Editorial Recomandat

Lucruri interesante despre Superman/Man of Steel…

Man-of-Steel-poster2-610x904Mai este mai puțin de o săptămână până când se va lansa mult-așteptatul (care va deveni în curând mult-lăudatul) ”Man of Steel. Pentru fanii Superman, perioada de așteptare se măsoară deja în număr de ore, dar sunt curios câți dintre spectatorii obișnuiți știu că Man of Steel este unul și același cu Superman-ul care ne impresiona pe noi (cei bătrâni deja) în copilăria noastră.

Dar să trecem peste acest aspect. Cei de la Finances Online au creat un infografic care se întoarce în timp pentru a reconstitui măcar un pic din cariera fantastică și îndelungată a lui Superman. De la debutul din Action Comics din 1938 (când, se face referire în prezentarea infograficului, s-a vândut pentru mai mulți bani comparați cu ceea ce valorează în prezent) și pînă la lansarea din 2006 a ”Superman Returns”, care a avut la box-office peste 200 milioane de dolari.

  • șase filme de lungmetraj
  • bugete și încasări
  • ce venituri aduc benzile desenate după 2009
  • ce carte din seria Superman a adus 30 de milioane de dolari într-o singură zi în 1992
  • câteva lucruri amuzante despre Superman

the-man-of-steel-financial-success-of-superman_51b5eeb4ed570

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Fragment în avanpremieră: ”Cartea copilăriilor”, volum coordonat de Dan Lungu şi Amelia Gheorghiţă

Jovi Ene

”O poveste proastă e o crimă fără victime” (Richard Ford, Serile FILIT, FILIT 2019)

Carmen Florea

Fragment în avanpremieră: ”Lebăda cu două intrări”, de Nora Iuga

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult