Stiri

Fii dezghetat!

In acest prag de iarna, redescopera impreuna cu Editura Herald, placerea lecturii in Libraria Dalles. In perioada 15 decembrie – 15 februarie ai 20 de motive in plus sa-ti dezgheti atat trupul cat si mintea. Librarii nostrii ti-au pregatit o reducere de 20% pentru 20 de titluri noi care sa te incalzeasca si sa-ti aduca linistea in prag de sarbatori.

Alaturi de multe alte surprize te invitam sa descoperi, savurand aroma unui ceai, noua sectiune de spiritualitate, ezoterism si religie ce insumeaza peste 200 de titluri, toate de la Editura Herald.

Mintea e un mit, Autoritate spirituala si putere temporala, Cartea egipteana a mortilor, Magia ceremoniala, Manuscrisele de la Marea Moarta, Intre Dumnezeu si Cosmos, Temeiurile credintei crestine, Psihoterapie & Consiliere Gestalt, Terapia prin ras sunt doar cateva dintre titlurile care te vor intampina atunci cand vii pe la noi, sa-ti dezmortesti mintea si sufletul. Daruieste, la randul tau, clipe de tihna si lecturi cu har ce pot sa-i incalzeasca pe cei dragi.

Te asteptam in librarie!

Articole similare

Campina citeste din nou pe 17 si 18 septembrie 2010

Jovi Ene

Grădina de vară din Eforie Sud vă așteaptă – a început festivalul Cinemascop

Jovi Ene

Un manifest al psihologiei româneşti moderne, Psihologia poporului român de Daniel David, la Polirom

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult