Editorial Recomandat

Cum să îți faci cartea mai vizibilă în online?

Modern education and online learningAm tot discutat despre condiția scriitorului, am pus și întrebări scriitorilor români cu privire la acest lucru. Săptămânile trecute am publicat chiar un articol interesant (tot un infografic, la modă acum) despre ”7 idei de marketing pentru scriitori”.

Una dintre idei era chiar ”Folosiți internetul”. De altfel, astăzi e foarte important să promovezi o carte în online: va deveni mai vizibilă cititorilor potențiali, va avea propria personalitate, publicitatea clasică nu mai aduce aceleași rezultate. Așa că trebuie să profiți de toate avantajele internetului pentru a face cartea vizibilă, pentru a face cartea vandabilă.

Acesta este obiectul infograficului de astăzi: Cum să îți faci cartea mai vizibilă în online? Iată câteva dintre sfaturi:

  • Folosește cuvinte cheie!
  • Publică în online conținut relevant din carte!
  • Invită bloggeri să facă recenzii cărții tale!
  • Devino un brand!
  • Distribuie reclama cărții tale (Share and Like)!

how-can-you-make-your-book-visible-online_52832c0f7de5dSursa: Visual.ly.

Articole similare

Recomandările cititorilor noștri pentru Târgul de Carte Gaudeamus 2013

Jovi Ene

2017 – filme și cărți (retrospectivă)

Dan Romascanu

Retrospectivă Romania International Film Festival (Ro-IFF)

Andreea Andrusca

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult