Editorial Recomandat

Cele mai bune machiaje din cinematografie

Cleopatra_Make_Up_Elizabeth_Taylor_FashionandYouDacă săptămâna trecută discutam un infografic despre cele mai cunoscute rochii din cinematografie (un domeniu pe care doar îl admir, dar la care nu mă pricep așa de bine :D; de altfel, discuțiile pe Facebook au fost mai mult între doamne și domnișoare), astăzi vom vedea cele mai bune machiaje din cinematografie, care nu este neapărat un apanaj feminin.

Despre machiaj putem discuta mai ales cu femeile sau fetele din viața noastră. Dar când este vorba de machiajul din cinematografie, care este recunoscut chiar printr-un premiu Oscar (Best Makeup and Hairstyling) , atunci discuția se schimbă, pentru că unele dintre cele mai vizibile și memorabile transformări prin machiaj i-au privit pe bărbați.

În infograficul de astăzi, vom vedea cele mai spectaculoase transformări cu ajutorul machiajului de-a lungul anilor, chiar dacă acestea nu au fost recompensate cu Oscarul (de altfel, acest premiu a fost acordat pentru prima dată în anul 1982). Iată și favoriții noștri, dar vă așteptăm cu noi sugestii în comentarii:

  • The Joker în ”The Dark Knight”, actor Heath Ledger – Makeup Artist: John Caglione Jr.
  • Cleopatra în ”Cleopatra”, actriță Elizabeth Taylor – Makeup Artist: Alberto de Rossi
  • Monstrul din ”Frankenstein”, actor Boris Karloff – Makeup Artist: Jack Pierce
  • Terminatorul din ”Terminator 2: Judgment Day”, actor Arnold Schwarzenegger – Makeup Artist: Stan Winston
  • Doamna Doubtfire din ”Mrs. Doubtfire”, actor Robin Williams – Makeup Artist: Greg Cannom, Ve Neill, Yolanda Toussieng

test_illustration_color_arragement_1.3Sursa: Visual.ly.

Articole similare

O istorie a pseudonimelor literare [infografic]

Jovi Ene

Top 5 cărți de curățat mintea după carantină

Corina Moisei-Dabija

10 cărți noi de citit în iulie

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult