Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Leadership strategic”, de John Adair, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Leadership strategic_Coperta 1Concursul nostru din această săptămână pune la bătaie trei cărți de la Editura Meteor Press:

Este vorba de trei exemplare din recenta apariție,Leadership strategic”, de John Adair, apărută în Colecția Eficiență în business.

Despre carte:

De-a lungul carierei sale, John Adair a scris peste 50 de cărţi pe teme de management şi leadership, lucrări traduse în mai multe limbi. Cele mai recente cărţi ale sale sunt: Leadership strategic, Cum să formezi lideri şi Dezvoltarea eficientă a leadership-ului. În afara faptului că John este un cunoscut autor pe teme de leadership, el este şi un profesor şi un consultant renumit în acest domeniu.

Cu o măiestrie desăvârşită, John Adair ne relevă ingredientele acţionabile ale conducerii strategice, acele componente care odată înţelese pot fi stăpânite pe deplin de fiecare lider în rolul de CEO:

  • Direcţie pentru organizaţie ca întreg;
  • Gândire strategică şi planificare strategică;
  • Punerea în aplicare;
  • Legarea părţilor de întreg;
  • Clădirea de parteneriate-cheie şi de alte relaţii sociale;
  • Lansarea spiritului corporatist;
  • Alegerea şi dezvoltarea liderilor pentru azi şi pentru mâine.”

Leadership strategic este o carte care ne dezvăluie instrumentele necesare despre cum să gândim şi să planificăm strategic şi cum să oferim îndrumare celor pe care-i conducem. Şi mai mult decât atât, aşa cum spunea dramaturgul roman Plaut: „Egomet sum mihi imperator” („Eu sunt propriul meu comandant”).

Pentru a castiga una dintre cele trei cărți oferite, vă rugăm să răspundeţi la următoarea întrebare:

Ce părere aveți de cărțile motivaționale? V-a ajutat vreuna din ele să evoluați și în ce fel?

Condiţii de participare:

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.), pe platforma de comentarii de pe site sau pe cea via Facebook;
  • caştigătorii vor fi desemnați astfel: două cărți vor fi oferite celor care au cele mai inspirate/pertinente răspunsuri, iar a treia carte, prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 28 iunie 2015, inclusiv, iar castigatorii vor fi anunțați pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi volumul Leadership strategic”, de John Adair.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (1 iulie 2015): Câștigătorii sunt:

Aleși de către echipa noastră:

Florin Mihail

-Bianca Rogoveanu

Ales de către Random.org:

23Carmen Banica

Felicitări tuturor!

Articole similare

Un festival in plina vara – Locarno 4-14 august 2010 (I)

Mihaela

Program luna martie – Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

Întâlnirea cu scriitoarea Zeruya Shalev, unul dintre cele mai așteptate evenimente la Bookfest 2016

Jovi Ene

16 comments

Lazar Adrian 23 iunie 2015 at 12:32

Buna ziua. Sunt foarte utile cartile motivationale. M-au ajutat sa imi dezvolt capacitatile de abordare a vietii.

Bianca Rogoveanu 23 iunie 2015 at 12:38

M-au ajutat foarte mult in lupta mea cu anxietatea, mi-am inteles mai bine boala, mecanismele prin care aceasta actioneaza la nivelul subconstientului nostru si am invatat o multime de cai de a “sparge” tiparele gresite pe care ni le formam fara sa ne dam seama. Multumesc !

Cornelia Antonesi 23 iunie 2015 at 14:14

De obicei, cărțile motivaționale mă fac să mă simt inconfortabil: văd cât de multe am de schimbat pe plan personal și profesional pentru a atinge excelența. Dar sunt cărți care m-au făcut să gândesc, să mă focalizez asupra unui scop și să înțeleg procesul de dezvoltare.

vasile 23 iunie 2015 at 14:58

n-am citit niciuna…

Carmen Banica 23 iunie 2015 at 15:18

Citesc cu placere cartile lui John Maxwell “Uneori castigi, uneori inveti” si “Leadership de aur”. Inainte de a conduce un grup, o organizatie trebuie sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, disciplina, organizare, managementul timpului etc – informatii si strategii pe care le afli din cartile motivationale.

Murarasu Oana-Nicoleta 23 iunie 2015 at 16:04

Cartile motivationale m-au ajutat in dezvoltarea personala. Am aflat mai multe despre relationarea dintre oameni.

parasca 23 iunie 2015 at 19:13

sa le citesc dupa ce casig

Alexandru Raul 23 iunie 2015 at 23:06

Nu am citit pana acuma astfel de carti deoarece nu am avut ocazia.

TeodorN 24 iunie 2015 at 04:44

Parerea mea este ca majoritatea sunt niste porcarii din care nu ai ce invata!!

Florin Mihail 24 iunie 2015 at 12:34

Cartile motivationale exista inca de la inceputurile lumii. Si este foarte bine asa. De ce? Pentru simplul motiv ca ele ofera cadrul existential de manifestare a Logosului. Deci, ofera idei, experiente, ganduri, motive, ratiuni, argumente, reguli, principii, cauze, ipoteze, demonstratii stiintifice, concluzii, viziuni personale obiective si subiective, etc. Cred ca fiecare carte are acel “sambure motivational” necesar actiunii individuale, cu cateva exceptii, desigur. Prima carte motivationala care ma inspira: este chiar Biblia. De ce? Pentru ca “face lumina” in lume. Pentru ca prezinta esenta antropologiei umane combinata cu esenta existentei divinitatii creatoare, aceste doua esente fiind armonizate in istorii existentiale valoroase, motivationale si inspirationale. Orice persoana (daca vrea) poate cauta si gasi in “Cartea Cartilor” tot ceea ce are nevoie: un raspuns, o intrebare sau orice altceva. “Decalogul” reprezinta standardul convietuirii oamenilor in societate, intr-un mod pozitiv, nealterat de comportamente pur instinctuale. Ce bine ca exista! In plus, dragostea este inspirat amintita de Sf. Ap. Pavel, in Epistola sa (intaia) catre Corinteni, cap.13. Imi folosesc mult si ma fac sa evoluez zilnic cei 3 D mentionati: Dumnezeu, Decalogul, Dragostea. O alta carte de care imi amintesc cu placere: “Secretele Succesului”, de Dale Carnegie. Imi este foarte util sa folosesc principiul enuntat acolo:”Dati-va silinta sa vedeti lucrurile din perspectiva celuilalt”. Si o a treia carte draga mie: “De la bine la excelent. Fa-ti viata mai frumoasa!”. O carte in care este prezentat modul in care ar trebui sa traiasca fiecare om: Pasiune+Performanta+Scop, insumate ca un tot unitar. Si mai sunt si alte carti scrise si inca nescrise care ma impulsioneaza sa evoluez din multe puncte de vedere: personal, spiritual, profesional, social… Si va multumesc pentru ca mi-ati oferit posibilitatea sa imi exprim punctul de vedere!

Mușat Cristina 24 iunie 2015 at 20:20

Cărțile motivaționale mă ajută în dezvoltarea personală și propria evoluție. Unele cărți mă intrigă, mă determină să mă gândesc la propriile realizări, la lucrurile pe care pot să le schimb la mine, la faptul că cumulul de experiențe mă fac altcineva. Cărțile motivaționale își pot pune amprenta pe evoluția personală. Cartea “Liderul inspirational. Cum sa motivam, sa incurajam si sa avem succes” m-a ajutat să înțeleg de ce o persoană poate fi acceptată ca lider și o alta nu, calitățile care ne recomandă să fim lideri, ce ne motivează banii sau dragostea de sine? Pentru multi, banii par a fi cheia motivatiei personale, dar adevarata motivatie este dragostea si anume, dragostea de sine in primul rand, spune John Adair. Îmi doresc tare mult această carte, printre puținele titluri traduse la noi, pentru că acest profesor de leadership mi-a stârnit curiozitatea și admirația!

oana stanciu 25 iunie 2015 at 22:01

da pe mine ma ajuta crescandu-mi ambitia

Dora Nanu 26 iunie 2015 at 01:26

Nu prea am citit dar mi-ar placea.

cosmin birlan 26 iunie 2015 at 09:59

da. am reusit sa ma las de fumat cu ajutorul cartii lui Allan Carr.

Adrian Florin Cotutiu 28 iunie 2015 at 10:05

Cartile motivationale sunt utile daca te provoaca sa descoperi in tine insuti raspunsul la cele mai serioase probleme cu care te confrunti la un moment dat sau altul din viata de zi cu zi. In rest, sfaturi peste sfaturi, debitate de nu stiu ce somitate aparuta peste noapte – care nu te provoaca la o introspectie serioasa a sufletului si a mintii, dupa parerea mea nu isi au rostul si vizeaza in primul rand sa vanda tiraje uriase, nicidecum sa ajute persoanele sa isi rezolve problemele.

horade 29 iunie 2015 at 00:00

Am citit carti motivationale, in principiu cele legate de relatiile interumane, de cunoastere a propriei oersoane si a celor apropiati s chiar de promovare profesionala.
Sunt convins ca mi-au ajutat si voi continua sa citesc, atunci cand simt ca este necesar sau cand am ocazia sa intru in posesia vreunei astfel de carti.
Solutia rezolvarii unor probleme, consta in identificarea ŢrauluiŢ ce domneste inauntru lor si nu in ultimul rand, in gasirea celor mai bune solutii adecvate situatiei personale.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult