4

La doi ani după ce s-au despărțit, Ruby, Jamal, Monse și Cesar se confruntă cu noi amenințări și trebuie să decidă dacă prietenia lor este cu adevărat pe viață.

5 OCTOMBRIE 2021

Escape The Undertaker – FILM NETFLIX – Scapă de Gropar!

Vor reuși Zori Noi să supraviețuiască surprizelor de la teribilul conac al Groparului? Tu le decizi soarta în acest program interactiv special cu temă WWE.

6 OCTOMBRIE 2021

Bad Sport – DOCUMENTAR NETFLIX – Sport murdar

Criminalitatea și sporturile merg mână-n mână într-un serial documentar care analizează controverse și scandaluri internaționale cu ajutorul celor direct implicați.

Baking Impossible – SERIAL NETFLIX – Dulciuri imposibile

Cofetari și ingineri de excepție fac echipă pentru a realiza creații delicioase care trebuie să treacă probele de rezistență pentru premiul de 100.000 de dolari.

Love Is Blind: Brazil (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia

Experimentul matrimonial ajunge în Brazilia, unde persoane singure încearcă să găsească dragostea adevărată și să se logodească, fără a se întâlni față în față.

The Five Juanas – SERIAL NETFLIX – Răzbunarea Juanelor

Cinci femei cu același semn din naștere vor să afle adevărul despre trecutul lor și descoperă un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.

7 OCTOMBRIE 2021

Sexy Beasts: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Bestii sexy: Sezonul 2

Bestiile revin mai fioroase ca niciodată! Urmărește șase persoane celibatare care lasă deoparte aparențele pentru întâlniri matrimoniale fermecătoare și pline de haz!

The Billion Dollar Code – SERIAL NETFLIX – Codul de un miliard de dolari: Din culisele serialului

Membri ai ART + COM se alătură actorilor și membrilor echipei de filmare pentru a discuta dovezile și parcursul cazului la tribunal.

The Way of the Househusband: Season 1 Part 2 – SERIAL ANIME NETFLIX

După ce a dispărut din lumea interlopă, legendarul yakuza Tatsu, „Dragonul nemuritor”, reapare la suprafață – ca un soț ferm devotat care stă acasă.

8 OCTOMBRIE 2021

A Tale Dark & Grimm – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – O poveste grimminală

Un serial de animație vesel în care Hansel și Gretel ies din propria poveste și trăiesc alte opt basme clasice ale fraților Grimm sau inspirate de aceștia.

Family Business: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Chestiuni de familie: Sezonul 3

Dusă cu forța la o mânăstire izolată de niște răpitori instabili, familia Hazan își bate capul cu o nouă linie de produse și un secret de familie exploziv.

Grudge – FILM NETFLIX – Vrajba

Un procuror de succes este implicat într-un mister cu miză mare.

My Brother, My Sister – FILM NETFLIX – Fratele meu, sora mea

Când testamentul tatălui lor îi obligă să locuiască împreună, frații Nik și Tesla, împreună cu copiii Teslei, caută să treacă peste neînțelegeri și să devină o familie.

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Pokémon – Filmul: Secretele junglei

Koko crește în junglă alături de un Zarude solitar. Când îi întâlnește pe Ash și Pikachu, ajunge să descopere universul uman, dar și un complot care îi amenință căminul!

Pretty Smart – SERIAL NETFLIX – Frumoși și deștepți

Cu toate cărțile pe care le-a citit, Chelsea află că mai are de învățat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă și cei trei colegi de apartament ai acesteia.

9 OCTOMBRIE 2021

Blue Period – SERIAL ANIME NETFLIX

Plictisit de viață, popularul licean Yatora Yaguchi e inspirat de un tablou și pășește în superbul, dar neiertătorul univers al artei.

Hometown Cha-Cha-Cha – SERIAL NETFLIX – Cha-cha-cha la malul mării: Sezonul 1

O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat unit de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.

11 OCTOMBRIE 2021

The Baby-Sitters Club: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Clubul guvernantelor: Sezonul 2

La scurt timp după încheierea „celei mai frumoase veri”, Clubul guvernantelor revine în acțiune pentru un nou sezon al schimbărilor, cu ajutorul a două noi membre.

12 OCTOMBRIE 2021 

Bright: Samurai Soul – FILM ANIME NETFLIX – Bright: Suflet de samurai

În primii ani ai Reformei Meiji din Japonia, un ronin uman și un asasin orc își unesc forțele contra unui adversar comun, venind în ajutorul unei fete elf.

Convergence: Courage in a Crisis – DOCUMENTAR NETFLIX – Convergență: Curajul în vremea crizei

Criza de COVID-19 accentuează vulnerabilitatea întregii lumi, iar eroi necunoscuți din toate păturile sociale pun umărul pentru un viitor mai bun.

Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano – DOCUMENTAR NETFLIX – Crearea musicalului Malinche: Un documentar de Nacho Cano

Urmărește procesul creativ din spatele noului musical semnat de Nacho Cano, care descrie povestea de dragoste dintre Malinche și Hernán Cortés și lumile din care provin.

Mighty Express: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Mighty Express: Sezonul 5

Trenurile Mighty Express lucrează împreună pe șine și livrează o rățușcă de cauciuc uriașă, un robot imens și o tonă de pizza, în megamisiuni palpitante!

The Movies That Made Us: Season 3 – DOCUMENTAR NETFLIX

Fiori, senzații tari și certuri: 3, 2, 1… motor! Un serial amuzant, revelator, în care profesioniștii îți spun povești din spatele unora dintre filmele tale preferate.

13 OCTOMBRIE 2021

Fever Dream – FILM NETFLIX – Vis febril

Relația tensionată dintre două tinere mame, una în vizită, cealaltă localnică, scoate la iveală o catastrofă ecologică iminentă și un conflict spiritual.

Hiacynt – FILM NETFLIX – Operațiunea Hyacinth

În 1985, un tânăr ofițer din Varșovia comunistă, nemulțumit de rezultatul anchetei unei crime, își propune să descopere singur adevărul.

Love Is Blind: Brazil (episoadele 5-8) – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia

Experimentul matrimonial ajunge în Brazilia, unde persoane singure încearcă să găsească dragostea adevărată și să se logodească, fără a se întâlni față în față.

14 OCTOMBRIE 2021

Another Life: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Semne de viață: Sezonul 2

Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă. Cum poți negocia cu extratereștri capabili de o asemenea brutalitate?

One Night in Paris – FILM NETFLIX – O seară la Paris

Vedete ale spectacolelor de stand-up revin pe scenele celor mai cunoscute cluburi de comedie din Paris.

15 OCTOMBRIE 2021

Karma’s World – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Karma este elevă la gimnaziu, își urmărește visul cu rime bine ticluite în ritm de rap și se folosește de talent, ambiție și pasiune pentru a rezolva orice problemă.

Little Things: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Clipe minunate: Sezonul 4

De la conviețuire la relație la distanță, Kavya și Dhruv le-au încercat pe toate. Dar oare cei șase ani împreună vor reuși să-i lege o viață?

My Name – SERIAL NETFLIX – Numele meu

O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui.

Sharkdog’s Fintastic Halloween – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Rechinel: Un Halloween fantastic (Program special de Halloween)

Gașca se pregătește de Halloween cu legenda „ceții înspăimântătoare”, iar Rechinel trebuie să salveze situația înfruntând un monstru marin lipicios!

The Forgotten Battle – FILM NETFLIX – Lupta uitată

În timpul Bătăliei de pe Scheldt din Al Doilea Război Mondial, un pilot de planor, un soldat nazist și o membră a Rezistenței își împletesc, în mod tragic, destinele.

The Four of Us – FILM NETFLIX – Tu, el, ea, noi

După ce experimentul lor cu schimbul de parteneri eșuează, patru prieteni înfruntă consecințele și se eliberează de secrete ascunse într-o cabană de pe o plajă pustie.

The Trip – FILM NETFLIX – Călătorie bestială

Dornici să se ucidă unul pe celălalt pentru a-și încheia căsnicia, doi soți se îndreaptă către o cabană izolată unde se confruntă cu un pericol și mai mare.

16 OCTOMBRIE 2021

Misfit: The Series – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Inadaptații: Serialul

Inadaptații se pregătesc pentru un an nebun și încep lucrul la un nou musical, dar directoarea școlii are alte planuri. Bazat pe franciza de filme.

19 OCTOMBRIE 2021

Gabby’s Dollhouse: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 3

Pisici drăgălașe, creații ciudate și magie colorată! Gabby, o fetiță care adoră pisicuțele, și Panda Mâț te invită la un nou sezon de aventuri animate.

In for a Murder (W jak morderstwo) – FILM NETFLIX – Crimă sub spectrul literei W

O mamă casnică avidă de povești polițiste descoperă cele mai ascunse secrete ale locuitorilor din orășelul ei de provincie în timp ce investighează uciderea unei femei.

20 OCTOMBRIE 2021

Found – DOCUMENTAR NETFLIX – Găsite

După ce testele ADN demonstrează că sunt verișoare, trei fete adoptate de familii americane diferite călătoresc în China, sperând să-și întâlnească părinții biologici.

Love Is Blind: Brazil (episoadele 9-10) – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia

Experimentul matrimonial ajunge în Brazilia, unde persoane singure încearcă să găsească dragostea adevărată și să se logodească, fără a se întâlni față în față.

Night Teeth – FILM NETFLIX – Colți în noapte

Un tânăr șofer ia două cliente pentru o noapte de distracție în oraș, dar pasagerele își dau arama pe față, iar el trebuie să lupte pentru supraviețuire.

Stuck Together – FILM NETFLIX – Strada Umanității nr. 8

Când Parisul intră în lockdown în timpul pandemiei, locatarii unui bloc sunt nevoiți să se adapteze la noul mod de viață și să se obișnuiască unul cu celălalt.

21 OCTOMBRIE 2021

Flip a Coin -ONE OK ROCK Documentary- – DOCUMENTAR NETFLIX – Dă cu banul: Un documentar ONE OK ROCK

Fără niciun turneu în 2020, formația ONE OK ROCK muncește luni de zile pentru a organiza un concert online care să aducă aceeași energie ca și cele de pe scenă.

Go! Go! Cory Carson: Season 6 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Sezonul 6

Pune-ți centura și vino alături de adorabilul puști-mașinuță Matei Mașinescu, care își continuă aventurile într-un nou sezon.

Insiders – SERIAL NETFLIX – 3, 2, 1… motor!

Un nou reality-show inovator.

Komi Can’t Communicate – SERIAL ANIME NETFLIX – Komi nu știe să comunice

La un liceu plin de personaje unice, Tadano o ajută pe colega lui de clasă timidă și antisocială, Komi, să-și atingă obiectivul de a-și face 100 de prieteni.

Life’s a Glitch with Julien Bam – SERIAL NETFLIX

Influencerul Julien Bam și amicul său Joon Kim încearcă să revină la viața lor obișnuită după ce, fără să vrea, călătoresc într-o dimensiune paralelă.

Sex, Love & goop – SERIAL NETFLIX – Sex, dragoste & goop

În acest reality-show, mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și al unei întregi echipe de specialiști.

22 OCTOMBRIE 2021

Adventure Beast – SERIAL NETFLIX – Bizarerii din lumea animalelor

Expertul Bradley Trevor Greive călătorește pe tot globul, are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.

Dynasty: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Dinastia: Sezonul 4

O nuntă, o înmormântare, o nouă rudă și mult dramatism sunt ingredientele care cresc miza pentru familiile Colby și Carrington în acest sezon.

Inside Job – SERIAL NETFLIX – Conspirații SRL

În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist.

Little Big Mouth – FILM NETFLIX  – Micuțul gură-bogată

În viața unui băiețel de nouă ani care locuiește împreună cu mama și bunicul său apare un chitarist de muzică rock, iar totul se schimbă.

Maya and the Three – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Maya și cei trei: Miniserial

O prințesă războinică meso-americană pornește într-o aventură pentru a îndeplini o profeție străveche și pentru a salva omenirea de zeii răzbunători ai lumii de dincolo.

More than Blue: The Series – SERIAL NETFLIX – O poveste mai tristă decât însăși tristețea: Serialul

Un serial romantic bazat pe lungmetrajul taiwanez de succes din 2018.

Roaring Twenties (episoadele 1-3) – DOCUMENTAR NETFLIX – Frumusețea nebună a tinereții

În acest reality-show despre maturizare, care loc în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri, prietenii și aventura extraordinară a vieții de adult.

26 OCTOMBRIE 2021

Sex: Unzipped – SERIAL NETFLIX

Saweetie și o distribuție de marionete pozitive vă învață A-B-C-ul din S-E-X în cea mai amuzantă, mai murdară și mai furioasă nouă comedie specială, Sex: Unzipped.

27 OCTOMBRIE 2021

Hypnotic – FILM NETFLIX

Aflată într-un blocaj pe plan personal și profesional, Jenn apelează la un hipnoterapeut și se trezește prinsă într-un joc psihologic mortal.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight Part 2 – FILM NETFLIX – Nimeni nu doarme diseară în pădure: Partea 2

Această continuare a filmului horror din 2020 vine cu noi personaje și noi forme de frică.

Sintonia: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Sintonia: Sezonul 2

Acest serial dur, bazat pe scenariu, revine cu un al doilea sezon.

28 OCTOMBRIE 2021

Luis Miguel – The Series: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Luis Miguel: Serialul: Sezonul 3

În timp ce se confruntă cu probleme personale, Luis Miguel se gândește dacă să-și povestească viața. În anii ’90, el începe o relație cu Mariah Carey.

The Motive – DOCUMENTAR NETFLIX – Motivul din spatele crimei

După zeci de ani, acest documentar reanalizează crimele îngrozitoare ale unui băiat de 14 ani care, în 1986, și-a ucis familia la Ierusalim.

29 OCTOMBRIE 2021

Army of Thieves – FILM NETFLIX 

În acest prolog la „Army of the Dead”, o femeie misterioasă îl recrutează pe Dieter, funcționar bancar, pentru a jefui împreună seifuri imposibil de spart din Europa.

Colin in Black & White – SERIAL NETFLIX – Colin în alb și negru

Acest serial dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay, sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick și experiențele care l-au condus pe drumul activismului.

Dear Mother – FILM NETFLIX – Originea lumii

Când inima lui Jean-Louis încetează să bată, acesta trebuie să-și înfrunte problemele oedipiene și să-i pună mamei lui o întrebare delicată. Altfel, va muri în trei zile.

Mythomaniac: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Mitomana: Sezonul 2

Pe măsură ce adevărul despre Lorenzo iese încet la iveală, Elvira încearcă să se împace cu familia ei, care găsește alinare în noi prietenii și iubiri.

Roaring Twenties (episoadele 4-6) – DOCUMENTAR NETFLIX – Frumusețea nebună a tinereții

În acest reality-show despre maturizare, care loc în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri, prietenii și aventura extraordinară a vieții de adult.

The Time It Takes – SERIAL NETFLIX – Timpul recâștigat

Lina se mută, își caută de lucru și încearcă lucruri noi pentru a uita prima iubire. Cu Nadia de Santiago și Álvaro Cervantes.

ÎN CURÂND

A World Without – FILM NETFLIX – O lume fără dragoste

Trei adolescente curajoase se alătură unui program de autoperfecționare care le obligă să facă alegeri sfâșietoare.

An Astrological Guide for Broken Hearts – SERIAL NETFLIX – Ghid astrologic pentru inimi frânte

Un serial fantastic și comic, bazat pe un roman de mare succes de Silvia Zucca.

 Call My Agent: Bollywood – SERIAL NETFLIX

De la atragerea de talente noi la mângâierea orgoliului celebrităților, drama domină munca a patru impresari din Mumbai care vor să-și salveze compania de la faliment.

 House of Secrets: The Burari Deaths – DOCUMENTAR NETFLIX – Casa secretelor: Moartea familiei Burari: Miniserial

Sinucidere, crimă sau cu totul altceva? Un serial documentar despre adevărurile și teoriile înfiorătoare din spatele morții a 11 membri ai unei familii din Delhi.

Inspector Koo – SERIAL NETFLIX – Inspectoarea Koo

Un nou serial care combină genul polițist cu comedia și drama.

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea – DOCUMENTAR NETFLIX – Criminalul în impermeabil galben: O poveste contemporană coreeană

La începutul anilor 2000, Yoo Young-chul și-a ucis victimele cu brutalitate și a semănat spaima în Seul. Acest serial documentar descrie teribilele crime.


Titluri licențiate Netflix

1 OCTOMBRIE 2021

A Beautiful Mind

Cast Away

Catch Me If You Can

Duplicity

Fight Club

Intregalde

It

Mad Max 2: The Road Warrior

Marona’s Fantastic Tale

No Country for Old Men

No Strings Attached

Once Upon a Time in Hollywood

Scary Movie

Scary Movie 3

Seinfeld: Season 1

Seinfeld: Season 2

Seinfeld: Season 3

Seinfeld: Season 4

Seinfeld: Season 5

Seinfeld: Season 6

Seinfeld: Season 7

Seinfeld: Season 8

Seinfeld: Season 9

The Bold Type: Season 4

The Swan Princess

What’s Your Number?

6 OCTOMBRIE 2021

Mr. Robot: Season 1

Mr. Robot: Season 2

Mr. Robot: Season 3

Mr. Robot: Season 4

15 OCTOMBRIE 2021

Deep Impact

Éden

Love Bus: Five Love Stories from Bucharest

The Coat

Watchmen

19 OCTOMBRIE 2021

Downton Abbey

22 OCTOMBRIE 2021

Panihida

23 OCTOMBRIE 2021

The Office (U.S.): Season 1

The Office (U.S.): Season 2

The Office (U.S.): Season 3

The Office (U.S.): Season 4

The Office (U.S.): Season 5

The Office (U.S.): Season 6

The Office (U.S.): Season 7

The Office (U.S.): Season 8

The Office (U.S.): Season 9

29 OCTOMBRIE 2021

Sonic the Hedgehog

Articole similare

Apariţie nouă la Editura Herald: „Mintea ca întâmplare”

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (25 – 31 decembrie 2017)

Jovi Ene

Câștigă un pachet de 3 cărți pentru învățarea limbilor străine, oferite de Editura NICULESCU! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult