Stiri

Crime Scene Press vine la Salonul Internațional de Carte Bookfest cu titluri care au făcut furori la nivel international, noutăți și oferte speciale

Crime Scene Press, singura editură din România dedicată exclusiv genului mistery & thriller, invită publicul să descopere universul captivant al romanelor de suspans și anul acesta la Salonul Internațional de Carte Bookfest cu titluri proaspăt ieșite de sub tipar, care te vor ține captivat de la prima și până la ultima pagină. În perioada 29 mai – 2 iunie, la Romexpo, pavilionul B2, te așteaptă cărți la prețuri prietenoase, reduse cu până la 50% și multe surprize! Vizitatorii se vor bucura de titluri care au făcut furori la nivel internațional, romane premiate, cărți care stau la baza unor ecranizări de succes și serii îndrăgite.

Printre vedetele acestei ediții se numără seria Clubul Crimelor de Joi, de Richard Osman, senzația literară care urmează a fi ecranizată cu o distribuție de excepție: Helen Mirren, Pierce Brosnan și Ben Kingsley. Iar asta nu este tot. Fanii lui Ragnar Jónasson se vor bucura să descopere la standul Crime Scene Press romanul proaspăt ieșit de sub tipar, Furtuna de zăpadă, finalul trepidant al popularei serii Dark Iceland.

  • Noutăți Bookfest 2024

Dennis Lehane – Mici binecuvântări

Boston, vara caniculară a lui 1974. Într-o seară, o adolescentă dispare fără urmă. În aceeași seară, un tânăr de culoare e găsit mort. Pe fondul lunilor caniculare când procesul de desegregare a școlilor din oraș a explodat în acte de violență, romanul de față prezintă infracționalitatea și lupta pentru putere într-un mod brutal, viu. O lucrare hipnotizantă și emoționantă.

Simone St. James – Cartea cazurilor nerezolvate

Când Shea, o bloggeriță pasionată de true crime, o întâlnește pe protagonista celui mai celebru caz de crimă din localitate, succesul pare asigurat. Numai că lucrurile nu sunt deloc limpezi, iar când Shea pornește în căutarea adevărului. Dar cineva – sau ceva – vrea să apere cu orice preț secretele pe care le ascunde conacul familiei Greer. Chiar cu prețul unei alte crime.

Anders de la Motte, Måns Nilsson – Noaptea, toate pisicile sunt negre

Al doilea volum al seriei Crimele din Österlen, după O casă mortală

Österlen se scaldă în soarele verii și tocmai începe cel mai mare târg de antichități din localitate, pentru amatori și specialiști deopotrivă. Doar că, în agitație, neobservat de nimeni, unul dintre cei mai celebri și în același timp nesuferiți anticari este ucis. Vinston și Esping își unesc forțele ca să descopere ce comoară ascunsă ar merita să ucizi pentru ea.

David Baldacci – Numai minciuni

Mickey Gibson este o fostă polițistă care jonglează acum între creșterea copiilor și slujba ei la ProEye, o firmă de investigații care îi vânează pe cei care comit fraude fiscale majore. Într-o zi, primește o solicitare stranie: să inventarieze bunurile din conacul unui traficant de arme.

Zis și făcut, doar că există o problemă: la fața locului găsește un cadavru, traficantul de arme nu există, iar persoana de la ProEye care i-a dat însărcinarea este și ea fictivă. Mickey se pomenește angrenată într-o cursă a minții împotriva unei necunoscute la fel de genială ca ea, ale cărei obiective sunt pe cât de misterioase, pe atât de mortale.

Tess Gerritsen – Refugiul spionilor

Fosta spioană Maggie Bird duce o existență liniștită la ferma unde s-a retras, încă apăsată de gândul la întâmplările care au forțat-o să iasă din joc. Asta până într-o zi când în fața casei găsește trupul unei femei și își dă seama că este vorba despre un mesaj de la vechi dușmani care nu au uitat de ea. Apelând la cercul ei de prieteni, cu toții foști agenți CIA, Maggie încearcă să-și salveze viața. Drumul o va purta pe firul amintirilor dintr-o altă viață, între Bangkok, Istanbul, Londra și Valletta, deschizând și răni care abia începuseră să se vindece.

Ann Cleeves – Seara cea mai neagră

Un nou roman cu Vera Stanhope

În toiul iernii, Vera descoperă o mașină abandonată la marginea drumului. Portiera e deschisă, șoferul nu se zărește nicăieri, dar pe banchetă a fost abandonat un bebeluș. Îngrijorată ca micuțul să nu înghețe, Vera îl ia cu sine și ajunge la Brockburn, casa în care a crescut chiar tatăl ei. Înăuntru, petrecerea e în toi. Dar afară, în zăpadă, o tânără zace moartă. Să fie ea mama copilului? Ce i s-a întâmplat?  Vera are un caz nou.

Ragnar Jónasson – Furtuna de zăpadă

Finalul trepidant al seriei Dark Iceland

O fată de nouăsprezece ani cade de la balcon pe strada principală din Siglufjörður. O însemnare derutantă din jurnalul ei sugerează că e posibil să nu fi fost un accident. Când un bătrân dintr-un azil din localitate scrie la nesfârșit pe pereți mesajul „A fost ucisă”, devine limpede că la mijloc se ascunde ceva mai sinistru. Înainte ca orașul să fie blocat de furtuna de zăpadă, Ari Thór Arason pleacă în căutarea unui adevăr cumplit.

***

CRIME SCENE PRESS este sursa numărul 1 de romane mystery & thriller, fiind singura editură din România cu un program dedicat în exclusivitate literaturii de acest gen. Printr-o selecție riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai apreciat scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor. În catalogul editurii regăsim atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, scriitori ce reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spațiul cultural din care provin. Crime Scene Press aduce cititorilor români o varietate de sub-genuri din sfera mistery&thriller, povești captivante și pline de suspans, care au făcut furori la nivel internațional, precum: thrillere psihologice, politice, legale, sau de spionaj. Fie că ești în căutarea unui roman cu detectivi iscusiți și puzzle-uri de rezolvat, a unei povești pline de tensiune și pericol sau a unui thriller psihologic care te ține în suspans până la final, editura satisface aceste preferințe și oferă cititorilor români lecturi captivante și palpitante. La Crime Scene Press, pasiunea pentru povești captivante și pline de mister se întâlnește cu dorința de a aduce bucurie și emoție cititorilor.

Seria Clubul Crimelor de Joi:

https://crimescenepress.ro/product/pachet-seria-clubul-crimelor-de-joi

Crime Scene Press online

Website: https://crimescenepress.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/crimescenepress

Instagram: https://www.instagram.com/crimescenepress/

Articole similare

Concurs: Câștigă un pachet de 3 cărți despre viață și iubire, oferite de Editura NICULESCU! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Dan Chisu, publicat in colectia Strada Fictiunii

Jovi Ene

Apariție nouă Editura Meteor Press: 12 ani de sclavie, de Solomon Northup

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult