Stiri

TOP Pandora M & PanDA la Gaudeamus 2016

1070704Duminică, 20 noiembrie s-a încheiat ediția cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură. Ne-am bucurat să îi cunoaștem pe prietenii cărților pentru pici și școlari de la Pandora M, să le prezentăm noutățile publicate special pentru ei și să-i avem alături la evenimentele noastre – sceneta Lumea lui Oli și lansarea primului volum din seria Poveștiința de Alex Doppelgänger – Cum se face un Univers?. Mulțumim partenerilor noștri –  Fun Science, Teatrul Ion Creangă și Jucării cu dragoste care ne-au ajutat să vă putem oferi momente de neuitat la acest târg.

La această ediție Gaudeamus, în topul preferințelor cititorilor noștri s-au regăsit volumele pentru preșcolari și școlari:

  1. Mog și vulpile de Judith Kerr
  2. Elmer și Moș Roș de David McKee
  3. Cum se face un Univers? Poveștiința vol. 1 de Alex Doppelgänger
  4. Aventurile râmei Oli de Olga Gudynn
  5. Profesorul Astro Cat și Aventura Atomică de Dr. Dominic Walliman & Ben Newman

pandoram

Însă acestea nu au fost singurele titluri preferate de cititorii care ne-au vizitat standul, mulți dintre ei alegând și titluri din colecțiile Literary Fiction, StArt sau literatură middle grade:

1. Cei care pleacă și cei ce rămân, volumul 3 din Tetralogia napolitană de Elena Ferrante
2. Dă mai departe de Catherine Ryan Hyde
3. Vânații, al doilea volum al serie Spirit Animals, de Maggie Stiefvater
4. Costumul Nici-nu-contează și alte povestiri de Sylvia Plath
5. Confesiunile unei dependente de artă de Peggy Guggenheim

Mulțumim tuturor celor care au vizitat standul Pandora M & PanDA! Ne revedem la Bookfest 2017 cu cărți spectaculoase și surprize extraordinare pentru toți prietenii noștri!

panda

Articole similare

Teatrul Nostru: Portrete III – Purgatoriul cu portrete, pe 9 aprilie

Jovi Ene

Desenează, scrie povești, fă-ți prieteni în Octombrie la Fundația Calea Victoriei

Jovi Ene

JOURNEY TO PINKLand

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult