Stiri

Degetul pe rana si alte dezintoxicari antipolitice, cel mai recent volum semnat de Cristian Badilita

“Degetul pe rana si alte dezintoxicari antipolitice”, cel mai recent volum semnat de Cristian Badilita, apare in colectia FID – Fapte, Idei, Documente a editurii Vremea.

Critic neiertator al disfunctiilor unei societati in tranzitie, Cristian Badilita pune cu precizie degetul pe rani nevindecate, din toate ariile de manifestare a coruptiei, de la cea politica si economica, omniprezente, pana la cea intelectuala, inca si mai grava.

Poti sa-l admiri pe Cristian Badilita.
Poti sa-l detesti.
Un singur lucru este imposibil: sa-l ignori.

Cristian Badilita, n. 1968. Istoric al crestinismului timpuriu, eseist, poet. Doctor al Universitatii Paris IV-Sorbona cu teza Métamorphoses de l’Antichrist chez les Pères de l’Eglise (Paris, Beauchesne, 2005, premiul Salomon Reinach al Asociatiei Elenistilor din Franþa; trad. romaneasca, Polirom, 2006). Coordonator al traducerii Septuagintei in cadrul New Europe College, Bucuresti. Realizeaza o traducere comentata a Noului Testament in romaneste. Conduce revista de informatie si analiza cultural-religioasa Oglindanet (www.oglindanet.ro). Coordoneaza colectia „Pontus Euxinus” la Editura Beauchesne din Paris. Colaborari, cursuri si conferinte in Romania, Franta, Italia.

Volumul poate fi comandat pe site-ul editurii Vremea

Articole similare

Cele mai apreciate carti ale Editurii Vremea la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Lansarea volumului „Cei trei regi“ de A Cheng și demonstrație de șah chinezesc la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, pe 9 mai

Jovi Ene

Lectura de Joi #6 – 3 septembrie 2015, de la ora 19:00

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult