Stiri

Scrie o recenzie buna ca sa ai ce citi toata vara

Comunitatea SemneBune.ro organizeaza “Bagajul de Cultura”, primul concurs de recenzie de carte pentru bloggerii pasionati de lectura, cu premii pachete de carti pentru vacanta.

Cititorii ferventi sunt invitati sa se inscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul “UCIDETI GENERALUL”, scris de Bogdan Hrib si oferit de editura Tritonic.

Concursul incepe duminica, 10 iulie, la ora 12, la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti, cand toti bloggeri preinscrisi vor primi cate un volum al cartii urmand sa publice pe blogul personal recenzia cartii si sa posteze link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook. Postarea trebuie sa fie insotita de un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 16 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Tritonic un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).

Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 17 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Despre SemneBune

SemneBune.ro este o platforma de comunicare culturala care integreaza informatii despre evenimente literare, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania. Manifest online al proiectului AdLittera, SemneBune.ro este portavocea editurilor din Romania.

Despre carte

“UCIDETI GENERALUL” este un thriller captivant, plin de suspans, un studiu de personaj amanuntit si complex, care poarta cititorul prin tranzitia continua a ultimelelor decade din istoria Romaniei.

Pentru detalii, office@SemneBune.ro

Urmariti SemneBune pe Facebook si Twitter

Articole similare

S-au pus în vânzare biletele la Película #6

Jovi Ene

Orele de filme și seriale se predau pe Netflix în luna septembrie

Jovi Ene

FILIT se autosuspendă în semn de protest

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult